Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, επειδή δεν γνωρίζω απο Η/Υ μιας και πρωτη φορα που αγοραζω , θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά νέου pc  για χρήση gaming κύριων για παιχνίδια οπως LoL, CsGo , minecraft , fornite οποιαδήποτε πρόταση/ βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ!

Ποσό που διαθέτουμε : 700-800€ max

Χρήση υπολογιστή : gaming

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Ναι (ηχεία)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το σύστημα θα δωθει να συναρμολογηθεί σε κάποιο ειδικο όποτε τα κομμάτια μπορούν να είναι και από διαφορετικά καταστήματα 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Ναι Win 10

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αυτός που θα στο στήσει θα σου περάσει και win. Ποια οθόνη έχεις;

Θα το πάω σε κάποιο τεχνικό της περιοχής μου οπότε ναι θα του πω να μου περάσει και τα win. Σκέφτομαι να πάρω αυτή AOC Q3279VWFD8

Δημοσ.

Αυτή η οθόνη είναι καλή all around αλλά για gaming δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Δες τη σύνθεση του @tanasen01 εδω με το 24g2u και προτίμησε για κάρτα την gigabyte 5700xt gaming oc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αυτή η οθόνη είναι καλή all around αλλά για gaming δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Δες τη σύνθεση του @tanasen01 εδω με το 24g2u και προτίμησε για κάρτα την gigabyte 5700xt gaming oc.

Την είδα αλλά ξεφεύγει νομίζω από τα 800 ευρώ μαζί με τα win και τα ηχεια

συν έναν σκληρό δίσκο HDD δεν πρέπει να βαλω;;;

Επεξ/σία από Giannis1904
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Giannis1904 είπε

Την είδα αλλά ξεφεύγει νομίζω από τα 800 ευρώ μαζί με τα win και τα ηχεια

συν έναν σκληρό δίσκο HDD δεν πρέπει να βαλω;;;

Τα win θα τα περάσεις με ένα κλειδί των 5€

Tα ηχεία μπορείς να τα πάρεις σε δεύτερο χρόνο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Τα win θα τα περάσεις με ένα κλειδί των 5€

Tα ηχεία μπορείς να τα πάρεις σε δεύτερο χρόνο.

Nαι αλλά δεν θα μου κοστίσουν να τα αγοράσω 120 όσο τα πουλάνε;;;

Δημοσ.

Είναι αδεια με κλειδί δεν είναι με στικερ για σένα ναι το ίδιο είναι.

Μπορείς αν θες να το κανείς και μόνος σου ένα στικάκι θες και το κλειδί που θα σου στείλουν με Mail. Κατέβα να δεις τη διαδικασία αν θες παρακατω

https://www.insomnia.gr/forums/topic/715657-σύνθεση-gaming-2019~1000€μίνι-οδηγός-συναρμολογησηςοδηγός-b450-bios-update/

Δημοσ.

Για να δέχεται ασύρματο ίντερνετ κι ολας ο υπολογιστης πρέπει  να βαλω κάτι ή έχει ήδη η μητρική ;;;

Επίσης κάρτα ήχου έχει από.μονο του ή πρέπει να αγοράσω και αυτήν;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης για παχνίδια τύπου minecraft και csgo που ανέφερες, η 5700ΧΤ είναι λίγο overkill, ακόμα και με 144hz οθόνη. Ακόμα και πολύ χειρότερες βγάζουν πολλά fps (144++) σε τέτοια παιχνίδια. Αν έχεις σκοπό να παίξεις και κανένα ΑΑΑ παιχνίδι τότε ΟΚ, αλλίως και με καμία 1660 super θα είσαι άνετα καλυμμένος.  Aν θες οπωσδήποτε να εξαντλήσεις το budget βέβαια, τότε προφανώς η 5700ΧΤ είναι καλύτερη.

Επεξ/σία από TheMechanic1
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, radiohead είπε

Κάρτα ήχου έχει. WiFi δεν έχει θα πάρεις ένα usb 10-20€ αλλά το καλύτερο είναι Ethernet καλωδιακι.

https://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters/f/548018/asyrmato.html?o=wifi+adapter

Αυτά τα στικακια τα συνδέεις μέσα από το κουτί ή απ έξω;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...