Arkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Το θέμα είναι να μας πεις και πόσα λεφτά είναι αυτό το 60%... Γιατί αν τον μήνα χαλάς 300 ευρώ και μένεις με τους γονείς σου, είναι εύκολο να τα κάνεις όλα με κάρτα Αν τον μήνα έχεις 600 ευρώ νοίκι και 400 ευρώ δάνειο, για πες μας πόσα θα χαλάσεις με κάρτα... Το 60% ειναι πανω απο 30 χιλιαρικα το χρονο(απο βενζινες/πετρελαια μεχρι super market ενφια εφκα τελη κυκλοφοριας δεη κτλ κτλ). Δεν εχω νοικι δεν εχω δανειο δεν χρωσταω πουθενα και εχω δικο μου σπιτι. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από Arkin
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, afragorn είπε Επίσης αναρωτιέμαι αν οι υπόλοιπες χώρες απαιτούν ανάλογα ποσοστά από τους πολίτες. Η Γερμανία σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς κάρτα με το ζόρι άραγε; Αν γνωρίζει κανείς, πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω. Πρόσφατα είχε γυρίσει φίλος από Καναδά με άδεια, μου λέει όλοι με μετρητά πληρώνουν εκεί. 1
duende Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι δεν το διατυπωσα σωστα προφανως και δεν ειναι ολοι απατεωνες που πληρωνουν με μετρητα. Αλλα εφοσον καποιος ειναι 100% νομιμος για πιο λογο να μην θελει να πληρωσει με καρτα? μα δε νομιζω διαφωνει κανεις στις συναλλαγες με καρτα/ebanking. διαφωνουμε στο ελαχιστο ποσο υποχρεωτικης δαπανης με το ετσι θελω. δηλαδη, αν εσυ εισαι εργενης και βγαζεις 30 χιλιαρικα, τα παγια εξοδα σου που μετρανε για το νομο ειναι 5 χιλιαρικα, πως θα σου φανει να σου πει το κρατος, ξοδεψε 15 και οχι 5? γιατι να τα ξοδεψεις? καθε μηνα iphone θα αγοραζεις? οπως αντοιστοιχα αν βγαζεις 10 χιλιαρικα και σου φευγουν ολα σε ενοικια, ασφαλειες κλπ που δε μετρανε και τρως φαγητο απο τη μανα σου γιατι δε βγαινεις, που θα βρεις το 30% δαπανη που δε μπορεις να κανεις? αρα να πας να μεινεις στη μανα σου ωστε τα λεφτα που εδινες για ενοικιο να τα δινεις σε αλλα εξοδα για το αφορολογητο. εχει καμια λογικη? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από duende 2
akarthis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι δεν το διατυπωσα σωστα προφανως και δεν ειναι ολοι απατεωνες που πληρωνουν με μετρητα. Αλλα εφοσον καποιος ειναι 100% νομιμος για πιο λογο να μην θελει να πληρωσει με καρτα? Απο οικονομικη αποψη κανενας, αν και υπαρχει και ο αντιλογος οτι χρεωνομαι extra(δεν τον ασπαζομαι αλλα τον σεβομαι.). Απο την αλλη, ειναι η ιδια λογικη οτι επειδη δεν εισαι εγκληματιας, δε σημαινει οτι μπορει να βαλουν καμερα μεσα στο σπιτι σου. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από akarthis
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Το 60% ειναι πανω απο 30 χιλιαρικα το χρονο(απο βενζινες/πετρελαια μεχρι super market ενφια εφκα τελη κυκλοφοριας κτλ κτλ). Δεν εχω νοικι δεν εχω δανειο δεν χρωσταω πουθενα και εχω δικο μου σπιτι. Άρα βγάζεις 100 χιλιάρικα μικτά το χρόνο; ;Άρα δίνεις 50 χιλιάδες σε φόρους , αυτό μας λες; Άρα θα πληρώσεις αν δεν το φτάσεις κάνα 5 χιλιάρικα (MAX). Ωραίος , τέτοιους θέλουμε. (Διόρθωσα τα ποσά) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Alxnks Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Βλεπω τον νομο με πολυ καλο ματι. Εδω και 6-7 χρονια κανω πανω απο 60% των συναλλαγων μου με καρτα. Τα μετρητα πρακτικα τα εχω καταργησει τελειως εδω και μια 5ετια. Ebanking η καρτα. Μακαρι να το κανουν 50% και πανω μελλοντικα μπας και σταματησει καποτε αυτη η φοροδιαφυγη. Ο νομιμος πολιτης και 90% να τον πουν να κανει συναλλαγες με καρτα δεν θα τον πειραξει καθολου. 