Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

προσπαθώ να κάνω backup τα αρχεια του iphone , φωτογραφιες κ βιντεακια , στον σκληρο δισκο οπως εχω κάνει και στις προηγουμενες εκδοσεις iphone για να εχω αρχειο.

Συνδεω απλα το κινητο με usb καλωδιο και με drag n drop προσπαθω να μεταφερω τους φακελους. Εδω κ ποσα χρονια ετσι εκανα χωρις itunes.

το προβλημα μου ειναι πως μολις παταω να κανω τη μεταφορα μου εμφανιζει το εξης σφαλμα « μια συσκευη που ειναι συνδεδεμενη με το συστημα δεν λειτουργει »

καποιος να προτεινει μια λυση;

Δημοσ.

Μαλλον εχει προβλημα η θυρα USB ή το καλωδιο που δοκιμαζεις. Αν δοκιμασες και σε αλλες θυρες και με αλλο καλωδιο, τοτε μαλλον εχει καποιο θεμα η θυρα του κινητου, οποτε μαλλον πρεπει να το πας για service.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει και διαφορετικους υπολογιστες και καλώδια..

η θυρα του κινητου τι προβλημα να εχει ακριβως;; Αφου φορτιζει κανονικα!

Δημοσ.

Δες το σχετικο knowledge απο την Apple:

https://support.apple.com/el-gr/HT204095

Απο την στιγμη που στο κανει σε διαφορετικους υπολογιστες και καλωδια προφανως το κινητο εχει θεμα, μπορει να ειναι στην θυρα lighthing ή χειροτερα στην πλακετα.

Δημοσ.
On 04/11/2019 at 22:53, valekgr said:

Εχω δοκιμασει και διαφορετικους υπολογιστες και καλώδια..

Σε Mac μέσω Photos ή σε Windows αλλά με κάποιο πρόγραμμα για import? (π.χ. Dropbox).

Δημοσ.

Μονο με drag n drop σε Windows οπως κανω εδω κ ποσα χρονια προσπαθω να κανω αλλα δεν.. ενω ξεκιναει να κανει τη μεταφορα αρχειων μετα απο λιγο για καποιο λογο σταματαει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...