Alex Chalkidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Διστάζω να το παραγγείλω γιατί δεν μου φαίνονται πολύ σόι. Είναι ακριβές αντίγραφο του 9t pro της xiaomi στα μισά λεφτά. Επίσης δεν έχω ιδέα από αναβαθμίσεις αν θα παίζει και πως. https://gonoos.com/products/privilege-snapdragon-855-plus-mobile-phone-6-39-inch-amoled-48mp-triple-cameras-4000mah?fbclid=IwAR1P5LTRd2ur_4r1IJr3rpuhdcqPH53U8hGlQgjfRHqXBKyl1FKCp0OtIqI Όποιος ξέρει κάτι ευπρόσδεκτος.
Antreas von Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν γίνεται να έχει το ίδιο hardware με τα γνήσια και να είναι στην μισή τιμή.. Για να φτάσει αυτή την τιμή τόσο λίγο σίγουρα το hardware είναι ότι νανε μέσα.. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Antreas von
bbbb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Aν θες να πετάξεις 190$ ειναι μια καλή επιλογή.... Οι κινέζικοι κλώνοι γενικότερα ειναι ότι χειρότερο υπάρχει..
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήγαινε πάρε άμα είναι ένα redmi note 7..... καλύτερη αγορα θα ειναι από αυτό το σαπάκι... Και τα ρέστα σε σουβλάκια Αλλιώς περίμενε black friday και cyber monday και ίσως με λίγα παραπάνω βρεις το γνήσιο Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Zengar Zombolt
ELTASSOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Οχι δεν ειναι απατη στο λεει ξεκαθαρα οτι ειναι κλωνος. Ισως ακριβωτερο απο οτι υα επρεπε γιαβτην υλοποιηση αλλα θα πουλας μουρη...και αυτο κοστιζει. Αν σε κανει να αισθανεσαι καλα αγορασε το....
Alex Chalkidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Το έχω δει έκτοτε σε πολλά σάιτ. Υποψιάζομαι ότι απλά το εργοστάσιο της xiaomi παράγει και μερικές χιλιάδες έξτρα ακριβώς ίδια.
turbat0s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Alex Chalkidis είπε Υποψιάζομαι ότι απλά το εργοστάσιο της xiaomi παράγει και μερικές χιλιάδες έξτρα ακριβώς ίδια Τί εννοείς?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Alex Chalkidis είπε Το έχω δει έκτοτε σε πολλά σάιτ. Υποψιάζομαι ότι απλά το εργοστάσιο της xiaomi παράγει και μερικές χιλιάδες έξτρα ακριβώς ίδια. Τι άλλο θα ακούσουμε; Αγορασε το τότε ,τι το ψάχνεις;
ELTASSOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Alex Chalkidis είπε Το έχω δει έκτοτε σε πολλά σάιτ. Υποψιάζομαι ότι απλά το εργοστάσιο της xiaomi παράγει και μερικές χιλιάδες έξτρα ακριβώς ίδια. Αυτο ειναι σιγουρο...
vargas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι ακριβώς κλώνος γτ όντως ( ισχυρίζεται οτι) έχει τον 855 μέσα 1
Antretng Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Οπότε είτε είναι απάτη και δεν έχει τον 855 είτε αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή αλλά με ρίσκο ως προς τα υπόλοιπα που δεν δεσμεύεται απο τα specs (πχ ποιότητα κατασκευής, οθόνης, λογισμικό, ηχεία, δαχτυλικο κλπ)
Alex Chalkidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά δεν είμαι ειδικός ούτε ήρθα να κάνω τον έξυπνο. Απλά ρώτησα αν έχει παραγγείλει κανείς από αυτό το site μήπως το ρισκάρω για να μάθουμε όλοι τι παίζει γιατί πιστεύω έχει ενδιαφέρον η περίπτωση. Είναι αξιοπερίεργο που λέει MIUI πάντως. Επίσης περίεργο ότι δεν βλέπω να το αναφέρουν άλλα φόρουμε ή σελίδες κάπου online. Μόνο αυτό εδώ έχω βρει κάπως σχετικό με κάποιους προβληματισμούς
Alex Chalkidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Λοιπόν δυο νέα στοιχεία, έστειλα email σε δυο από αυτές τις εταιρείες. Η μία απάντησε "yes" στο ερώτημα "Είναι ίδιο με το Xiaomi αυτό?" και η άλλη είχε email που δεν ισχύει και έκανε bounce
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα