midnight_man Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Είμαι λάτρης των ταινιών αυτών όπως και πολλοί άλλοι εδώ φαντάζομαι. Είδα την τελευταία εβδομάδα το matchstick men και το conspiracy. Επίσης μπορώ να θυμηθώ το sting (1973) στο οποίο βασίστηκε το conspiracy, το spanish prisoner αλλά και το house of games πριν από μερικά χρόνια, το oceans eleven. Ας μην τα πω όλα εγώ όμως, πείτε και σεις ό,τι σας έρχεται κι ας σχολιάσουμε όλοι μαζί τι μας άρεσε και τι όχι
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 -Who did you see -Keyser Soze!!!Keyser Soze!!! -Keaton told me that he didn't believe in God but he was afraid of him.I do believe in God Agent Kuyian and I'm only afraid of Keyser Soze!!
dim_b Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 The usual suspects Lock, stock and two smoking barrels Snatch Out of sight και πολλές άλλες που δε μπορώ να θυμηθώ τώρα... Και μία περσινή (The good thief) με πολύ ωραία ατμόσφαιρα, που όμως δεν ξέρω πόσο θα αντέξει στο χρόνο. ΥΓ: Δεν συμπεριλαμβάνουμε ταινίες γιά το "οργανωμένο έγκλημα", έτσι;
me_robas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αν όχι να το δείς οπωσδήποτε αφού σου αρέσουν αυτού του είδους η ταινίες. Μιλάω για μια Αργεντινέζικη ταινία το Εννιά Βασίλισσες Κυκλοφορεί στα video clubs εδώ και αρκετούς μήνες. Είναι αρκετά καλό και πολύ έξυπνο
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Veveotata,oxi i kalyteri alla sigoura apo tis PIO DIASKEDASTIKES tainies pou exw dei ton teleutaio kairo.Kai sigoura mia apo tis liges pou oi ithopioi sou dinoun tin aisthisi oti pragmatika tin diaskedasn kai oi idioi(opws p.x. eixa apokomisei kai ston ARxonta,oti oloi xairontoustan,den to kanane vareta)
Liquido Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 -The Bandits me Bruce Willis -Invisible -Blackmail
callahan Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Ρίξε μια ματιά και στα: Catch me if you can The score Entrapment
Godfath3r Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 To score mou fanhke arketa kalh kai paizoun kai oi dyo h8opoioi pou goustarw poly.Norton-De Niro koryfh kai oi dyo,wraio telos eixe h tainia!oute pou to perimena...To catch if you can einai ontws poly diaskedastikh tainia.Arketa kalh.Egw exw na proteinw to The Recruit me ton pachino pou mou arese arketa!
agiosall~ Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Εμενα σε αυτη την κατηγορια το καλυτερο μου ειναι το Ocean's Eleven και επισης το catch me if you can ηταν πολυ καλη διασκεδαστικη. επισης παρα πολυ καλο ηταν και the Italian Job 2003
midnight_man Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Είδα χτες τις εννιά βασίλισσες. Ευχαριστώ για την υπόδειξη το συνιστώ κι εγώ με τη σειρά μου, είναι όντως εξαιρετικό και με hints στα σωστά σημεία... Τα δύο του ritchie θα μου άρεσαν πιο πολύ αν ήταν ένα. Το good thief είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μου θύμισε το χορό των ρόδων του Σουρούνη. Το score δεν το έχω δει, θα σπεύσω. Νομίζω τελείως συμπτωματικά σήμερα δείχνει στον αντ1 ή στον άλφα το spanish prisoner. Άλλο κλίμα, πιο κλειστοφοβική και σίγουρα πιο αργή αλλά μάμετ είναι αυτός δεν λέει να το χάσετε.
agiosall~ Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Πηρα σημερα να δω το "9 βασιλισσες" ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο και τα σχολια μερικων εδω μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.