hexenlord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Έχω δει και ‘γώ τα 4 πρώτα και η σειρά έχει πραγματικά εξαιρετική παραγωγή! Έχει πέσει χρήμα. Η ηθοποιία είναι επίσης πολύ καλή, Μομοα και άλλοι κάνουν καλή δουλειά. Το premise είναι αρκετά πρωτότυπο (τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο, και έχω δει πολλά..). Εγκρίνω και προτείνω
Inler Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Για το See δεν έχω καταλήξει ακόμα περιμένω να δω πως θα πάει.Ενδιαφέρον θέμα βέβαια όπως και τοπία..Καλό και το Βritannia όπως αναφέρθηκε. 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Εχει απιστευτα τοπια η σειρα. Ειδα το 1ο, λιγο αργο αλλα οκ. Βλεπεται μια χαρα 1
katergaris79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω ότι με το 4 απογειώνεται. Ξέρουμε αν θα το συνεχίσουν μετά το τέλος του κύκλου ή αν θα ολοκληρωθεί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Αν δεις IMDb υπάρχει link και για 2η season. 1
sexymwro7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μεγαλη πατατα η σειρα. Ενω οπτικα ειναι ομορφο και φαινεται οτι εχει πεσει χρημα, το σεναριο ειναι παιδικο. Παρα πολλα plotholes και σημεια που λες: κατσε, αφου ειναι τυφλοι, πως...? Μαλλον εκαναν μια βιαστικη προσπαθεια να συμπληρωσουν σιγα σιγα τη βιβλιοθηκη τους, για να δικαιολογηθει το να πληρωσεις συνδρομη απο τωρα...Σειρα που βγηκε απλα για να βγει. 4
Bermudakias33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Πως το βλέπετε αυτό το πράμα με τον άλλο τον ούγκα – ούγκα, κανίβαλο; Αυτός κανονικά πρέπει να παίζει μόνο το ΟΡΚ. 😄
thermo-sifounas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλα εδω βλεπουν σειρες τυπου Flash, Arrow και δεν συμμαζευεται, τουλαχιστον αυτο εχει ενδιαφερουσα αρχικη ιδεα (δεν το εχω δει παρ ολα αυτα) 1
PaRaNo1d Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Εμενα παντως που μ αρεσει , εχω δει τα πρωτα 5 και ειμαι κουλ στο να τν συνεχισσω...μου αρεσει το story που εχει και οι ηθοποιοι
KilliK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Στις 10/11/2019 στις 9:54 ΠΜ, ThReSh είπε Ανώτερο τo Britannia... οτιδηποτε με την Kelly Reilly ειναι ανωτερο. ❤️ 2 1
Fan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Έχει χαμηλό rating το Britannia, αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία. Πάντως σε ιστορική σειρά με πολύ καλά τοπία αξίζει το The Last Kingdom. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
xavier Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Fan είπε Έχει χαμηλό rating το Britannia, αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία. Πάντως σε ιστορική σειρά με πολύ καλά τοπία αξίζει το The Last Kingdom. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. το last kingdom ειναι καλυτερο
tz3s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Τα τελευταια σχολια μου θυμιζουν το "εγω την εχω μεγαλυτερη" Παμε στο θεμα μας και μην ξεφευγουμε... Ωραια γενικα σειρα, οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα με ποιοτητα σε σκηνοθεσια-ηθοποιια-σκηνικα (τρομερα μερικα). Επισης στα θετικα του, οτι ειναι μικρος κυκλος και περναει γρηγορα τα αρχικα χρονια , αντι να χτιζουν χαρακτηρες οπως κανουν πολλες σειρες και αρκετοι φωναζουν για αυτο. Ενα 7,5/10 απο μενα, το οποιο γινεται 8 απο την στιγμη που δεν κουρασε 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Εχω ανατροπες και εξελιξεις στα τελευταια επεισοδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα