Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Crossland X μου μάλλον χρειάζεται ευθυγράμμιση, γιατί όταν το βγάζω εθνική σαν να αισθάνομαι ότι τραβάει λίγο αριστερά όταν αφήνω το τιμόνι σε ευθύ και οριζόντιο δρόμο (κάθε λίγα δευτερόλεπτα θέλει μικρή διόρθωση προς τα δεξιά).

Το αμάξι είναι ενός έτους και έχει λίγα χιλιόμετρα (7κ) τα περισσότερα εντός πόλης (για αυτό και δεν το αποφάσισα μέχρι τώρα να το πάω). Ήταν έτσι από την αρχή, αλλά λόγω καινούριου αυτοκινήτου και ότι δεν το έβγαζα συχνά εθνική, δεν το είχα συνδυάσει ότι μπορεί καινούριο αμάξι να θέλει ευθυγράμμιση.

Η ερώτηση είναι: αν το πάω στην opel θα πρέπει να μου το κάνουν δωρεάν (πχ μέσω εγγύησης) ή να με χρεώσουν; Άλλος με αντίστοιχη εμπειρία;

Δημοσ.

τα λαστιχα σου εχουν ολα την ιδια και την σωστη πιεση αερα;αν ενα λαστιχο ειναι ελαφρως ξεφουσκωτο θα μπορουσε να σου τραβαει το τιμονι

αν οντως υπαρχει θεμα ευθυγραμμισης νομιζω εξαρταται απο την αιτια αν σε καλυπτει η εγγυηση π.χ. αν εχει κοπανησει η ζαντα σε λακουβα και εχει στραβωσει μαλλον απιθανο να στην αντικαταστησουν δωρεαν

• Like 1
Δημοσ.

Αέρα τσεκαρω κάθε φορά που βάζω βενζίνη, είναι οκ.

Το αυτοκίνητο δεν έχει τίποτα, είναι αγρατσουνιστο και οι ζάντες του κουτιού, όπως την πρώτη μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη μεσαία ήμουν!!! Δεν θέλω να ζητήσω να μου αντικαταστήσουν τίποτα, μόνο έλεγχο και αν χρειάζεται διόρθωση της ευθυγράμμισης.

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 1
Δημοσ.

Όλα τα αυτοκίνητα κατά την μεταφορά τους είτε σε καράβι , είτε σε τρένο , είτε σε φορτηγό δένονται από τις ζάντες για την ασφαλή  μεταφορά τους , αν κατά την μεταφορά το αυτοκίνητο σου υπέστη κάποιο δυνατό τράνταγμα πιθανό να έχασε την ευθυγράμμιση του όπως πιθανό να την έχασε και από τους άθλιους ελληνικούς δρόμους που έχουμε.Το κοστος για ευθυγράμμιση δεν ξεπερνά τα 30€ , ρωτά στην αντιπροσωπεία σου επειδή το αυτοκίνητο σου έχει πολύ λίγα χλμ και όχι κάποια φθορά αν μπορούν να σου το κάνουν δωρεάν αν όχι ψαξε να βρεις ποιος την κάνει φθηνότερα συνήθως πολλοί έμποροι ελαστικών την κάνουν δωρεάν με αντικατάσταση ελαστικών άρα το κόστος δεν είναι μεγάλο για αυτούς οπότε μπορεί να πετύχεις καλύτερη τιμή αστεία πόσα βεβαια αντί για 30 να σου πάρουν 20.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ison είπε

Να σου  πω ...μηπως εχεις κανα lane assist και αυτο σου κανει την δουλεια? για τσεκαρε το 

Χεχ, ωραία σκέψη, αλλά όχι.

Το πήγα για ευθυγράμμιση και πράγματι ήταν ελάχιστα εκτός ορίων κατασκευαστή και οι δύο μπροστινοί τροχοί. Επίσης ήταν κάπως ασύμμετροι (ο ένας λιγο πάνω από το μέγιστο όριο σε σύγκλιση, και ο άλλος λίγο κάτω από το ελάχιστο όριο σε απόκλιση).

Το έφεραν στα ίσια του, το πήγα μια βόλτα πάλι εθνική και τώρα πάει πλέον τρένο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dtzgr είπε

Ήταν έτσι από την αρχή, αλλά λόγω καινούριου αυτοκινήτου και ότι δεν το έβγαζα συχνά εθνική, δεν το είχα συνδυάσει ότι μπορεί καινούριο αμάξι να θέλει ευθυγράμμιση

Και μια χαρά να πάρεις το καινούργιο αυτοκίνητο σου και πέσεις σε μια λακκούβα στο πρώτο χιλιόμετρο, πάλι ευθυγράμμιση θα χρειάζεται...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...