manolinio11 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Manos-Sx είπε Ό,τι άδεια και να πάρει για μένα, σαν καταναλωτής πάντα έχει τελειώσει, ούτε router... Και λογικα θα πεσει σε καταθλιψη η huawei... ολα τα υπολοιπα που αγοραζεις να σαι σιγουρος οτι δεν σε κατασκοπευουν και σεβονται την ιδιωτικοτητα σου.. Kακια huawei...!😂 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από manolinio11 3
CAPgeo1979 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, dali13gr είπε Ο Τραμπ δεν αποφασίζει τίποτα για καμία εταιρεία και φυσικά δεν μπορεί να φέρει κανένα εργοστάσιο στις ΗΠΑ αν δεν το αποφασίσει η Apple και η κάθε Apple. Που δεν θα το αποφασίσει ποτέ γιατί το κόστος παραγωγής θα ήταν πολλαπλάσιο του σημερινού. Ο Τραμπ φρενάρει την Huawei λόγο του δικτύου που προσπάθησε να πουλήσει εκεί..... Όμως έκανε λάθος με την Huawei καθώς πήρε μπάλα πολλές εταιρείες και ξέχασε ότι έχει ανάγκη την Κίνα από πολλές πλευρές.... Και τώρα θα τα βρούνε για το καλό συμφέρον.... 2 ώρες πριν, BlueBlade είπε Μα δεν είναι προσωπικό το θέμα. Απλά αδυνατώ να καταλάβω πως μερικοί πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν έναν καινούργιο εμπορικό πόλεμο με την Κινα, απλά για να βοηθήσουν τις πωλήσεις κινητών της Apple. Επίσης, όσοι ακόμα πιστεύετε αυτά τα παραμύθια, έχετε ιδέα, ότι ακόμα και σαν τρίτος κατασκευαστής σε πωλήσεις Smartphone, η Apple έχει διπλάσια έσοδα από την Huawei; Ο Τραμπ φρενάρει την Huawei λόγο του δικτύου που προσπάθησε να πουλήσει εκεί..... Όμως έκανε ένα λάθος με την Huawei καθώς πήρε μπάλα πολλές εταιρείες και ξέχασε ότι έχει ανάγκη την Κίνα από πολλές πλευρές.... Και τώρα θα τα βρούνε για το καλό συμφέρον.... https://indicator.gr/i-huawei-ayxanei-kata-66-to-meridio-tis-stin-kina
dali13gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, CAPgeo1979 είπε Ο Τραμπ φρενάρει την Huawei λόγο του δικτύου που προσπάθησε να πουλήσει εκεί..... Όμως έκανε λάθος με την Huawei καθώς πήρε μπάλα πολλές εταιρείες και ξέχασε ότι έχει ανάγκη την Κίνα από πολλές πλευρές.... Και τώρα θα τα βρούνε για το καλό συμφέρον.... Ο Τραμπ φρενάρει την Huawei λόγο του δικτύου που προσπάθησε να πουλήσει εκεί..... Όμως έκανε ένα λάθος με την Huawei καθώς πήρε μπάλα πολλές εταιρείες και ξέχασε ότι έχει ανάγκη την Κίνα από πολλές πλευρές.... Και τώρα θα τα βρούνε για το καλό συμφέρον.... https://indicator.gr/i-huawei-ayxanei-kata-66-to-meridio-tis-stin-kina Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου για τα εργοστάσια, προς το παρόν κλείνουν αντί να ανοίγουν. https://www.insomnia.gr/articles/hardware/samsung/samsung-ending-custom-cores-making/
KostasKri Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, CAPgeo1979 είπε Αν δεν είχε γίνει αυτό με το mate 30 pro θα ήταν πρώτη σε πωλήσεις η Huawei... παρουσιάζει καινοτομίες... 1: AI στις κάμερες τών τηλεφώνων( διάταξη καμερών) night mode. 2: Αντίστροφη φόρτιση Και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα... Δοκιμάζω όλες τίς εταιρείες δεν φοράω παρωπίδες το προηγούμενο μου τηλέφωνο iPhone 11..... ούτε έχω πρόβλημα το αν κάποιος δίνει 1500 ευρώ να πάρει τηλέφωνο... Όλα είναι στημένα παιχνίδια εταιρειών... Πολύ απλά... Αν δεν είχε γίνει ας ήταν και πρώτη και μπράβο της. Καινοτομίες δεν έχω δει πάντως. Καινοτομία είναι αυτά που ανέφερες; Όταν πας σε τέτοια λεφτά όλες οι κάμερες είναι εξίσου καλές. Μετά είναι απλά προσωπικά ποιο color science αρέσει στον καθένα. Προσωπικά το color science της Huawei το θεωρώ άθλιο.. Αντίστροφη φόρτιση δεν έχω βρεθεί ποτέ σε φάση να χρειάζεται αυτό. Το θέμα γενικά είναι απλά να βγάζουν "features" για να τα βγάζουν ή όντως να σου λύνουν κάποιο πρόβλημα και να σου βελτιώνουν την ζωή; "Και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα" <-- Ακριβώς αυτό που είπα όμως! Τίποτα αξιοσημείωτο...
gthe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Η όλη κίνηση με τις ειδικές άδειες δεν έγινε τυχαία τώρα. Βγήκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του Q3 και όλες οι εταιρίες semiconductor & chipmakers (μαζί κι αυτή που δουλεύω εγώ) έχουν πτώση στο growth και στη μετοχή τους λόγω του ντόρου που έγινε και της αναστολής των παραγγελιών που είχαν προς Huawei μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Ασκήθηκε πίεση να ξεκαθαριστεί το θέμα ώστε να μπορούν να ανακάμψουν στο Q4 η Q1 2020
thanosAIAS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, CAPgeo1979 είπε Εννοείται ότι έκανε ζημιά σε πολλές εταιρείες δεν αντιλέγω όμως εγώ πιστεύω ότι κρύβονται από πίσω πολλά οικονομικά συμφέροντα καθώς ακόμα και η ΑRM που προαναφέρεις προμηθεύει κανονικά τη Huawei σταματήσε αρχικά και από ότι διάβασα την προμηθεύει κανονικά.... Δεν συμφέρει καμία εταιρεία αυτό που γίνεται καθώς σου εξηγήσα καί πριν και σου έφερα ως παράδειγμα την Apple καθώς όλα φτιάχνονται απέξω και όχι Αμερική.... Έχεις σκεφτεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με Κίνα το τι πλήγμα θα είναι στην παγκόσμια αγορά και στην Αμερική.... Έχεις ψάξει πια εταιρεία φτιάχνει τίς οθόνες τής Apple και τίς μπαταρίες τού τηλεφώνου καί που κατασκευάζεται το iPhone.... Γιατί νομίζεις ότι ο Τραμπ δεν φέρνει τα εργοστάσια τής Apple στην Αμερική... Αυτό πού έκανε η Αμερική ήταν λάθος κατά την δική μου άποψη... καί δεν είμαι ούτε οικονομικός αναλυτής ούτε το παίζω έξυπνος Απλά δεν φοράω παρωπίδες καθώς έχω δοκιμάσει όλες τίς εταιρείες καί το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν iPhone 11.... Αν το προηγούμενο τηλέφωνό σου ήταν το iPhone 11, ποιο έχεις τώρα δηλαδή;
CAPgeo1979 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε Αν το προηγούμενο τηλέφωνό σου ήταν το iPhone 11, ποιο έχεις τώρα δηλαδή; Note 10 plus μακράν καλύτερο.....
thanosAIAS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, CAPgeo1979 είπε Note 10 plus μακράν καλύτερο..... LOL ?!?!?! Ρε φιλαράκι, στείλε μου την Iphonia !
CAPgeo1979 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε LOL ?!?!?! Ρε φιλαράκι, στείλε μου την Iphonia ! Είχα το iPhone 11 το απλό όχι το pro max και δεν μου άρεσε η οθόνη lcd 900 ευρώ τηλέφωνο καί τό αντάλλαξα με note 10 plus.... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από CAPgeo1979
thanosAIAS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, CAPgeo1979 είπε Είχα το iPhone 11 το απλό όχι το pro max και δεν μου άρεσε η οθόνη lcd 900 ευρώ τηλέφωνο καί τό αντάλλαξα με note 10 plus.... Το σκεφτόμουν και γω το note 10+ αλλα είπα να περιμενω την περισκοπική κάμερα του s11. Αυτό που μου άρεσε στο Note 10+ είναι το μεγάλο μέγεθος της οθόνης σε σχέση με το s10+ Λες και το s11+ να είναι στο ίδιο μέγεθος με το s10+ ;;; Γιατί για το note 11+ δεν έχω την υπομονή να περιμένω.
CAPgeo1979 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε Το σκεφτόμουν και γω το note 10+ αλλα είπα να περιμενω την περισκοπική κάμερα του s11. Αυτό που μου άρεσε στο Note 10+ είναι το μεγάλο μέγεθος της οθόνης σε σχέση με το s10+ Λες και το s11+ να είναι στο ίδιο μέγεθος με το s10+ ;;; Γιατί για το note 11+ δεν έχω την υπομονή να περιμένω. Το note 10 plus είναι ότι πιο ολοκληρωμένο καί αν το βρεις 750 μεταχειρισμένο πάρτο αξίζει.... Εγώ μετά από iphone 11 το απλό πήρα note 10 plus έπαθα πολιτισμικό σοκ.... Τώρα αν έχεις λεφτά στην άκρη περιμένεις s11 λογικά στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα στο μέγεθος... Εγώ θα δω πώς είναι το s11 plus και αν άξιζει θα δώσω το note 10 plus να το πάρω...αν αξίζει... Αν βρεις ευκαιρία το note 10 plus πάντως πάρτο είναι τρομερό και σε φωτογραφία πολύ ωραίο ο ευρυγώνιος φακός και το HDR φοβερό αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνο σου σε προσωπικό μνμ να σου στείλω στο Viber μερικές.... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από CAPgeo1979
Manos-Sx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, koftis650 είπε Εσένα δλδ δεν σου διαφέυγουν λεπτομέριες θες να πείς σε διάφορους τομείς, ας πούμε μερικούς: - Η αξιολόγηση όπως λές απο ειδικούς ΔΕΝ έπεισε κανέναν και δεν κατάφερε να αποδείξει τίποτα !!! - Τα λεφτά είναι πολλά σε αυτή την μπίζνα και η Huawei έχει πολύ μεγάλο "αποτύπωμα", τεχνογνωσία, συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει πάρα πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα στο χώρο (σε σχέση με τον ανταγωνισμό Nokia, Ericsson ). Όταν δεχθούμε πως το επόμενο (next big thing) λοιπόν είναι το 5G και την φασαρία που γίνεται γύρω απ' αυτό (προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες, ποιός θα δώσει πρώτος και θα έχει το πλεονέκτημα στο χώρο, τι αλλάζει με την έλευση του 5G κλπ κλπ) σίγουρα υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Αλήθεια αυτά που γίνονται μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, τον εμπορικό πόλεμο, τους δασμούς, την φορολόγηση κλπ, καθώς και την ομολογία του ίδιου του Τράμπα πως η κατάσταση με την Huawei θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να γίνει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας (να γίνει άρση του ban), δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πόσο γρήγορα ξεχνιούνται οι κατηγορίες περί κατασκοπιάς και αν όντως έχει κάποια λογική αυτό το national security threat claim....? - Τα έχουμε πεί πολλές φορές και εδώ αλλά και σε πολλά άλλα φόρουμς, μάλιστα οι Κινέζοι θέλουν να κατασκοπεύουν, ΟΚ, οι υπόλοιποι τι κάνουν δλδ....ας πούμε η Google, η Microsoft, το Facebook, σε επίπεδο O/S, σε επίπεδο H/W, σε επίπεδο application κλπ κλπ.....αδιαφορούν και απαξιούν ? Τα προγράμματα παρακολούθησης σε ΗΠΑ...? Οι αποκαλύψεις Snowden....? Σου λένε κάτι ? Μέχρι και σε επίπεδα NSA standardazation για κρυπτογράφηση υπήρχε φημολογία (και όχι μόνο) ...για εσκεμμένες προτίμησεις - υποδείξεις ώς ασφαλή στάνταρ που θα πρέπει να ακολουθούνται. Σχετικά με τις αξιολογήσεις που αμφισβητείς... Η Αγγλία ακόμα δεν ξέρει τι να κάνει με την Huawei και ΔΕΝ έχει δώσει το τελικό ΟΚ... Και όπως βλέπεις η Γερμανία συνεχίζει να αμφισβητεί την Huawei. Παρακάτω σημερινό άρθρο... https://www.scmp.com/tech/enterprises/article/3036330/german-foreign-minister-casts-doubt-huaweis-participation-countrys Μη φοβάσαι, το Huawei κινητάκι που έχεις καλό είναι μωρέ...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 @Manos-Sx Για ποιο κινητό μιλάς; Έχεις αίσθηση για το τι μιλάμε λέγοντας δίκτυα 5G ή απλά σου ξεφέυγουν; Για τα περι επιπέδου κινητού, δες το επίσης λιγο καλύτερα, σε OS level για αρχή (android και iOS) και ξαναέλα μετα να μιλησεις για τρύπες, κενά ασφαλείας, παρακολούθηση κλπ κλπ. Κάνε το homework σου, ψάξε και τιποτα αλλες πηγες.....και ξαναπέρνα, εδω θα είμαστε.
Manos-Sx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 @koftis650 Μια χαρά ξέρω τι λέω. Οι μισοί εδώ που στηρίζεται Huawei χωρίς κανένα λόγο, απλά έχετε Huawei κινητό, αυτό είναι όλο... Άσε μη μου πεις, εσύ όμως δεν έχεις Huawei κινητό... 😂 Το μόνο σίγουρο είναι πως ξέρω να κρίνω αν μια εταιρία αξίζει την στήριξη μου ή όχι σαν καταναλωτής. Διάβασε τις αναφορές πρώτα από Γερμανία και Αγγλια και μετά μιλάμε σοβαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 @Manos-Sx Σαν καταναλωτής κάνε ότι θές. Για το τί κάνω έγω και οι άλλοι μαζέψου σε αυτά που λές. Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το θέμα, δεν θες να ακούσεις ούτε ξέρεις που και πώς να ψάξεις και σιγουρα δεν γνωρίζεις και το πως να το αξιολογήσεις. Επι του θέματος είσαι άσχετος και στο τεχνικό κομμάτι και το μόνο που κάνεις είναι να αναπαράγεις μαργαριτάρια σαν καταναλωτής στο κομάτι του κινητού. Κρίμα το avatar εικονίδιο (αν ήξερες πόσες τρύπες έχει και αυτό το οποίο συμβολίζει...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα