Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Θα ηθελα την γνωμη σας για την Vodafone σαν παροχο ιντερνετ και συγκεκριμενα για vdsl συνδεσεις. Ειναι αξιοπιστη εταιρεια; Ειμαι στην Cosmote με αντιστοιχο συμβολαιο , δεν εχω κανενα προβλημα με τις ταχυτητες που πιανω και με την ποιοτητα της συνδεσης γενικοτερα αλλά τωρα που ληγει το συμβολαιο μου με την Cosmote, διαπιστωσα οτι η Vodafone ειναι πολυ φτηνοτερη και με περισσοτερο χρονο σε κινητα και διεθνη σταθερά. Αξιζει τον κοπο η αλλαγη παροχου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, verdigod είπε [...] Αξιζει τον κοπο η αλλαγη παροχου; Θα σου πω την περιπέτεια συγγενικού μου προσώπου και κρίνε μόνος σου αν αξίζει. - Έκαναν σύνδεση την πρώτη φορά που έγινε πάροχος η Vodafone και πήγαν για ποιο φτηνά. Χρέωση με το καλημέρα 70 ευρώ για το modem/router. Νέα χρέωση για τεχνικό όταν έγινε η νέα σύνδεση γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν μόνοι τους τις ρυθμίσεις στο modem/router και άλλη χρέωση στο 8μηνο για βλάβη (επίσκεψη τεχνικού). Με το κλείσιμο του χρόνου έφυγαν τρέχοντας. - Και τώρα δεν νομίζω να έχει αλλάξει τίποτα: - Αν φέρεις τεχνικό θα τον πληρώσεις, στον ΟΤΕ όχι. - Τις ταχύτητες του ΟΤΕ στο download δεν θα τις έχεις, είναι 100% σίγουρο. - Την ταχύτητα συγχρονισμού και την ποιότητα σύνδεσης, δυστυχώς θα την μάθεις εκ των υστέρων. Καλή τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα Εγω με 50 vodafone είμαι μια χαρά το μόνο πρόβλημα απο το 2017 άλλαξε 5 φορές απο μόνο του απο vdsl σε adsl αν εξαιρέσεις αυτό όλα μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) H Vodafone δεν χρεώνει router στις VDSL συνδέσεις και είναι εύκολο να πετύχεις να σου δώσει δωρεάν τέλη ενεργοποιησης.. Για βλάβες καλούμε δωρεάν το 13840 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από prometheas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναβάθμισα πρόσφατα σε Vodafone VDSL 50ρι σε πάρα πολύ προβληματική γραμμή ADSL (με αμέτρητα packet loss και χάλια traceroute). Κλειδώνω στα 49999, τα προβλήματα ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν, ενώ ταλαιπωρήθηκα για χρόνια γιατί κανείς δεν σκέφτηκε να μου πει να αναβαθμίσω σε vdsl από adsl. Μου έστειλαν και δωρεάν ups γιατί στην περιοχή γίνονται συχνά διακοπές ρεύματος. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσοχή στην τιμή που θα συμφωνήσεις, γιατί πολλοί παίρνουν πολύ καλές εκπτώσεις. Το πρόβλημα με τη Vodafone είναι το ότι δεν έχει vdsl σε πάρα πολύ κεντρικές περιοχές της Αττικής, και δίνει μόνο FFTH το οποίο έχει πολύ υψηλό κόστος. Ειδικά όπου υπάρχει καμπίνα Wind, για κάποιο λόγο η voda δεν έχει πάρει πόρτες. Δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά είναι αδιανόητο να υπάρχει ενεργή καμπίνα ΜΠΡΟΣΤΑ στο σπίτι σου της wind, και να πρέπει να βάλεις μόνο wind για να έχεις vdsl. Είναι και ο λόγος που τώρα που έληξαν τα συμβόλαιά μας σε 3 γραμμές, αναγκαστικά θα φύγω. Η vodafone δεν χρεώνει τέλος ενεργοποίησης, ούτε χρεώνει το ρουτερ. Τουλάχιστον σε εμάς δεν το χρέωσε. 20 ώρες πριν, divo είπε Σαν εταιρεια καλη. Πιο φτηνη απο τον οτε; Ισως αν δεν σου χρεωσει μοντεμ, ενεργοποιηση και εγκατασταση απο τεχνικο. Αν δεν εχεις βλαβη και εχεις ξεπερασει τα παραπανω; Πολυ καλη . Αν εχεις βλαβη ....εδεσες. +2-8 μερες αποκαταστασης βλαβης σε σχεση με τον οτε , μια και αυτος πρεπει να παει πρωτα για να δει αν ειναι ενταξει η γραμμη σου Επισης ποσες ωρες και ποτε θα τους πετυχεις στο τηλεφωνο για να δηλωσεις βλαβη; Ποσα θα πληρωσεις στο κινητο για αναμονη, για να τη δηλωσεις. Αν θυμαμε καλα δωρεαν ειναι μονο απο σταθερα voda. Μετα απο αυτα αποφασισε εσυ αν αξίζουν ολα 2-3€ διαφορα στη τιμη.... Το 13840 είναι δωρεάν από κάθε γραμμή όλο το 24ωρο, η βλάβη δεσμευτικά επιλύεται εντός τριων εργάσιμων. Και η διαφορά στην τιμή, αν διαπραγματευτείς σωστά, δεν είναι 2-3 ευρώ.... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από BritGreek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα