Προς το περιεχόμενο

Γάντια οδήγησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα αλλάξω δέρμα στο τιμόνι σκέφτομαι να αγοράσω και γάντια οδήγησης (βρώμα, ιδρώτας, κλπ). Κατά 99% θα πάω σε κομμένα/μισά αλλά επειδή θα είναι δερμάτινα δεν ξέρω τι θα γίνεται το καλοκαίρι με τη ζέστη. Υπάρχουν βέβαια και τα πλεχτά από πάνω και δέρμα στην παλάμη. 

Έχει κάποιος κάποια εμπειρία ή αν έχει να προτείνει κάποιο άλλο υλικό αν υπάρχει. 

Δημοσ.

Επειδή ιδρώνουν πολύ τα χέρια μου, έχω αγοράσει ένα ζευγάρι της sparco, τα οποία όμως δεν με βόλεψαν όσο και αν προσπάθησα να τα φοράω. Δεν νιώθω το τιμόνι όπως θέλω. 

Προσωπικά νιώθω ότι πέταξα τα χρήματα μου. 

Δημοσ.

Οδηγώ σχεδόν πάντα  με γάντια και η αίσθηση της οδήγησης είναι κορυφαία είτε έχεις δερμάτινο ή ξύλινο τιμόνι.  Εχω και χειμερινά και καλοκαιρινα αλλά περισσότερο σαν φετίχ για να έχω διαφορά χρώματα, αν έπρεπε να έχω ένα ζευγάρι αυτό θα ήταν κομμένα. 

Καλοκαίρι με κομμένο και κορδόνι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αρκεί να είναι καλής ποιότητας δέρμα. 

https://restelliguanti.it/gloves/en/shop/guida/article-29cc-short-fingered-driving-gloves/

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mansora είπε

πολύ όμορφα αλλά μου φαίνονται ελαφρώς ακριβά για δοκιμή. Έλεγα να πάω σε κάτι πιο φθηνό για αρχή οπώς αυτά εδώ  π.χ για να δω αν με βολεύει γενικώς το γάντι στην οδήγηση και αν ναι ίσως πάω σε κάτι πιο ακριβό. Απλά σκεφτόμουν αν το καλοκαίρι ο συνδυασμός δέρμα + ζέστη είναι λίγο δύσκολος

Δημοσ.

Φαίνονται λίγο ψεύτικα και χωρίς τρύπες στο κάτω μέρος και ίσως έχεις πρόβλημα. Αν ανέβεις ένα 20αρικο παίρνεις τα Τάτσιο που χωρίς να τα έχω δοκιμάσει φαίνονται πιο ποιοτικά και σαφώς καλύτερη μάρκα. 

https://www.racingstar.gr/product/γάντια-omp-tazio/

Οπωα σου είπα οδηγώ σχεδόν πάντα χειμώνα καλοκαίρι χωρίς πρόβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...