thory Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Διάφορα καταστήματα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πουλάνε ανακατασκευασμενα macbook, επειδή ενδιαφέρομαι και δεν έχω ανάλογη εμπειρία, αξίζει? Στην Ελλάδα ένα αρκετα γνωστό κατάστημα δινει εγγύηση 1 χρόνου. Η μόνη εμπειρία με refurbished laptop είναι ενα hp probook που το έχω εδω και 4 χρόνια χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Τι λέτε? Δεν εννοώ αν αξίζει απο άποψη χαρακτηριστικων, χρονολογίας κλπ, απλά αυτο το "ανακατασκευή" με τρομάζει λίγο.
onelonelystar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 δεν είναι απαραίτητα ανακατασκευασμένα τα "refurbished" . Στην Αμερική πχ σου δίνουν τη δυνατότητα να το επιστρέψεις μέσα σε κάποιο εύλογο διάστημα ημερών αν δεις πχ ότι τελικά δεν σού έκανε το τάδε προιόν. Πχ, μπορεί κάποιος να αγόρασε το 15" και τελικά να μην τον βόλεψε και να το επέστρεψε για να πάρει το 13άρι. Σε κάθε περίπτωση, το προιόν περνάει από έλεγχο και αν είναι οκ, βγαίνει πάλι προς αγορά. Τώρα αν είναι για μικρή διαφορά, καλύτερα να πας σε καινούριο.. αν είναι ευκαιρία.. ίσως να αξίζει.
thory Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 500 ευρώ κοστίζει. 2013, i5-2435m,4gb ram,13.3", ssd128gb. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από το σύστημα απλά για την σταθερότητα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thory είπε 500 ευρώ κοστίζει. 2013, i5-2435m,4gb ram,13.3", ssd128gb. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από το σύστημα απλά για την σταθερότητα του. κακό deal... https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR12.TRC2.A0.H0.Xmacbook+pro+13+2013.TRS0&_nkw=macbook+pro+13+2013&_sacat=0
digitalbot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Αξίζει μόνο εάν σου δώσουν εγγύηση τουλάχιστον 2 χρόνια.
polaki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, natural_sgf είπε κακό deal... https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR12.TRC2.A0.H0.Xmacbook+pro+13+2013.TRS0&_nkw=macbook+pro+13+2013&_sacat=0 To κακό deal που λες μπορείς να το αιτιολογήσεις λίγο? Δηλαδή πόσο πιστεύεις θα πάνε ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ αυτά που έχεις ανεβάσει εσύ, μαζί με τα μεταφορικά κιόλας και με δεδομένο ότι είναι από ιδιώτες και όχι από κατάστημα που αν μη τί άλλο, κάποιου είδους εγγύηση λειτουργίας θα έχει. Στα δικά μας εδώ insomnia, πόσο περίπου πάει το μοντέλο που ρωτάει ο φίλος. Ερώτηση κάνω δεν θα πω εγώ αν αξίζει η όχι, αλλά τί επιλογές άλλες υπάρχουν και για πόσα χρήματα? 2 ώρες πριν, digitalbot είπε Αξίζει μόνο εάν σου δώσουν εγγύηση τουλάχιστον 2 χρόνια. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια ε? Ούτε η ίδια η Apple δεν δίνει πάνω από 1 στα καινούρια, και πάει μέχρι τα 3 αν πληρώσεις έξτρα.. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από polaki 1
thory Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά 1 χρόνο είναι η εγγύηση. Από ebay το σκέφτηκα και γω αλλά δεν συμφέρει για πολλούς λόγους.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Εχω αγοράσει 2 refurbished chromebooks ,Lenovo & HP , απο το https://www.laptopsdirect.co.uk/ και η εγγύηση ήταν/είναι 3 μήνες. Και τα δύο ήταν σαν καινούργια ,ειδικά το lenovo 100e ήταν σαν να μην έχει ανοιχτεί καν,αλλά όταν τα διάλεξα κοίταγα να είναι A1 grade .Αν ήθελα μπορούσα να αγοράσω εγγύηση ενός χρόνου απο το site. Και στα δύο είχαν υπόλοιπο εργοστασιακής εγγύησης οπότε δεν ασχολήθηκα. https://www.laptopsdirect.co.uk/st/refurbished-apple-laptops?tref=apple-macbook-laptops τα βλέπω όμως πολύ ακριβα
mchrisober Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, thory είπε 500 ευρώ κοστίζει. 2013, i5-2435m,4gb ram,13.3", ssd128gb. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από το σύστημα απλά για την σταθερότητα του. κακο φιλε, θα ειναι αργο το μηχανημα. Εχω παραπλησιο μοντελο και μπορω να σου πω οτι ενα λαπτο σημερινο στα 500 θα ειναι κλασης πιο γρηγορο.
digitalbot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, polaki είπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια ε? Ούτε η ίδια η Apple δεν δίνει πάνω από 1 στα καινούρια, και πάει μέχρι τα 3 αν πληρώσεις έξτρα.. Γνωρίζω μαγαζί ,δεν λέω για να μην κάνω διαφήμιση που δίνει 2 χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, polaki είπε To κακό deal που λες μπορείς να το αιτιολογήσεις λίγο? Δηλαδή πόσο πιστεύεις θα πάνε ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ αυτά που έχεις ανεβάσει εσύ, μαζί με τα μεταφορικά κιόλας και με δεδομένο ότι είναι από ιδιώτες και όχι από κατάστημα που αν μη τί άλλο, κάποιου είδους εγγύηση λειτουργίας θα έχει. Στα δικά μας εδώ insomnia, πόσο περίπου πάει το μοντέλο που ρωτάει ο φίλος. Ερώτηση κάνω δεν θα πω εγώ αν αξίζει η όχι, αλλά τί επιλογές άλλες υπάρχουν και για πόσα χρήματα? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια ε? Ούτε η ίδια η Apple δεν δίνει πάνω από 1 στα καινούρια, και πάει μέχρι τα 3 αν πληρώσεις έξτρα.. Ναι μπορώ. Μπορείς να βρεις με 470 ευρώ (κατόπιν bidding) + 30 ευρώ μεταφορικά. Οπότε τελική τιμή 500ευρω με σχεδόν διπλάσια spec από αυτό. Επιπρόσθετα, φροντίζεις να αγοράσεις μόνο από άτομα με 99-100% rating, όχι από τυχαίους.
polaki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ναι μπορώ. Μπορείς να βρεις με 470 ευρώ (κατόπιν bidding) + 30 ευρώ μεταφορικά. Οπότε τελική τιμή 500ευρω με σχεδόν διπλάσια spec από αυτό. Επιπρόσθετα, φροντίζεις να αγοράσεις μόνο από άτομα με 99-100% rating, όχι από τυχαίους. Τί να σου πω οκ εγω πάντως προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν τέτοια φάση μέσω auction ακόμα και με 100% ποσοστό rating, στην περίπτωση που λέει ο φίλος ουσιαστικά μπαίνει μαγαζί, το βλέπει, το παίρνει και αν είναι ότι γίνει γυρνάει να το τσεκάρουν. Είναι τελείως διαφορετική περίπτωση. Να το πω και αλλιώς, έχω πάρει 3-4 μεταχειρισμένα στη ζωή μου, με ιδιώτη δεν θα έμπλεκα ποτέ. Φυσικά και πετυχαίνεις καλύτερη τιμή, αλλά η μάντρα είναι εκεί και ότι χρειαστεί θα ξέρεις που να απευθυνθείς. Καλή ώρα τώρα με τα γυρισμένα χιλιόμετρα, που άρχισαν ήδη οι φόλες... Όχι ότι γίνεται να συγκρίνουμε αυτοκίνητο με laptop..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα