Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους τους φίλους.

Γνωρίζετε κάποιο γραφείο  που ειδικεύεται στην δημιουργία ενημερωτικών (portals) ιστοσελίδων. Εννοείται λόγω εποχής να έχει λογικές τιμές και  ασφαλώς να παρέχει στήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αλλά στα ενημερωτικά portals που παρακολουθείς πολύ πιθανόν στο κάτω μέρος της σελίδας η εταιρεία που το έφτιαξε ή το άτομο να έχει βάλει την υπογραφή του.
Πάρε σβάρνα τα γνωστά portals και ψάξε... 

Δημοσ.

Για ενημερωτικό ιστότοπο καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση συνεργάτη ή εταιρείας να σκεφτείς τι απαιτήσεις θα ήθελε να έχει ώστε να μπορείς να θέσεις στον υποψήφιο συνεργάτη τι ακριβώς θέλεις και να σου προτείνει τις καλύτερες λύσεις.

Σαν συμβουλή ένα ενημερωτικό portal δεν είναι κάτι απλό διότι θα πρέπει να κοιτάξεις το performance λόγο μεγάλου όγκου άρθρων, δικαιώματα χρηστών (admins, authors,...) και να παρέχει άριστη επικοινωνία με τα social media.

Επίσης να είναι συνδεδεμένο με services όπως το hotjar για να αξιολογείτε την συμπεριφορά των χρηστών και να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το website να είναι αρκετά εύχρηστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητάς προφανώς να σου πω τάξη τιμών;

Όπως το εννοεί ο καθένας, κι εγώ σε  άλλο τομέα ασχολούμαι δημιουργικά αλλά προσπαθώ βοηθήσω τον πελάτη για να συνεργάζομαι μαζί του διαχρονικά και έχω πελάτες 20 χρόνια.

Ο καθένας βέβαια αυτοαξιολογεί την δουλειά του και λέει  θέλω τόσα.

Ένας ορθοπεδικός γιατρός του ΕΣΥ με 9 χρόνια σπουδών  σου ξαναφτιάχνει το σπασμένο  πόδι, ασχολείται μια δυο ώρες και παραπάνω στο χειρουργείο  και η αμοιβή του από το δημόσιο  Νοσοκομείο είναι 50-60 ευρώ,του δίνεις και ένα δωράκι 100 ευρώ - αν τα πάρει - σε παρακολουθεί  για ένα- δυο χρόνια συνεχώς και  όλα καλά.

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.

Επεξ/σία από monoxromos
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2019 στις 1:45 ΜΜ, monoxromos είπε

Ζητάς προφανώς να σου πω τάξη τιμών;

Όπως το εννοεί ο καθένας, κι εγώ σε  άλλο τομέα ασχολούμαι δημιουργικά αλλά προσπαθώ βοηθήσω τον πελάτη για να συνεργάζομαι μαζί του διαχρονικά και έχω πελάτες 20 χρόνια.

Ο καθένας βέβαια αυτοαξιολογεί την δουλειά του και λέει  θέλω τόσα.

Ένας ορθοπεδικός γιατρός του ΕΣΥ με 9 χρόνια σπουδών  σου ξαναφτιάχνει το σπασμένο  πόδι, ασχολείται μια δυο ώρες και παραπάνω στο χειρουργείο  και η αμοιβή του από το δημόσιο  Νοσοκομείο είναι 50-60 ευρώ,του δίνεις και ένα δωράκι 100 ευρώ - αν τα πάρει - σε παρακολουθεί  για ένα- δυο χρόνια συνεχώς και  όλα καλά.

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.

Φίλε το διάβασα έπινα νερό και πνύγικα ακόμα ακόμα να σύνελθω.

Δημοσ.

Άλλος ένας τζαμπατζής που πουλάει τρελίτσα.

Δημοσ.

Η ουσία είναι ότι με τις "τρελίτσες" δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι είναι  εάν έτσι νομίζεις, έχω λάβει τουλάχιστον 20 προσωπικά μηνύματα από επαγγελματίες με υψηλό επίπεδο γνώσεων, σοβαρότητας και αξιοπιστίας.

Χάρηκα  για την επικοινωνία.

Επεξ/σία από monoxromos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...