Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Manos-Sx είπε

Kαταλαβαινεις βεβαια οτι απο τη στιγμη που εχει θεση στα δικτυα οτι σκατα συσκευες και να χρησιμοποιεις εσυ την δουλεια αν θελει θα την κανει.Ο φοβος σου ειναι ασχετος με τα εμπορικα της προιοντα.

3 ώρες πριν, apleistos_gatos είπε

Τι νόημα έχει να κάνει η Αμερική μπλόκο στην Huawei αν πάει και κάνει εξαιρέσεις αμέσως μετά; Καταλαβαίνω γιατί γίνεται, αλλά παραβιάζει το πνεύμα της απαγόρευσης (όσο σημασία κι αν έχει).

Γιατι απο τη μια δεν θελουν να παρει μεριδιο αγορας στα νεα γενιας δικτυα αλλα απο την αλλη δεν θελουν και να χασουν το πατημα τους στην εκει αγορα γιατι αποφερει κερδη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, primeragt είπε

Kαταλαβαινεις βεβαια οτι απο τη στιγμη που εχει θεση στα δικτυα οτι σκατα συσκευες και να χρησιμοποιεις εσυ την δουλεια αν θελει θα την κανει.Ο φοβος σου ειναι ασχετος με τα εμπορικα της προιοντα.

Πρώτον θα μπορούσες να απαντήσεις πιο κόσμια. Δεύτερον για ποιο λόγο να τους το κάνω πιο εύκολο και να στηρίζω την Huawei με το να αγοράζω προϊόντα τους;

• Sad 1
Δημοσ.

Γιατι ειτε αγοραζεις ειτε οχι δεν παιζει καμια σημασια για το θεμα που μιλαμε. Απο τη στιγμη που θα περνανε απο τα backend τους οτι και αν χρησιμοποιεις θα μπορουν εν δυναμη να το δουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, primeragt είπε

Γιατι ειτε αγοραζεις ειτε οχι δεν παιζει καμια σημασια για το θεμα που μιλαμε. Απο τη στιγμη που θα περνανε απο τα backend τους οτι και αν χρησιμοποιεις θα μπορουν εν δυναμη να το δουν.

Μια χαρά παίζει ρόλο. Η Huawei είναι μακράν η πιο "βρώμικη" εταιρία, μακρυά και καμία στήριξη. Με το να αγοράζεις προϊόντα τους τους στηρίζεις να συνεχίσουν. 

• Sad 1
Δημοσ.

Κλασσικοί σκιτζήδες ρεπουμπλικάνοι. Απαγορεύουμε τη συνεργασία αμερικανικών εταιρειών με τη Huawei αλλά τελικά θα δώσουμε μερικές ειδικές άδειες αλλά μην νομίζετε ότι θα πάρετε όλοι, κάποιοι μπορεί να μην πάρουν αλλά αύριο μπορεί τελικά να πάρουν όλοι. Έρχονται και εκλογές και θέλει και σπόνσορες ο Ντόναλντ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Άρα λοιπόν πίσω από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται η Apple, σωστά;

Και όλα γίνονται για να μην πάθει ζημιά η Apple, έτσι;

Πραγματικά με φοβίζει που μερικοί πιστεύετε πραγματικά τέτοιες ανοησίες.

Αν θυμάσαι καλά πέρυσι τέτοιο καιρό και γενικά η Apple δεν πούλησε όπως φέτος καί δεν είναι ότι δεν έφταιξε καλό τηλέφωνο αλλά γιατί υπήρχε η Samsung και η Huawei ( υπάρχει τι λεγόμενο μερίδιο αγοράς) βγάζοντας από την μέση την Huawei αυξάνει κατεύθυναν τής πωλήσεις σε Αμερική καί Ευρώπη η Apple....

Είναι η ταπεινή άποψη μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρπαζεστε μερικοί εδώ πραγματικά....

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CAPgeo1979 είπε

Αν θυμάσαι καλά πέρυσι τέτοιο καιρό και γενικά η Apple δεν πούλησε όπως φέτος καί δεν είναι ότι δεν έφταιξε καλό τηλέφωνο αλλά γιατί υπήρχε η Samsung και η Huawei ( υπάρχει τι λεγόμενο μερίδιο αγοράς) βγάζοντας από την μέση την Huawei αυξάνει κατεύθυναν τής πωλήσεις σε Αμερική καί Ευρώπη η Apple....

Είναι η ταπεινή άποψη μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρπαζεστε μερικοί εδώ πραγματικά....

Μα δεν είναι προσωπικό το θέμα.

Απλά αδυνατώ να καταλάβω πως μερικοί πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν έναν καινούργιο εμπορικό πόλεμο με την Κινα, απλά για να βοηθήσουν τις πωλήσεις κινητών της Apple. Επίσης, όσοι ακόμα πιστεύετε αυτά τα παραμύθια, έχετε ιδέα, ότι ακόμα και σαν τρίτος κατασκευαστής σε πωλήσεις Smartphone, η Apple έχει διπλάσια έσοδα από την Huawei;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, CAPgeo1979 είπε

Αν θυμάσαι καλά η απαγόρευση επιρρεάζει καμία 5-6 τεράστιες αμερικανικές εταιρείες όπως τη Microsoft, τη Google και την ARM. Πραγματικά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε τη χάρη της Apple και όχι της Microsoft ή της Google;

Και ακόμα και αν ισχύει η θεωρία συνωμοσίας που αναφέρεις, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η αυτός που θα αγόραζε Huawei θα πήγαινε σε iPhone και όχι σε Samsung; 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Manos-Sx είπε

UK και Γερμανία έχουν ήδη δώσει εδώ και λίγες μέρες - εβδομάδες "πράσινο" φώς στην Huawei για την ανάπτυξη - υλοποίηση δικτύων/υποδομών 5G στις χώρες αυτές, μάλλον δεν τους έπεισαν Τράμπας, bloomberg, Guardian και λοιποί χωρατατζήδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, koftis650 είπε

UK και Γερμανία έχουν ήδη δώσει εδώ και λίγες μέρες - εβδομάδες "πράσινο" φώς στην Huawei για την ανάπτυξη - υλοποίηση δικτύων/υποδομών 5G στις χώρες αυτές, μάλλον δεν τους έπεισαν Τράμπας, bloomberg, Guardian και λοιποί χωρατατζήδες.

Ναι όμως σου διαφεύγει η πιο σημαντική λεπτομέρεια. Πράσινο φως έδωσαν διεφθαρμένοι πολιτικοί ενώ την αξιολόγηση στον εξοπλισμό της Huawei την έκαναν ειδικοί τεχνικοί με αναλυτικές αναφορές και συγκεκριμένα κενά ασφαλείας. Η Huawei δεν έκανε καμία αλλαγή για να κλείσει τα κενά ασφαλείας, το πράσινο φως ήταν μόνο πολιτικό...

Επεξ/σία από Manos-Sx
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dali13gr είπε

Αν θυμάσαι καλά η απαγόρευση επιρρεάζει καμία 5-6 τεράστιες αμερικανικές εταιρείες όπως τη Microsoft, τη Google και την ARM. Πραγματικά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε τη χάρη της Apple και όχι της Microsoft ή της Google;

Και ακόμα και αν ισχύει η θεωρία συνωμοσίας που αναφέρεις, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η αυτός που θα αγόραζε Huawei θα πήγαινε σε iPhone και όχι σε Samsung; 

Εννοείται ότι έκανε ζημιά σε πολλές εταιρείες δεν αντιλέγω όμως εγώ πιστεύω ότι κρύβονται από πίσω πολλά οικονομικά συμφέροντα καθώς ακόμα και η ΑRM που προαναφέρεις  προμηθεύει κανονικά τη Huawei σταματήσε αρχικά και από ότι διάβασα την προμηθεύει κανονικά....

Δεν συμφέρει καμία εταιρεία αυτό που γίνεται καθώς σου εξηγήσα καί πριν και σου έφερα ως παράδειγμα την Apple καθώς όλα φτιάχνονται απέξω και όχι Αμερική....

Έχεις σκεφτεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με Κίνα το τι πλήγμα θα είναι στην παγκόσμια αγορά και στην Αμερική....

Έχεις ψάξει πια εταιρεία φτιάχνει τίς οθόνες τής Apple και τίς μπαταρίες τού τηλεφώνου καί που κατασκευάζεται το iPhone....

Γιατί νομίζεις ότι ο Τραμπ δεν φέρνει τα εργοστάσια τής Apple στην Αμερική...

Αυτό πού έκανε η Αμερική ήταν λάθος κατά την δική μου άποψη... καί δεν είμαι ούτε οικονομικός αναλυτής ούτε το παίζω έξυπνος

Απλά δεν φοράω παρωπίδες καθώς έχω δοκιμάσει όλες τίς εταιρείες καί το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν iPhone 11....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CAPgeo1979 είπε

Εννοείται ότι έκανε ζημιά σε πολλές εταιρείες δεν αντιλέγω όμως εγώ πιστεύω ότι κρύβονται από πίσω πολλά οικονομικά συμφέροντα καθώς ακόμα και η ΑRM που προαναφέρεις  προμηθεύει κανονικά τη Huawei σταματήσε αρχικά και από ότι διάβασα την προμηθεύει κανονικά....

Δεν συμφέρει καμία εταιρεία αυτό που γίνεται καθώς σου εξηγήσα καί πριν και σου έφερα ως παράδειγμα την Apple καθώς όλα φτιάχνονται απέξω και όχι Αμερική....

Έχεις σκεφτεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με Κίνα το τι πλήγμα θα είναι στην παγκόσμια αγορά και στην Αμερική....

Έχεις ψάξει πια εταιρεία φτιάχνει τίς οθόνες τής Apple και τίς μπαταρίες τού τηλεφώνου καί που κατασκευάζεται το iPhone....

Γιατί νομίζεις ότι ο Τραμπ δεν φέρνει τα εργοστάσια τής Apple στην Αμερική...

Αυτό πού έκανε η Αμερική ήταν λάθος κατά την δική μου άποψη... καί δεν είμαι ούτε οικονομικός αναλυτής ούτε το παίζω έξυπνος

Απλά δεν φοράω παρωπίδες καθώς έχω δοκιμάσει όλες τίς εταιρείες καί το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν iPhone 11....

Ο Τραμπ δεν αποφασίζει τίποτα για καμία εταιρεία και φυσικά δεν μπορεί να φέρει κανένα εργοστάσιο στις ΗΠΑ αν δεν το αποφασίσει η Apple και η κάθε Apple. Που δεν θα το αποφασίσει ποτέ γιατί το κόστος παραγωγής θα ήταν πολλαπλάσιο του σημερινού.

Δημοσ.

Εσένα δλδ δεν σου διαφέυγουν λεπτομέριες θες να πείς σε διάφορους τομείς, ας πούμε μερικούς:

- Η  αξιολόγηση όπως λές απο ειδικούς ΔΕΝ έπεισε κανέναν και δεν κατάφερε να αποδείξει τίποτα  !!!  

- Τα λεφτά είναι πολλά σε αυτή την μπίζνα και η Huawei έχει πολύ μεγάλο "αποτύπωμα", τεχνογνωσία, συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει πάρα πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα στο χώρο (σε σχέση με τον ανταγωνισμό Nokia,  Ericsson ). Όταν δεχθούμε πως το επόμενο (next big thing) λοιπόν είναι το 5G και την φασαρία που γίνεται γύρω απ' αυτό (προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες, ποιός θα δώσει πρώτος και θα έχει το πλεονέκτημα στο χώρο, τι αλλάζει με την έλευση του 5G κλπ κλπ) σίγουρα υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Αλήθεια αυτά που γίνονται μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, τον εμπορικό πόλεμο, τους δασμούς, την φορολόγηση κλπ, καθώς και την ομολογία του ίδιου του Τράμπα πως η κατάσταση με την Huawei θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να γίνει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας (να γίνει άρση του ban), δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πόσο γρήγορα ξεχνιούνται οι κατηγορίες περί κατασκοπιάς και αν όντως έχει κάποια λογική αυτό το national security threat claim....?

- Τα έχουμε πεί πολλές φορές και εδώ αλλά και σε πολλά άλλα φόρουμς, μάλιστα οι Κινέζοι θέλουν να κατασκοπεύουν, ΟΚ, οι υπόλοιποι τι κάνουν δλδ....ας πούμε η Google, η Microsoft, το Facebook, σε επίπεδο O/S, σε επίπεδο H/W, σε επίπεδο application κλπ κλπ.....αδιαφορούν και απαξιούν ? Τα προγράμματα παρακολούθησης σε ΗΠΑ...? Οι αποκαλύψεις Snowden....? Σου λένε κάτι ? Μέχρι και σε επίπεδα NSA standardazation για κρυπτογράφηση υπήρχε φημολογία (και όχι μόνο) ...για εσκεμμένες προτίμησεις - υποδείξεις ώς ασφαλή στάνταρ που θα πρέπει να ακολουθούνται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Απλά αδυνατώ να καταλάβω πως μερικοί πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν έναν καινούργιο εμπορικό πόλεμο με την Κινα, απλά για να βοηθήσουν τις πωλήσεις κινητών της Apple. Επίσης, όσοι ακόμα πιστεύετε αυτά τα παραμύθια, έχετε ιδέα, ότι ακόμα και σαν τρίτος κατασκευαστής σε πωλήσεις Smartphone, η Apple έχει διπλάσια έσοδα από την Huawei;

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την υποστήριξη από τα λεγόμενα σου

2 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Τον εμπορικό πόλεμο τόν ξεκίνησε η Αμερική με αποδέκτη την Huawei όμως στην πορεία διαπιστώσε το λάθος της και κάνει κωλοτουμπα τώρα..... έχεις σκεφτεί αν κάνει κάτι αντίστοιχο η Κίνα....που όλα φτιάχνονται εκτός Αμερικής τι θα γίνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...