totalius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 https://www.imdb.com/title/tt7984766/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Επιτελους η πρωτη ταινία παραγωγής Netflix που ειδα κ άξιζε το χρονο μου . Ιστορική ταινία με θεμα τον Ερρίκο το 5ο της Αγγλίας κ τον100ετη πόλεμο Αγγλίας - Γαλλίας . Φυσικά δεν ειναι ντοκιμαντέρ σε σχεση με την ιστορική ακρίβεια αλλα δε ξεφεύγει κ πολυ τουλαχιστον με οσα διάβασα στη Wikipedia https://en.m.wikipedia.org/wiki/Henry_V_of_England. Ερμηνείες πολυ καλές και γενικά μια παραγωγή που θυμίζει κανονική ταινία και όχι τηλεταινία της κακιάς ώρας οπως οι περισοτερες του Netflix . Επίσης εχει επιρροές απο το Battle of the bastards του GOT σε σχεση με το πως γινόταν οι μάχες το Μεσαίωνα . 8/10 απο εμένα .
slk200gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 δεν ηταν ασχημη αλλα οκ μπορουσε να γινει και ταινιαρα
rudigarcia222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 δυστυχως πλεον αυτες οι παραγωγες νετφλιξ εχουν το ταμπελακι νετφλιξοταινια,ειναι μια οκ νετφλιξοταινια λοιπον
totalius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατά τη γνώμη μου η συγκεκριμενη δεν εινα νετφλιξοταινία . Κ το κατάλαβα στο μισάωρο οταν δεν έψαχνα το FF ή δε σκεφτόμουν να τη παρατήσω οπως με άλλες ταινίες του καναλιού . Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από totalius
tkarts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Με βάζετε σε σκέψεις..... Σε αντίθεση με τις σειρές (όχι όλες, αλλά κάτι θα δεις να βρεις), όποια ταινία παραγωγής Netflix είδα από τον περασμένο Ιανουάριο που το έβαλα, την ξέχασα την επόμενη μέρα.... 2
simaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μου άρεσε αρκετά συνολικά . Με διαφορετικό πρωταγωνιστή θα μπορούσε να απογειωθεί πιστεύω..... Ούτε ο ηθοποιός που έκανε τον Φαλσταφ μου άρεσε αλλά γούστα είναι αυτά.
rudigarcia222 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 λιγο περιεργο και εξειδικευμενο αυτο που θα πω αλλα η ταινια και οι χαρακτηρες μου θυμισαν αρκετα το μανγκα vinland saga
Edel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 23/11/2019 στις 5:51 ΜΜ, rudigarcia222 είπε λιγο περιεργο και εξειδικευμενο αυτο που θα πω αλλα η ταινια και οι χαρακτηρες μου θυμισαν αρκετα το μανγκα vinland saga Ωπα ωπα, πρόσεχε τι λες, το vinland saga είναι ατόφιο δεκάρι! 😜 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα