Προς το περιεχόμενο

H Xiaomi ανακοίνωσε το Mi CC9 Pro με πενταπλή κάμερα 108MP και SD730G

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δώσε ρε Xiaomάρα δυνατά!

PureView Reinvented ;)

+ 3,5 jack , nfc, radio , IR, μεγάλη μπαταρία και κορυφαία οθόνη, όλα σε πολύ νορμάλ τιμή για τα τωρινά δεδομένα.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, k30taas είπε

Φίλε μου από όταν έβαλα εγώ gcam σε κινητό πρώτη φορά μπορεί να πέρασαν και τέσσερα χρόνια, το τι ξέρει ο καθένας μας δεν μπορείς να το ξέρεις... 

4 χρόνια? Έχεις ιδέα ότι βγαίνουν κάθε 10 λεπτά νέες εκδόσεις? Έχεις χάσει πολλά επεισόδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε

4 χρόνια? Έχεις ιδέα ότι βγαίνουν κάθε 10 λεπτά νέες εκδόσεις? Έχεις χάσει πολλά επεισόδια. 

πριν 4 χρονια ειπα εβαλα πρωτη φορα  gcam και όχι εχω από τοτε να βαλω….. τεσπα, παντως τα κινητα δεν συγκρινονται ποτε μεταξυ τους, τα αποτελέσματα των φωτο και βιντεο φαινονται σε υπολογιστη σε μεγενθυνση κλπ.

Επεξ/σία από k30taas
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φτάσαμε να λέμε συσκευές των 400€ mid-range όμως αυτό δεν είναι το θέμα μας. Δείχνει καλό vfm αλλά να πάμε και μια βόλτα στα ψιλά γράμματα να δούμε τα SAR values που θέλουν τις Xiaomi και Huawei να κινούνται στα υψηλότερα επίπεδα και το ξαναβλέπουμε..

Επεξ/σία από tsf

5 ώρες πριν, stafaf είπε

Εντάξει, ο 730g είναι αρκετά δυνατός. Κάτι ανάμεσα σε 835 και 845.(https://www.tme.net/blog/snapdragon-855-vs-845-vs-snapdragon-730-vs-730g/). 

Μπορείς να τον χαρακτηρίσεις και upper midrange. Και η έκδοση 730g έχει και υπερχρονισμένη graphics card. 

Σίγουρα υπάρχει conflict με τα κινητά που προσφέρουν 855 σε τιμές λίγο πάνω από τα 300€ αλλά εδώ υπάρχει αναβάθμιση στις κάμερες και (κυρίως) στην τεράστια μπαταρία. 

Το βάρος είναι μεγάλο αλλά είναι το τίμημα για την μεγάλη μπαταρία. 

Καλό είναι να υπάρχουν επιλογές. 

Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά, θα αντάλλασσα τον 855 για να έχω μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερες κάμερες.

• Like 3

6 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Κορυφαία κάμερα και μπαταρία. Αυτά ζητούσα πάντα. 

Δεν ξέρω όμως αν αξίζει η μετάβαση από P20 Pro. 

μα εννοειτε πως θα αξιζει μερα με νυχτα ειδικα στη καμερα 

Μόλις τώρα, asemnos είπε

Ας ασχοληθουν και με τις μπαταριες στο μελλον! Πριν λιγα χρονια κανενας δε θα μπορουσε να διανοηθει κινητο με 5 καμερες, πλεον οι 3 ειναι mainstream. Ας γινει αντιστοιχα mainstream μπαταρια με 6.000 -7.000mah. Φτανει πια με τις καμερες! Ακομα και τα mid range κινητα ειναι τουλαχιστον πολυ καλα στο φωτογραφικο κομματι..

Μπραβο...εκει ειναι πλεον το σημειο ''κλειδι',' μαλλον και εκει διοτι η δυνατοτητα-δυναμη των μπαταριων ειχε μπει λιγο στην ακρη.Απο τα σμαρτ τηλεφωνα της αγορας πιο αραγε προτεινετε με επιβαιβεωμενα ΤΕΡΑΤΩΔΗ μπαταρια .? Εχω το Huawei P Smart  του 2018(το πρωτο που ειχε βγει) και η μπαταρια ειναι απαραδεκτη.Μεχρι να ερθει αυτο  το τερατακι της Xiaomi μηπωςνα αγοραζα το Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64GB) που ισχυριζονται οτι εχει καλουτσικη μπαταρια.?

7 ώρες πριν, eptapsyxos3 είπε

pros karaLRS ----SO WAT; 

Μου δίνει την δυνατότητα να βάλω περισσότερα μέσα στο κάδρο μου και να μην χάσω αυτό που θέλω να βγάλω. Αν τώρα εσένα δεν σου χρειάζεται πάρε pixel 3

7 ώρες πριν, leonproniknidis είπε

Εγώ σε Acer liquid έχω βάλει leaked bin Xian custom rom 0.5b με Android 2.1 το 2010

Έχουν αλλάξει πολλά με τις εκδόσεις;; φαίνεσαι γνώστης 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, man4man είπε

Μπραβο...εκει ειναι πλεον το σημειο ''κλειδι',' μαλλον και εκει διοτι η δυνατοτητα-δυναμη των μπαταριων ειχε μπει λιγο στην ακρη.Απο τα σμαρτ τηλεφωνα της αγορας πιο αραγε προτεινετε με επιβαιβεωμενα ΤΕΡΑΤΩΔΗ μπαταρια .? Εχω το Huawei P Smart  του 2018(το πρωτο που ειχε βγει) και η μπαταρια ειναι απαραδεκτη.Μεχρι να ερθει αυτο  το τερατακι της Xiaomi μηπωςνα αγοραζα το Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64GB) που ισχυριζονται οτι εχει καλουτσικη μπαταρια.?

Ναι βεβαια η μπαταρια θελει και μια προσοχη απο τον χρηστη ετσι, δεν της βγαζουμε τα ματια και μετα απο 1 χρονο παραπονιομαστε οτι εχει πεσει η αποδοση , εχει φουσκωσει, μαπα η Χ εταιρεια και ολα τα συναφη. Για παραδειγμα ειχα ενα Redmi Note 4X 2,5 χρονια η μπαταρια ηταν αψογη μεχρι και που το πουλησα σαν καινουργιο, αντιστοιχο ιδιο μοντελο φιλου που του ξεσκιζε, δεν ειχε σταθερους κυκλους φορτισης  κτλ μεσα στο πρωτο χρονο εχασε 25% αποδοση και μετα απο αλλους 2-3 μηνες αρχισε να φουσκωνει με αποτελεσμα να αναγκαστει να παρει αλλο. 

Επεξ/σία από tsibosp

11 ώρες πριν, busellatos είπε

Αντι να λετε για τις καμερες... που ειναι και παραπανω απο αλλους ειναι και αισθητηρας samsung πειτε για την 5600 μπαταριαρα κατι.

Και το xiaomi mi max 2  που εχω 5300 μπαταρια εχει.  Δε με συγκινει οσο οι καμερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Κορυφαία κάμερα και μπαταρία. Αυτά ζητούσα πάντα. 

Δεν ξέρω όμως αν αξίζει η μετάβαση από P20 Pro. 

Οχι, δεν αξιζει. Το κινητο ειναι συνολο και οχι νουμερα. Συνολικα το 20pro ειναι σαφως ανωτερο σε ολα. Οσο για την καμερα για τη χρηση που κανουν οι περισσοτεροι δεν θα δεις καμια τρομερη διαφορα. Ολα βεβαια ειναι θεμα προτεραιοτητων. Αν εσυ για μια ελφρως καλυτερη καμερα και μπαταρια, συμφωνα παντα με τα νουμερα, εισαι διατεθημενος να θυσιασεις στερεοφωνικα ηχεια, αδιαβροχοποιηση, καλυτερη ποιοτητα υλικων σιγουρα, καλυτερο λογισμικο χωρις τα bugs που εχουν λιγο πολυ ολα τα xiaomi κτλ., τοτε αξιζει. Σε καμια αλλη περιπτωση ομως. Το 20pro  ειναι περισινη ναυαρχιδα και το αλλο ενα midrange κινητο. Ειναι αλλη κατηγορια με οτι αυτο μπορει να σημαινει. Οποιος ιχυριζεται το αντιθετο δεν εχει πιασει και δουλεψει ναυαρχιδες για να καταλαβει ποια ειναι η διαφορα. Τοσο ποιοτικα, οσο και σαν αντοχη σε βαθος χρονου. Καλο φαινεται παντως συνολικα και σε καλη τιμη, τιμιο. Μεχρι εκει ομως, μην φτανουμε σε υπερβολες.

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...