Προς το περιεχόμενο

Motospeed V60

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάρω ένα ποντίκι χωρίς να δώσω μια περιουσία αφού δεν παίζω competitive games (θα μου πεις γιατί δεν παίρνεις ένα απλό; δεν μου αρέσουν εμφανισιακά). Βλέπω ότι το V60 έχει sleeved καλώδιο, κουμπιά στο πλάι και rgb έτσι για το εφέ σε καλή τιμή. Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο ή γενικά με ποντίκια της εταιρείας αυτής; Ευχαριστώ..

Υ.Γ. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση μέχρι 30 ευρώ πάνω κάτω, ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν είναι μόνο για gaming αυτά τα ποντίκια, ορισμένα είναι πολύ βολικά και εργονομικά για απλή χρήση και με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα.

Εγώ θα πρότεινα logitech:

https://www.skroutz.gr/s/3823609/Logitech-G300s.html

https://www.skroutz.gr/s/13805630/Logitech-G102-Prodigy.html

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Ο μικρος μου εχει το V30 εδω και 2 χρονια και του εχει αλλαξει τα φωτα , μιλαμε για πολλες ωρες gaming και τα γνωστα χτυπήματα πανω στο τραπεζι οταν χανει :P εμενα μου αρεσει ειναι φραμπαλαδικο αλλαζει φωτα κτλ κτλ και μεχρι τωρα σκυλί :) 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/11/2019 at 19:14, Thaninho said:

ρε παιδιά πηρα το V30 αλλα γυρισα καταλαθος την φωτεινότητα στο 7 και δεν μπορω να την παω παλι στο 50 wtf? 

Για όποιον φίλο το διαβασει και εχει το ίδιο πρόβλημα:
H ρύθμιση φωτεινότητας του RGB ειναι από 0 ώς 50 και όπως όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις για το RGB, βρίσκεται μέσα στο Marquee.
Για να δεις πανω από το 7 πρεπει να κάνεις scroll με την ροδέλα του ποντικιού, δεν βγάζει scroll bar για να το κανεις με κλικ. Αυτό ειναι όλο!
Είναι ένα minor bug για το οποίο εχω ενημερώσει την Motospeed πριν 1+ χρόνο, αλλά δεν εχουν βγαλει update. Δεν με πειράζει όμως, καθώς το walkaround ειναι πολύ απλό.

Όσον αφορά το ποντίκι, το Motospeed V30 το χρησιμοποιώ καθημερινα και για gaming και ειναι σκυλί, είναι ακριβές αλλά και πολύ βολικό, με όλες τις δυνατές ρυθμίσεις διαθέσιμες για customization (πχ το έχω ρυθμίσει ώστε να αλλάζω dpi με το κλικ της ροδελας, οπότε το dpi button το έχω για να κάνω άλλα  πράγματα ενώ παίζω).
Το πιο αγαπημένο μου σε αυτο το ποντίκι ειναι ότι δεν χρειάζεται να τρέχει συνέχεια το  πρόγραμμά του. Αφότου κανεις ρυθμίσεις τις αποθηκευει σε rom εντός της συσκευής, δηλαδή κραταει τις ρυθμίσεις που του είχες βάλει ακόμα και σε άλλο PC χωρίς το πρόγραμμα της Motospeed .
Στα λεφτά του δεν ξερω πολλά που να το ξεπερνάνε (βασικά δεν ξέρω ούτε ενα σε αυτα τα λεφτα, έστω να το φτάνει).
Έχω παίξει με αυτό περίπου 1000 ώρες σε first person shooters και δεν εχει κάνει κιχ, τα κουμπια πατανε οπως και στην αρχή. Όταν το αγόραζα πίστευα ότι ως τώρα θα είναι χάρβαλο, μα αποδείχθηκε εξαιρετική αγορά.

Επεξ/σία από ptaf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...