mitsos-5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Το μεγαλύτερο προτέρημα έναντι exynos από snapdragon είναι οι drivers. Και πολύ απλά αν βλέπει πχ χαμηλές πωλήσεις η Σάμι δεν αναβαθμίζει τους drivers για τα κινητά της με exynos και έτσι θα μένουν κολλημένα στην έκδοση που θέλει η Σάμι. Εκεί ούτε το xda νομίζω μπορεί να κάνει πολλά !
pacahontas III milagros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ROG-X είπε Του 855+ το gpu ειναι +15% ταχύτερο απο του 855 και 35% απο του Exynos Και για το νεο exynos που ανακοίνωσε τωρα πριν λιγες μερες και θα μπει στο s11 η samsung δινει μονο ενα 20% push στην απόδοση.... Αρα ο περσινός 855+ θα ειναι παλι μπροστα απο τον ολοκαίνουριο exynos
tsichles Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε Δε ξερω τι ειναι πιο σαπιλα περισσότερο, το σαπιο android, το σαπιο one ui, τα σαπακια τα exynos η ΟΛΑ ΜΑΖΙ?? αυτο που ξερω ειναι οτι εχω το κινητο εντελως αδρανη το βράδυ στο 100% και παω να το παρω το πρωι να παω στη δουλειά με 88%.... Σαπιλα!!!! Ξεπεσμος. Τίποτε από όλα αυτά. Η πίεση των deadline -> marketing και κάθε άσχετος που τα βλέπει όλα.... εύκολα στην φαντασία του !
mirrage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Στις 5/11/2019 στις 9:39 ΠΜ, Panagioths94 είπε Αυτες τις εκφρασεις "σαπιος" οταν μιλαμε για ενα πανίσχυρο τσιπ δεν τις μπορω. Σιγά τη συνταρακτική διαφορά. Πραγματικά βλέπετε τα τεστ που πχ ο sd ανοίγει εφαρμογές μισό δευτερόλεπτο νωρίτερα και το κάνετε θέμα. Επειδή είχα κινητό με sd 845 και τώρα είμαι με note 9 δεν έχω καταλάβει διαφορά στην ταχύτητα. Έλεος πια με την καραμέλα με τα exynos. Αν πληρώνεις τα ίδια χρήματα για χαμηλόπτερες επιδόσεις είναι λογικό να νιώθεις αδικημένος και να ζητάς αλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα