Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπαρχει ενα βιντεάκι που θέλω να το προβάλω στο σχολείο για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν εχει υπότιτλους οποτε ψάχνω να βρω κάποια ομάδα που να ασχολείται με τον υποτιτλισμό βιντεο καθως θεωρω πως για αυτούς θα είναι εύκολο.

Το βίντεο ειναι αυτο

Αν μπορει καποιος να ασχοληθεί, θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.

Όντως δεν είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει όμως κάποιος να κάνει το transcription του αγγλικού διαλόγου σε ελληνικό κείμενο. 'Η μήπως να το κάνει και αυτό ο υποτιτλιστής?

Δημοσ.

Το τεχνικό κομμάτι, της ενσωμάτωσης και του συγχρονισμού των υποτίτλων δηλαδή, δεν είναι δύσκολο. Αυτό που θέλει πολλή ώρα είναι όπως ειπώθηκε να κάτσει κάποιος να γράψει τους αγγλικούς διαλόγους και μετά να το μεταφράσει στα ελληνικά. Υπάρχουν βέβαια 3-4 βδομάδες περιθώριο αλλά και πάλι.

Το σημαντικότερο πάντως ακόμα και να λυνόταν το θέμα του υποτιτλισμού είναι ότι η ποιότητα του βίντεο είναι αποτρεπτική για προβολή σε τάξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, fysikos είπε

Καλησπέρα. Υπαρχει ενα βιντεάκι που θέλω να το προβάλω στο σχολείο για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν εχει υπότιτλους οποτε ψάχνω να βρω κάποια ομάδα που να ασχολείται με τον υποτιτλισμό βιντεο καθως θεωρω πως για αυτούς θα είναι εύκολο.

Το βίντεο ειναι αυτο

Αν μπορει καποιος να ασχοληθεί, θα το εκτιμούσα.

Έχεις ψάξει έχεις βρει πουθενα σε αρχείο τους υπότιτλους έστω και σε ένα αρχείο για να μπορείς να τους ενσωματώσεις η δεν υπάρχουν δεν έχεις βρει.??

Επεξ/σία από biliardas
Δημοσ.

Υποτιτλους του στο youtube βλεπω και μπορεις να τους παρεις (Αγγλικους). 
Αν ειναι για δικη σου εργασια, το λιγοτερο ανελαβε την μεταφραση τους...📽️

Δημοσ.

Αυτό θα κάνω.και θα ανεβάσω μετά ένα αρχείο με τους υπότιτλους αν μπορεί κάποιος με εμπειρία να τους συγχρονισει

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...