AGGANIS3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Εχω το pionner a06 kai Σκεφτομαι να παρω το pionner a07. Ειναι καλό? Το εχει δουλεψει κανεις? Μηπως να παρω το LG 8X που ειναι 45€ φτηνοτερο? Θα μπορω να γραψω με ταχυτητα Χ8? Τι δισκακια να παρω για να γραψω με Χ8?
dionisios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Το Pioneer το εχω παρει. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα δεν εχω γραψει ακομα σε 8x γιατι ειναι ακριβα τα δισκακια. Μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρηση κανενα προβλημα. Εχω δοκιμαση traxdata, Sony, Bulpuck(αν το γραφω σωστά) και TDK. Τις εγγραφες τις εχω δοκιμαση σε XBOX, comet, και Pionner. Δοκιμασα και TDK DVD+RW 4x και δεν επαιζε(καλυτερα να πω κολαγε) ειναι στο ΧΒΟΧ. Το εχω δουλεψη με το Nero και dvdshrink και ολα ΟΚ. Επισης για dvd-rip η ταχυτητα αρχισε απο ~3x και εφτασε περιπου το 7.5x Κατα μεσον ορο μια ταινια για rip 15-20 λεπτα!! Κοιτα παντως και το Nec 2500!! αν κοιτας και την τιμή!! Παρε αποφαση γρηγορα πριν ερθουν τα dual layer γιατι σε νλεπω να περιμενεις κι αλλο. Φιλικα! :wink:
madsc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Και εγώ μέχρι σε 4x το έχω δοκιμάσει (20-30 dvds) και σε όλα παίζει απροβλημάτιστα (από princo μέχρι tdk) όπως και ο προκάτοχος του άλλωστε. Με firmware δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακόμα, αλλά ότι είναι να βρείς θα το βρεις εδώ http://www.rpc1.com . sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.