alexxkidd31 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, HateMe είπε Τα τσίμπησα και εγώ. Για να δούμε τι λένε. Τώρα έχω αυτά εδώ αλλά τα upgraded που βγάζουν μέρες χωρίς να τα φορτίσεις. https://www.skroutz.gr/s/14407536/Anker-SoundBuds-Curve-Μαύρο.html Όσο να ναι μου σπάνε τα νεύρα τα καλώδια, αλλά ο ήχος είναι απίστευτος και το μικρόφωνο τέλειο επίσης. Θέλω να δω αν έχουν μεγάλη διαφορά. Κολοσσιαία διαφορά θα έχουν 100%. Και γω με τα Huawei am61 δυο χρόνια τώρα είμαι πολύ καλυμμένος. Απλά θέλω κάποια χωρίς καλώδιο για podcast κλπ 1
gbouros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 τα έχω κανα μήνα τώρα (αγορά στα 15,85€) και χρησιμοποιούνται για μουσική/βιντεο στο youtube Αρνητικά που βρήκα - όταν τα βγάζεις από τη θήκη δεν συνδέονται αυτόματα στο κινητό (όπως τα qcy που επίσης έχω) - πότε-πότε αποσυνδέονται Θετικά - μεγάλη διάρκεια. έχω δει και 5ωρο live στο youtube πριν τελειώσει η μπαταρία - μου αρέσουν εμφανισιακά - κάθονται καλά στο αυτί μου
HateMe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Κολοσσιαία διαφορά θα έχουν 100%. Και γω με τα Huawei am61 δυο χρόνια τώρα είμαι πολύ καλυμμένος. Απλά θέλω κάποια χωρίς καλώδιο για podcast κλπ Καλά για δοκιμή τα πήρα. Αν όντως έχουν τεράστια διαφορά, θα τα δώσω εδώ στο φορουμ όσο τα αγόρασα (ΑΝΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)
greekboy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, gbouros είπε τα έχω κανα μήνα τώρα (αγορά στα 15,85€) και χρησιμοποιούνται για μουσική/βιντεο στο youtube Αρνητικά που βρήκα - όταν τα βγάζεις από τη θήκη δεν συνδέονται αυτόματα στο κινητό (όπως τα qcy που επίσης έχω) - πότε-πότε αποσυνδέονται Θετικά - μεγάλη διάρκεια. έχω δει και 5ωρο live στο youtube πριν τελειώσει η μπαταρία - μου αρέσουν εμφανισιακά - κάθονται καλά στο αυτί μου για το πρωτο αρνητικο. εμενα συνδεονται αυτοματα ( oneplus 6T)
alexxkidd31 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, HateMe είπε Καλά για δοκιμή τα πήρα. Αν όντως έχουν τεράστια διαφορά, θα τα δώσω εδώ στο φορουμ όσο τα αγόρασα (ΑΝΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) τεράστια διαφορά κυρίως στο μικρόφωνο το οποίο από ότι έχω διαβάσει είναι ελεεινό και προφανώς στην μπαταρία, για ήχο έχω ακούσει ψιλοσυμπαθητικα λόγια 10 λεπτά πριν, gbouros είπε Θετικά - μεγάλη διάρκεια. έχω δει και 5ωρο live στο youtube πριν τελειώσει η μπαταρία Λογικά με μέση ένταση σωστά; Να σε ρωτήσω για κάτι άλλο, η καθυστέρηση στο βίντεο ειναι τεράστια;
HateMe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexxkidd31 είπε τεράστια διαφορά κυρίως στο μικρόφωνο το οποίο από ότι έχω διαβάσει είναι ελεεινό και προφανώς στην μπαταρία, για ήχο έχω ακούσει ψιλοσυμπαθητικα λόγια Ναι, κάτι διάβασα στο skroutz. Αυτά που έχω τώρα πάντως, κοντράρουν το mic του S9 που έχω. Τέλειο μικρόφωνο.
astralprojections Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Το μικροφωνο ειναι χαλια και δε το λενε πουθενα. δε σε ακουνε με τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις