PrimoStore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια , ψαχνω για καποιο μερος να παω μονοημερη καπου κοντα στην αθηνα με την κοπελα μου. Θα παω με ενα fiat panda 4x4 και δεν θελω να ειναι μακρια καθως δεν ξερω αν μπορεσει το αμαξι να ανταποκριθει, οποτε θα πρωτιμουσα να ειναι εως 2 ωρες η διαδρομη.
MadPax Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Λίμνη Δόξα, μια χαρά θα πας με το Panda όπου θες... https://travelphoto.gr/doxa-lake-photos/ 3
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, PrimoStore είπε Καλησπερα παιδια , ψαχνω για καποιο μερος να παω μονοημερη καπου κοντα στην αθηνα με την κοπελα μου. Θα παω με ενα fiat panda 4x4 και δεν θελω να ειναι μακρια καθως δεν ξερω αν μπορεσει το αμαξι να ανταποκριθει, οποτε θα πρωτιμουσα να ειναι εως 2 ωρες η διαδρομη. https://athenshow.com/?p=957
PrimoStore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Ξεχασα να αναφερω πως θα προτιμουσα μερος καπως ''τουριστικο'' δηλαδη σαν πολη και οχι ενα μονο ωραιο τοπιο
spectaculator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, PrimoStore είπε Ξεχασα να αναφερω πως θα προτιμουσα μερος καπως ''τουριστικο'' δηλαδη σαν πολη και οχι ενα μονο ωραιο τοπιο Πήγαινε στο Λουτράκι. Όταν λες κοντά στην Αθήνα, πόσο κοντά εννοείς; 1
kiriakos500 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, PrimoStore είπε Ξεχασα να αναφερω πως θα προτιμουσα μερος καπως ''τουριστικο'' δηλαδη σαν πολη και οχι ενα μονο ωραιο τοπιο ε τοτε αν ξεκινας και εισαι απο μενιδι ....μια πολυ ωραια μονοημερη εκδρομη ειναι να κατεβεις μαρινα ζεας στον πειραια θα κανεις 2μιση ωρες να φτασεις και 2μιση να γυρισεις πισω και ειναι πολυ ωραια τουριστικο και εχει πολυ κοσμο... 4 1
unforgiven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, PrimoStore είπε Καλησπερα παιδια , ψαχνω για καποιο μερος να παω μονοημερη καπου κοντα στην αθηνα με την κοπελα μου. Θα παω με ενα fiat panda 4x4 και δεν θελω να ειναι μακρια καθως δεν ξερω αν μπορεσει το αμαξι να ανταποκριθει, οποτε θα πρωτιμουσα να ειναι εως 2 ωρες η διαδρομη. Και εγώ Λίμνη Δόξα θα σου έλεγα. Αλλά αν θέλεις βαβούρα, δες Λουτράκι, όπως προειπώθηκε, Ξυλόκαστρο, Χαλκίδα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από unforgiven 1
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 26 minutes ago, PrimoStore said: Καλησπερα παιδια , ψαχνω για καποιο μερος να παω μονοημερη καπου κοντα στην αθηνα με την κοπελα μου. Θα παω με ενα fiat panda 4x4 και δεν θελω να ειναι μακρια καθως δεν ξερω αν μπορεσει το αμαξι να ανταποκριθει, οποτε θα πρωτιμουσα να ειναι εως 2 ωρες η διαδρομη. λουτρακι ,κορινθο.τα δυο πιο κοντινα.εχει να φας να πιεις καφεδακι. λιγο πιο μακρυα ξυλοκαστρο,καλαβρυτα και βολτα με οδοντωτο
PrimoStore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, spectaculator είπε Πήγαινε στο Λουτράκι. Όταν λες κοντά στην Αθήνα, πόσο κοντά εννοείς; Βρισκομαι στην κηφισια διπλα σε εθνικη οδο/ Λεωφ κηφισιας κτλπ , αποσταση γυρω στις 2 ωρες οπως προ ανεφερα. Μηπως εχεια καμια ιδεα ποσο πανε και τα διοδια για λουτρακι ? 1 λεπτό πριν, kiriakos500 είπε ε τοτε αν ξεκινας και εισαι απο μενιδι ....μια πολυ ωραια μονοημερη εκδρομη ειναι να κατεβεις μαρινα ζεας στον πειραια θα κανεις 2μιση ωρες να φτασεις και 2μιση να γυρισεις πισω και ειναι πολυ ωραια τουριστικο και εχει πολυ κοσμο...
spectaculator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, PrimoStore είπε Βρισκομαι στην κηφισια διπλα σε εθνικη οδο/ Λεωφ κηφισιας κτλπ , αποσταση γυρω στις 2 ωρες οπως προ ανεφερα. Μηπως εχεια καμια ιδεα ποσο πανε και τα διοδια για λουτρακι ? Δεν θυμάμαι να σου πω, αλλά μπορείτε να πάτε και από την παλιά εθνική και ν' απολαύσετε τη διαδρομή. Βάλε +30 λεπτά δρόμο με νορμάλ κίνηση.
PrimoStore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, spectaculator είπε Δεν θυμάμαι να σου πω, αλλά μπορείτε να πάτε και από την παλιά εθνική και ν' απολαύσετε τη διαδρομή. Βάλε +30 λεπτά δρόμο με νορμάλ κίνηση. απο παλια εθνικη δεν πληρωνω καθολου διοδια ? Επισης μπορω καπως μεσω gps να παω ? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από PrimoStore 1
djcat Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, PrimoStore είπε απο παλια εθνικη δεν πληρωνω καθολου διοδια ? Επισης μπορω καπως μεσω gps να παω ? στην τρολοπόλη να πας! 4 1
AristidisZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μιας και είσαι από Β.Π., εγώ θα πρότεινα μια βόλτα Λιβαδειά Ωραίο φαγάκι, και έχει και τις πηγές που είναι πολύ ωραία για περπάτημα και καφεδάκι μετά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις