Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δει και ‘γώ τα 4 πρώτα και η σειρά έχει πραγματικά εξαιρετική παραγωγή! Έχει πέσει χρήμα. Η ηθοποιία είναι επίσης πολύ καλή, Μομοα και άλλοι κάνουν καλή δουλειά. Το premise είναι αρκετά πρωτότυπο (τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο, και έχω δει πολλά..). Εγκρίνω και προτείνω 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το See δεν έχω καταλήξει ακόμα περιμένω να δω πως θα πάει.Ενδιαφέρον θέμα βέβαια όπως και τοπία..Καλό και το Βritannia όπως αναφέρθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλη πατατα η σειρα. Ενω οπτικα ειναι ομορφο και φαινεται οτι εχει πεσει χρημα, το σεναριο ειναι παιδικο. Παρα πολλα plotholes και σημεια που λες: κατσε, αφου ειναι τυφλοι, πως...? Μαλλον εκαναν μια βιαστικη προσπαθεια να συμπληρωσουν σιγα σιγα τη βιβλιοθηκη τους, για να δικαιολογηθει το να πληρωσεις συνδρομη απο τωρα...Σειρα που βγηκε απλα για να βγει.

• Thanks 4
Δημοσ.

Εμενα παντως που μ αρεσει , εχω δει τα πρωτα 5 και ειμαι κουλ στο να τν συνεχισσω...μου αρεσει το story που εχει και οι ηθοποιοι 

Δημοσ.

Έχει χαμηλό rating  το Britannia, αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία.

Πάντως σε ιστορική σειρά με πολύ καλά τοπία αξίζει το The Last Kingdom. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fan είπε

Έχει χαμηλό rating  το Britannia, αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία.

Πάντως σε ιστορική σειρά με πολύ καλά τοπία αξίζει το The Last Kingdom. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

το last kingdom ειναι καλυτερο

Δημοσ.

Τα τελευταια σχολια μου θυμιζουν το "εγω την εχω μεγαλυτερη"

Παμε στο θεμα μας και μην ξεφευγουμε...
Ωραια γενικα σειρα, οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα με ποιοτητα σε σκηνοθεσια-ηθοποιια-σκηνικα (τρομερα μερικα).
Επισης στα θετικα του, οτι ειναι μικρος κυκλος και περναει γρηγορα τα αρχικα χρονια , αντι να χτιζουν χαρακτηρες οπως κανουν πολλες σειρες και αρκετοι φωναζουν για αυτο.

Ενα 7,5/10 απο μενα, το οποιο γινεται 8 απο την στιγμη που δεν κουρασε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...