Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέτριο στην καλύτερη προς το παρόν και δεν νομίζω ότι θα δώσει κάτι καλύτερο.

• Thanks 2
Δημοσ.

Τελικά τόσο μούφα είναι; Σκεφτόμουν να το ξεκινήσω γιατί έχει καλό rating στο imbd (7,7), αλλά βλέπω αρκετά αρνητικά σχόλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται εξαρχής για μούφα  απο το τρέιλερ.

Οταν το δεις, (αν τα καταφέρεις και δεν το σταματήσεις στην αρχή) θα καταλάβεις οτι τελικά είναι ακόμη χειρότερο απο το τρέιλερ.😁

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • Sad 2
Δημοσ.

Ωχ, να ανησυχήσω που μου άρεσε το πρώτο;

Στην αρχή (το πρώτο 20λεπτο) μου φάνηκε λίγο βαρετό και λίγο χαζό ως θέμα. Από τη μέση και μετά όμως πήρε τα πάνω του και με άφησε με μια περιέργεια για το πού θα το πάνε. Διαβάζω μάλιστα ότι τα 2 που έχουν ακολουθήσει είναι ακόμα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, katergaris79 είπε

Ωχ, να ανησυχήσω που μου άρεσε το πρώτο;

Στην αρχή (το πρώτο 20λεπτο) μου φάνηκε λίγο βαρετό και λίγο χαζό ως θέμα. Από τη μέση και μετά όμως πήρε τα πάνω του και με άφησε με μια περιέργεια για το πού θα το πάνε. Διαβάζω μάλιστα ότι τα 2 που έχουν ακολουθήσει είναι ακόμα καλύτερα.

οχι ρε, υπερβολικοι ειναι οι απο πανω...δεν ειναι κανα αριστουργημα, αλλα βλεπεται...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είναι καθαρά γούστα.

Έμενα με άρεσαν τα πρώτα 3 επεισόδια. Έχω δει και σειρά που στο Imdb είχε πάρει 8 άλλα για έμενα ήταν τρομερή πατάτα, Οποτε βλέποντας και κάνοντας που λένε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ασχημο, ειναι μεν ψιλοαργο και βαρετο αλλα εχει και ψιλοενδιαφερον. Απλα εχει το θεμα πως ενω υποτιθετε πως ολοι οι χαρακτηρες ειναι τυφλοι δεν φερονται και τοσο σαν τυφλοι και γενικα δεν πειθει ιδιαιτερα. Το τριτο επεισοδιο σιγουρα ειναι καλυτερο απο τα δυο πρωτα.

Δημοσ.

αν σας αρεσει το see, ριξτε μια ματια και στο britannia, ξεκιναει καπως χαλαρα και δινει κακη εντυπωση αρχικα, αλλα σιγα σιγα ανεβαινει και τελειωνει καλα. Τωρα βγηκε και η 2η σεζον, που το παει καλα επισης.... επισης δεν ειναι για ολους, θα πρεπει να σας ενδιαφερει το genre...

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια .Εχει ενδιαφερον ως concept  ελπιζω να μην βαλτωσει στην συνεχεια .Η παραγωγη ειναι πολυ καλη .

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...