Anonymousx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Θα μπορουσε καποιος να μου συστησει ενα καλο δικηγορο για κληρονομικα ( αν ειναι δυνατον στην περιοχη του Πειραια ) Θα εκτιμουσα πολυ καποια προταση απο ατομο που να εχει συνεργαστει με αυτον τον δικηγορο που θα προτεινει.
gia_nnis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Anonymousx είπε Θα μπορουσε καποιος να μου συστησει ενα καλο δικηγορο για κληρονομικα ( αν ειναι δυνατον στην περιοχη του Πειραια ) Θα εκτιμουσα πολυ καποια προταση απο ατομο που να εχει συνεργαστει με αυτον τον δικηγορο που θα προτεινει. Στο κοστος κανεις δεν ειναι εμπιστοσυνης.. Κοιτανε οσο μπορουν να φανε περισσοτερα! Τα παρουσιαζουν διαφορετικα για να ανεβαζουν το κοστος..! 1
Anonymousx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2019 στις 10:55 ΠΜ, gia_nnis είπε Στο κοστος κανεις δεν ειναι εμπιστοσυνης.. Κοιτανε οσο μπορουν να φανε περισσοτερα! Τα παρουσιαζουν διαφορετικα για να ανεβαζουν το κοστος..! Δυστυχως καπως ετσι το εχω και εγω στο μυαλο μου. Αυτο που ψαχνω ειναι για καποιον που να εχει προηγουμενη εμπειρια και να τον εβγαλε ασπροπροσωπο απο θεμα ικανοτητων. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από Anonymousx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα