Προς το περιεχόμενο

Free Udemy courses #3 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Ευχαριστούμε.
Από αυτά που δοκίμασα, αυτό δεν είναι δωρεάν, αλλά με 40% έκπτωση.
https://www.udemy.com/course/the-complete-betting-roulette-analysis-course/?couponCode=BD0CCDA6B202345E574A

Το ίδιο και για αυτο: https://www.udemy.com/course/learn-how-to-podcast-in-2019-super-fast/

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, serdakis είπε

Αν κανω enroll εχει καποιο οριο, για το ποτε θα το ξεκινησω?

Οχι δεν εχεις οριο, ετσι ξερω απο παλιοτερα που ειχα παρει, χωρις να τα εχω καταγραψει.

---

Παιδια, μην ποσταρετε ποιο δεν ειναι δωρεαν πλεον, εννοειται οτι τα δωρεαν δεν ειναι απαραιτητα για παντα δωρεαν και οτι μπορει να επανελθουν σε 'πληρωτεα' κατασταση, οποιος τα κοιταξει, βλεπει αν ειναι δωρεαν ή οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, serdakis είπε

Αν κανω enroll εχει καποιο οριο, για το ποτε θα το ξεκινησω?

Όποτε θες το ξεκινάς.αρκει να το αγοράσεις-βαλεις στο account σου(είτε τσάμπα είτε με πληρωμή).

Πάντα στη διάθεσή σου και αν ο instructor προσθέσει ύλη η αναβαθμίσει το μάθημα με έξτρα βίντεο η ανώτερης ποιότητας ,πρόσβαση πάλι στο μάθημα θα έχεις κανονικα.

Edit περισυ στο black friday τα βάλανε όλα 10 ευρώ και για κάθε ένα που επερνες σου εδίνε αλλά 10 για να πάρεις τη Δευτέρα άλλο ένα οποίο θες(1+1 δηλαδή).

Οπότε αν σταμπαρεις πχ 4 μαθήματα περιμένεις μέχρι τότε και θα τα πάρεις με ένα 20αρικο!

Επεξ/σία από donstefano
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα αγοράσει ένα πολύ ενδιαφέρον course,αλλά επειδή διάβαζα άλλα,το άφησα για κάνα 2μηνο μετά. Χθες πήγα να το ξεκινήσω και είχε διαγραφεί! Αυτό με ξάφνιασε,οπότε αν κάτι σας καίει,παίζει και να μην είναι για πάντα εκεί.

Με ένα sorry for any inconvenience ξεμπέρδεψαν... δωρεάν το είχα πάρει,οπότε δεν κάνουν κάτι για αντάλλαγμα. Αν είχα πληρώσει λογικά θα είχε άλλες διαδικασίες.

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Εγώ είχα αγοράσει ένα πολύ ενδιαφέρον course,αλλά επειδή διάβαζα άλλα,το άφησα για κάνα 2μηνο μετά. Χθες πήγα να το ξεκινήσω και είχε διαγραφεί! Αυτό με ξάφνιασε,οπότε αν κάτι σας καίει,παίζει και να μην είναι για πάντα εκεί.

Με ένα sorry for any inconvenience ξεμπέρδεψαν... δωρεάν το είχα πάρει,οπότε δεν κάνουν κάτι για αντάλλαγμα. Αν είχα πληρώσει λογικά θα είχε άλλες διαδικασίες.

Προφανώς αποτελεί εξαίρεση και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε on-line marketplace. Έχω μαθήματα 5 χρόνια+, που όχι απλά υπάρχουν ακόμα, αλλά ανανεώνονται όποτε υπάρχει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι στην πληροφορική το udemy αντικατέστησε σε βαθμό 100% την βιομηχανία των βιβλίων!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Εγώ τόσα free που έχω μαζέψει, δεν νομίζω να καταλάβω αν κάποια χαθούν..

Όχι σαν αγορά θα είναι εκεί και θα τα βλέπεις "διαθέσιμα",απλά αν πας να ξεκινήσεις κάποιο που έχει διαγραφεί,θα σου πει "το μάθημα αυτό δεν είναι πια διαθέσιμο,συγνώμη για τυχόν αναστάτωση που προκλήθηκε (αγγλιστί)".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...