8 λεπτά πριν, afragorn είπε Κάνεις μεγάλο κακό στον εαυτό σου έτσι. Χάνεις όλη την ανάλωση κεφαλαίου και όταν θα τη χρειαστείς, θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο. Επίσης αναρωτιέμαι αν οι υπόλοιπες χώρες απαιτούν ανάλογα ποσοστά από τους πολίτες. Η Γερμανία σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς κάρτα με το ζόρι άραγε; Αν γνωρίζει κανείς, πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω. Mα απλά λέει οτι κάνει το 60% των συναλλαγών του με κάρτα, όχι το 60% του (καθαρού του) εισοδήματος σε συναλλαγές με κάρτα. Έχει τεράστια διαφορά αυτό. Μπορεί το 60% των γενικών συναλλαγών του με κάρτα να αντιστοιχεί στο 1% του καθαρου του εισοδήματος, μπορεί και στο 100%....ας το διευκρινίσει. 1
bluesattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε . Αλλα εφοσον καποιος ειναι 100% νομιμος για πιο λογο να μην θελει να πληρωσει με καρτα? Μπορει να ντρεπεται .Να νιωθει ρουφιανος, σπιουνος και καταδοτης .😂Μπορει να θελει να πληρωνει μετρητα στο βενζιναδικο , να κλεινει συνομωτικα το ματι στον βενζινα οταν τον ρωταει αν θελει αποδειξη , να νιωθει οτι ειναι brothers in arms , η μαλλον brothers in skyladika Η μπορει να φοβαται τα τσιπακια
AristidisZ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Το 60% ειναι πανω απο 30 χιλιαρικα το χρονο(απο βενζινες/πετρελαια μεχρι super market ενφια εφκα τελη κυκλοφοριας κτλ κτλ). Δεν εχω νοικι δεν εχω δανειο δεν χρωσταω πουθενα και εχω δικο μου σπιτι. 30k σε βενζίνες και S/M ; (ένφια, φόροι και τέλη δε μετράνε στο αφορολόγητο btw) Εντάξει, respect δε ξέρω τι άλλο να πω Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από AristidisZ
bjj-p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Arkin είπε Βλεπω τον νομο με πολυ καλο ματι. Εδω και 6-7 χρονια κανω πανω απο 60% των συναλλαγων μου με καρτα. Τα μετρητα πρακτικα τα εχω καταργησει τελειως εδω και μια 5ετια. Ebanking η καρτα. Μακαρι να το κανουν 50% και πανω μελλοντικα μπας και σταματησει καποτε αυτη η φοροδιαφυγη. Ο νομιμος πολιτης και 90% να τον πουν να κανει συναλλαγες με καρτα δεν θα τον πειραξει καθολου. συμφωνω μαζι σου.. να παει στο 90% να δω πως θα πληρωνεις το νοικι. 6 λεπτά πριν, Alxnks είπε Mα απλά λέει οτι κάνει το 60% των συναλλαγών του με κάρτα, όχι το 60% του (καθαρού του) εισοδήματος σε συναλλαγές με κάρτα. Έχει τεράστια διαφορά αυτό. Μπορεί το 60% των γενικών συναλλαγών του με κάρτα να αντιστοιχεί στο 1% του καθαρου του εισοδήματος, μπορεί και στο 100%....ας το διευκρινίσει. Επισης, λεει οτι μακαρι να το πανε 50% εως και 90% ειναι λογικο. Αρα υπονοει ο ποσοστο που γινεται λογος στο νημα... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από bjj-p
bluesattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Τελικα ποιοι ειναι που θελουν να αποταμιευσουν τοσα που δεν τους φθανει το 70 % ? Χαμηλομισθοι ε ?
Arkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Alxnks είπε Mα απλά λέει οτι κάνει το 60% των συναλλαγών του με κάρτα, όχι το 60% του (καθαρού του) εισοδήματος σε συναλλαγές με κάρτα. Έχει τεράστια διαφορά αυτό. Μπορεί το 60% των γενικών συναλλαγών του με κάρτα να αντιστοιχεί στο 1% του καθαρου του εισοδήματος, μπορεί και στο 100%....ας το διευκρινίσει. 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε 30k σε βενζίνες και S/M ; (ένφια, φόροι και τέλη δε μετράνε στο αφορολόγητο btw) Εντάξει, respect δε ξέρω τι άλλο να πω Προφανως ρε παιδια μεσα στα εξοδα ειναι και πραγματα που περνανε σαν εξοδα επιχειρησης. Θελω 15 χιλιαδες λιπασματα το χρονο. Ολα με καρτα τα πληρωνω. Νοικια κτλ που πληρωνονται με ebanking πρεπει να προστιθενται στο ποσοστο που χρειαζεται συναλλαγη με καρτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bluesattack είπε Τελικα ποιοι ειναι που θελουν να αποταμιευσουν τοσα που δεν τους φθανει το 70 % ? Χαμηλομισθοι ε ? Μεγάλε είσαι για άλλη μια φορά σε άλλο μηκος κύματος. Όπως βλέπεις δε δίνει σημασία κανένας στα λεγόμενά σου , όσο flame και αν προσπαθείς. Ξαναπιάσε το νήμα από την αρχή , προσεκτικά και όταν καταλάβεις τα λέμε.
Arkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, bjj-p είπε συμφωνω μαζι σου.. να παει στο 90% να δω πως θα πληρωνεις το νοικι. Και το νοικι πρεπει να μπει μεσα σε αυτο το ποσοστο. Επισης για τον απλο κοσμο super market/βενζινες/αγορες απο καταστηματα πληρωνονται παντα με καρτα. Το 30% βγαινει παρα πολυ ευκολα.
bluesattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, giotis1982 είπε Μεγάλε είσαι για άλλη μια φορά σε άλλο μηκος κύματος. Όπως βλέπεις δε δίνει σημασία κανένας στα λεγόμενά σου , όσο flame και αν προσπαθείς. Ξαναπιάσε το νήμα από την αρχή , προσεκτικά και όταν καταλάβεις τα λέμε. Ναι αλλα δεν απαντησες.Ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να αποταμιευσουν και δεν τους φθανει το 70 % ? Ξερετε η ζοριζεστε και θα αρχισετε προσωπικες επιθεσεις μπας και κλειδωθει το θεμα η γινει ban κανεις που δεν συμπαθειτε ?
Arkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, bluesattack είπε Μπορει να ντρεπεται .Να νιωθει ρουφιανος, σπιουνος και καταδοτης .😂Μπορει να θελει να πληρωνει μετρητα στο βενζιναδικο , να κλεινει συνομωτικα το ματι στον βενζινα οταν τον ρωταει αν θελει αποδειξη , να νιωθει οτι ειναι brothers in arms , η μαλλον brothers in skyladika Η μπορει να φοβαται τα τσιπακια Βλεπω ανθρωπους σε ηλικιες μεχρι 30 που δεν εχουν καν καρτα και θλιβομαι. Οκ ενας 70+ αλλα να φοβουνται οι μικρες ηλικιες το ηλεκτρονικο χρημα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις