Rhamnusia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω έναν Seagate Expansion (STEA2000400), το χρησιμοποιούσα με το Synctoy περιστασιακά. Έκανα backup με το Synctoy, κάποια στιγμή κατέρρευσε και έκλεισε, δοκίμασα να το ανοίξω ξανά αλλά φρίζαρε. Προσπάθησα να το κλείσω από το usb removal tool αλλά δεν ανταποκρινόταν, τέλος έκλεισα τον υπολογιστή για να σβήσει. Όταν προσπάθησα να τον ανοίξω, μου φρίζαρε στο boot αν τον είχα συνδεδεμένο, μου φρίζαρε τον explorer αν προσπαθούσα να τον δω, αντίστοιχα την διαχείριση δίσκων. Δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή, τα ίδια. Τον αφαίρεσα από την θήκη και τον έβαλα κατευθείαν πάνω σε sata ρεύμα και data, τα ίδια. Δεν εμφανίζεται σε κανένα tool αν δεν τα φριζάρει όπως Seatools, CrystalDiskInfo, Sentinel κλπ Έβαλα έναν δεύτερο hdd 2.5" που είχα στον αντάπτορα που αφαίρεσα από την θήκη, δούλεψε κανονικά. Ερώτημα, πέθανε; κάτι το οποίο πιστεύω. υπάρχει κάποιος τρόπος να τον "Ξεκολλήσω" από οτιδήποτε είναι αυτό που το κόλλησε; *δεν ακούγεται να έχουν κολλήσει οι κεφαλές, γυρίζει κανονικά. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από Rhamnusia
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2019 στις 10:58 ΜΜ, Rhamnusia είπε Ερώτημα, πέθανε; κάτι το οποίο πιστεύω. υπάρχει κάποιος τρόπος να τον "Ξεκολλήσω" από οτιδήποτε είναι αυτό που το κόλλησε; Γράψτε σε usb ή dvd το HDD Regenerator 2011, μετά κλείστε το pc και κάντε εκκίνηση από το usb/ dvd. Αν ξαφνικά εκεί που δούλευε το Regenerator σταματήσει και αναβοσβήνει μία λευκή ένδειξη, σημαίνει ότι βρήκε bad sector, τον διόρθωσε και θέλει την πληρωμένη έκδοση για να συνεχίσει. Άρα εν ολίγοις, είναι θέμα σκληρού. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα