Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotoalexandros είπε

Δυστυχώς τα κλειδώματα του IOS για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης με οδήγησαν να παρατήσω τα IPAD πριν δυο χρόνια και να περάσω σε samsung S4 όταν χρειάζομαι επεξεργασία on location με lightroom. Τουλάχιστον στο ios 13 λένε πως ξεκλείδωσαν αυτή την δυνατότητα, αλλά έχει πλάκα που μερικοί χαίρονται για δυνατότητες που άλλοι τις έχουν εδώ και χρόνια..

Περασμένα ξεχασμένα. Μια χαρά υποστηρίζει στικάκια τώρα με το iPad os.

εχω το 12.9 pro 2 γενιά θα δοκιμάσω το photoshop και θα σας πω αποτελέσματα. Προς το παρών δουλεύω το procreate το οποίο είναι πολύ δυνατό εξίσου με τιμή στα 10 ευρώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ethereum είπε

προσωπικά photoshop , illustrator κτλπ  κάτω απο 22 ίντσες δέν ,,

Ανάλογα γιατί το χρησιμοποιείς. Εγώ που σχεδιάζω στις 12.9 είναι ότι πρέπει .

λιγο που το δούλεψα απλά φοβερό! Βέβαια τα 11 ευρώ που ζητάει τον μήνα είναι μπόλικα.

βασικα μου την σπάνε οι συνδρομές γιατί δεν ξέρεις ποτέ που βρίσκεσαι, θα προτιμούσα να το είχε εξαγοράσιμο και ας πλήρωνα και 1000 ευρώ. Αυτό το δέκα από εδώ πέντε από εκεί με σκοτωνιιει λέμε 

Επεξ/σία από morgan21
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fotoalexandros είπε

Από που προκύπτει αυτό. Ούτε plug in υποστηρίζει ούτε colorchecker ούτε batch process, ακριβώς λόγο των περιορισμών του λογισμικού.  

Εχεις σε αλλο tablet που δεν παιρνει την κανονικη εκδοση του photoshop (δλδ windows tablet) αυτα που ψαχνεις;

λεω οτι στοφς τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.

Επεξ/σία από bahamut_zero
Δημοσ.
1 ώρα πριν, morgan21 είπε

Περασμένα ξεχασμένα. Μια χαρά υποστηρίζει στικάκια τώρα με το iPad os.

εχω το 12.9 pro 2 γενιά θα δοκιμάσω το photoshop και θα σας πω αποτελέσματα. Προς το παρών δουλεύω το procreate το οποίο είναι πολύ δυνατό εξίσου με τιμή στα 10 ευρώ 

Δεν αντιλέγω πως το ξεκλείδωμα για εξωτερικές συσκευές είναι θετικό βήμα. Έτσι κι αλλιώς τα Android tablet έχουν πατώσει. Αλλά αν δεν ξεκλειδώσουν το ios ώστε οι εφαρμογές να βλέπουν η μία την άλλη, όπως και τα αρχεία των άλλων εφαρμογών, ώστε να μην λειτουργούν ως κλειστά modules, δεν κάνω το λάθος ξανά για iPad. Με τα ίδια χρήματα παίρνεις surface pro και έχεις κανονικές εκδόσεις προγραμμάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, fotoalexandros είπε

Δεν αντιλέγω πως το ξεκλείδωμα για εξωτερικές συσκευές είναι θετικό βήμα. Έτσι κι αλλιώς τα Android tablet έχουν πατώσει. Αλλά αν δεν ξεκλειδώσουν το ios ώστε οι εφαρμογές να βλέπουν η μία την άλλη, όπως και τα αρχεία των άλλων εφαρμογών, ώστε να μην λειτουργούν ως κλειστά modules, δεν κάνω το λάθος ξανά για iPad. Με τα ίδια χρήματα παίρνεις surface pro και έχεις κανονικές εκδόσεις προγραμμάτων.

Βλέπουν η μια την άλλη μέσω file app, ή “open in”(document picker)  εκτός αν εννοείς κάτι άλλο .

Κάτοχος και των 2 , τα iPad είναι πολύ πιο τίμια στα λεφτά τους .

Οσοι παίζουν με photoshop έχουν λαπτοπ (για φορητότητα) Αν ντε και καλά θέλουν ipad πάνε σε affinity photo .

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
14 hours ago, fotoalexandros said:

Γιατί έχουν πατώσει τα Android tablets? Δεν ξέρω πόσο πουλάνε αλλά γενικά όσος κόσμος έχει τα κρατάει αρκετά. Συνήθως τα tablets είναι media consuming συσκευές, οπότε έχουν σίγουρα καμιά 5ετία ζωής.

Having said that... Ρε παιδιά ρωτάω όσους χρησιμοποιούν Photoshop γτ δεν έχω ιδέα... Δεν έχουν-βολεύει η περίπτωση να τρέχει σε κάποιο cloud-σύστημα στο σπίτι και να τα "βλεπεις" στο tablet? Εννοώ κάποιος optimized τρόπος τύπου team-viewer. Έτσι θα έχεις ένα καλό συσχετισμό portability-power.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εγώ που δεν είμαι το target group της Adobe.. 

Απ'τη στιγμή που κάποιος για να έχει ΑΝΑΓΚΗ να έχει photoshop σε κάτι τόσο φορητό όσο το tablet είναι ξεκάθαρα επαγγελματίας του χώρου, και ας δεκτούμε ότι πράγματι δεν του καλύπτει την ανάγκη ένα κανονικό laptop, για ποιόν λόγο δεν πάει σε ένα surface να τελειώνει το παραμύθι? 

Δηλαδή για ποιόν λόγο πραγματικά να κάθεται να παιδεύεται με όλους τους περιορισμούς που υπάρχουν. 

Και εγώ φουλ apple είμαι, αλλά όταν δίδασκα σε σχολή τη δουλειά μου μια φορά δεν μπορούσα να την κάνω με ένα iPad και αναγκαστικά είχα πάει σε κάτι σαφώς πιο πρακτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...