thanasis. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, domisvo είπε Εδω κ μια εβδομαδα μου κανει ακριβως το ιδιο,χανει την συνδεση στο ιντερνετ για 10 δευτερα χωρις αποσυνδεσεις,επειτα η ταχυτητα απο 30 παει στο 8 στο 15,κ μονο αν του κανω factory reset επανερχεται παλι στο 30.εχει ερθει τεχνικος 2 φορες,εχει αλλαξει ζευγος στο κουτι μεσα στην πολυκατοικια,μου εριξε το προφιλ απο 50 σε 30αρι,αλλα κ παλι κανει 1-2 αποσυνδεσεις μαζι με αυτο το θεμα των 10 δευτερολεπτων που λεγαμε.Θα δοκιμασω να αλλαξω κ ρουτερ καποια στιγμη αν δω οτι συνεχιζεται το προβλημα,διοτι οι τεχνικοι ολο προβληματα βλεπουν κ προβληματα δεν διορθωνουν. εχω αλλαξει και εγω ρουτερ.τιποτα το προβλημα συνεχιζετε.γι αυτο ρωταω εδω μπας και γνωριζει κανενας .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argipen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, thanasis. είπε εχω αλλαξει και εγω ρουτερ.τιποτα το προβλημα συνεχιζετε.γι αυτο ρωταω εδω μπας και γνωριζει κανενας .... Από την καρτέλα του modem/router σου δες πόσο Signal Noise έχεις, και με ένα τηλέφωνο στην Cosmote πως δεν είσαι σε Fast Path. Αλλιώς, χτύπα ένα format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geof40 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ πιθανό είναι να φταίει και η γραμμή. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε σε VDSL50 που αποσυνδεόταν το internet (γέμιζε errors) και στο τηλέφωνο μου ακουγόταν ένας θόρυβος . Είπα για το πρόβλημα ήρθαν το μέτρησαν και άλλαξαν ζεύγος καλωδίων μέχρι το σπίτι. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από geof40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 σε εμενα απλα δεν εχει τιποτα γενικα. ουτε θορυβους στο τηλεφωνο ουτε errors γενικα. απλα εχω αρκετες αποσυνδεσεις (καμμια 10αρια το πολυ) και αυτες κανα 5-10 δευτερολεπτα το πολυ. μετα επανερχετε κανονικα.την ωρα που το κανει δεν εχει σβησει κανενα λαμπακι στο ρουτερ .απλα δεν εχει ινετερντ.οταν περνω τηλεφωνο στην εταιρια μου λενε δεν εχουμε δει αποσυνδεση και κλασσικα ρωτανε αν εχουν σβησει τα λαμπακια και λεω οχι και λενε δεν μπορουμε να κανουμε κατι απο εδω θα στειλουμε τεχνικο.οταν θα ερθει ο τεχνικος θα μετρησει το ιντερνετ και δεν θα εχει κατι που λογικο ειναι θα πρεπει να μεινει ενα ολοκληρο 24 ωρο για να πετυχει τις αποσυνδεσεις. και οποτε αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος. τα ιδια και τα ιδια. και φορματ εχω κανει στον υπολογιστη. και καλωδιο αλλαξα και θυρες αλλαξα και καινουργια καρτα δικτυου πηρα και απλα εχω αγανακτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geof40 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Εμένα το λαμπάκι του internet από πράσινο γινόταν κόκκινο για δυο δευτερόλεπτα. Αφού έχεις αλλάξει και router βγάλε άλλους υπολογιστές και κινητά που συνδέονται στον router μήπως φταίνε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 50αρα εχω.δεν ειναι οτι δεν εχω καλο ιντερνετ.το θεμα ειναι οι αποσυνδεσεις μερικβν δευτερολεπτων. αν και το εχω κανει και αυτο με τα κινητα.δεν εχω αλλο υπολογιστη. και εκεινη την ωρα που καθομαι στον υπολογιστη κανενα κινητο απο τα δυο δεν κανει κατι στο ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domisvo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, thanasis. είπε 50αρα εχω.δεν ειναι οτι δεν εχω καλο ιντερνετ.το θεμα ειναι οι αποσυνδεσεις μερικβν δευτερολεπτων. αν και το εχω κανει και αυτο με τα κινητα.δεν εχω αλλο υπολογιστη. και εκεινη την ωρα που καθομαι στον υπολογιστη κανενα κινητο απο τα δυο δεν κανει κατι στο ιντερνετ. Κ εγω 50αρα εχω αλλα ειμαι σε καφαο με χαλκο ακομα κ λογικο ειναι να μν μπορω να πιασω 50,γι αυτο κ ο τεχνικος μ εριξε το προφιλ στο 30.Θορυβους ουτε εγω εχω στο τηλεφωνο,ο τεχνικος αλλαξε κανονικα τα ζευγη μεχρι το σπιτι κ παλι τα ιδια,εχω πολλα errors βεβαια.Κ πριν απο 2 ωρες ηρθε παλι ο τεχνικος κ μ ειπε οτι ολες οι γραμμες του καφαο ειναι ασταθης κ σχεδον πεφτουν,θα το αφησω 24 ωρες κ αυριο θα το μετρησει,αλλιως μ ειπε οτι θα αλλαξει παλι τα ζευγη κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 ακομα τα ιδια.καμια ιδεα ρε παιδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domisvo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Κ εμενα ακομα τα ιδια φιλε,δεν υπαρχει κατι καινουργιο,ο τεχνικος μου ειπε να το ριξω στο 24αρι να ησυχασω,διοτι το καφαο δεν σηκωνει ουτε το 30αρι προφιλ. ΟΤΕ 2019 προς 2020 με καφαο απο το 1970,δεν περιμενα κατι καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 σε εμας ειναι ολα τα καφαο καινουργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domisvo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, thanasis. είπε σε εμας ειναι ολα τα καφαο καινουργια. τι περιοχη εισαι; εγω εχω το δεξια,εσυ το αριστερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 σε ενα χωριο των σερρων. αλλα εχω τα αριστερα....τα καινουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domisvo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Ανεβασε μια εικονα με τις ενδειξεις της γραμμης σου απο τις ρυθμισεις του ρουτερ(settings-System information) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domisvo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, thanasis. είπε Ουτε erros εχεις,ουτε κ πολυ θορυβο σχετικα,αν και το Attenuation sto down ειναι αρκετα ανεβασμενο,εχεις 50αρα συνδεση σιγουρα;Μου κανει εντυπωση το Dsl upstream ειναι κοντα στο 15.Κ εγω 50αρα εχω αλλα ειναι αναλογια 50/5.Ξερεις ποση αποσταση ειναι απο την καμπινα το σπιτι σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα