Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδεσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιταξε,ειχα κ εγω αυτο το προβλημα οπως σ ειχα πει με τις αποσυνδεσεις των 10 δευτερων χωρις να σβηνουν οι ενδειξεις του ρουτερ, κ με το που ηρθε ο τεχνικος κ αλλαξε το ζευγος μεσα στο κουτι της πολυκατοικιας αυτο σταματησε να συμβαινει,αλλα μετα απο 2 μερες εχω αποσυνδεσεις κανονικες κ επανεκκινηση του ρουτερ.Ενοχλησε τους συνεχεια στο τεχνικο τμημα,δεν θα ερθουν αλλιως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα τα σπιτια εχουν τετοιο κουτι,ειτε μενεις σε μονοκατοικια ειτε σε πολυκατοικια,αν ερθει ο τεχνικος θα μετρησει κ στν καμπινα και θα ερθει στο κουτι του σπιτιου σου να δει,οποτε θα σου πει κ ο ιδιος αν χρειαστει να αλλαξει ζευγος

7 λεπτά πριν, thanasis. είπε

οκ.και σε ευχαριστω. αν και εγω νομιζω το ειναι θεμα υπολογιστη.αν και ειναι σχετικα καινουργιος,ουτε 2 χρονων.η κατι αλλο φταιει

Αν εχεις κ αλλη πριζα τηλεφωνου,δοκιμασε το μονο του χωρις τηλεφωνικη συσκευη,κ απομακρυνε οτιδηποτε επηρεαζει γυρω γυρω του ρουτερ

41 λεπτά πριν, thanasis. είπε

τα εχω κανει ολα.ειχα αφησει μονο την γραμμη του υπολογιστη  πανω στο ρουτερ και παλι τα ιδια.οπως εχω πει.εχω κανει τα παντα

Θεμα υπολογιστη δεν ειναι σιγουρα,απο κει κ περα πρεπει να ερθει ο τεχνικος να μετρησει τη γραμμη,απο θεμα ταχυτητας εισαι τελεια κ με το παραπανω,θορυβους κλπ θα δει,να σου αλλαξει και κανενα ζευγος οπως εκανε σε μενα,θα στρωσει μετα λογικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...