Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έίναι τόσος πολύς ο όγκος των τεχνικών πληροφοριών, των πληροφοριών για τους προμηθευτές μέσα στην εταιρία , το erp δεν βοηθάει τουλάχιστον για contacts και ψάχνω να στήσω κάτι ενημερωτικό σαν σελίδα το οποίο θα προσφέρει πλήρεις πληροφορίες για τον κάθε προμηθευτή όπως τηλέφωνα , mails, ποιον υπάλληλο ενοχλούμε για το Α, ποιον για το Β κλπ

Επίσης είναι τόσες πολλές οι τεχνικές πληροφορίες όχι τόσο για το κάθε προϊόν ξεχωριστά αλλά κυρίως σε ότι αφορά γενικούς τεχνικούς όρους όπου δεν ξέρει ο καθένας να απαντήσει, πολλές φορές ακόμα και εγώ σαν τεχνικός ξεχνάω πράγματα

Φυσικα με αναζήτηση και αν υπάρχει κάτι έτοιμο το οποίο να μπορώ να το στήσω σε ένα pc η στον server, να του δώσω μια πόρτα επικοινωνίας και να αρχίσω να ανεβάζω πληροφορίες.

Να στήσω κάτι σε wordpress, joomla τοπικα ξέρω αλλά δεν έχω χρόνο και όρεξη να μπλέξω με cms

Πχ να βάζω στην αναζήτηση gigabyte και να μου βγάζει τον προμηθευτή με όλες τις πληροφορίες. η να βάζω passive poe και να βγάζει τι ειναι 

Κάτι σαν faq τουλάχιστον

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Nομίζω το καλύτερο είναι κάποιο wiki.

Δες εδώ:

https://www.dokuwiki.org/

Το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται καν βάση δεδομένων.

Πιστεύω ότι ειναι αρκετό. Βασικά και εγώ κάτι σαν blog σκεφτόμουν πιο πολύ αλλά με καλύπτει αυτό.

Ευχαριστώ θερμά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...