Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Τώρα που η νέα έκδοση του browser της Microsoft χρησιμοποιεί Chromium-based μηχανή, η Microsoft έκρινε ότι χρειαζόταν και ένα νέο λογότυπο, που να σηματοδοτεί μία νέα αρχή. Το νέο λογότυπο ανακαλύφθηκε στις τελευταίες εκδόσεις Canary του Edge και μοιάζει με ένα κύμα (μέσω ενός παιχνιδιου «easter egg hunting»), ακολουθώντας τις βασικές αρχές του σχεδιασμού Fluent Design που γνωρίσαμε με τα νέα εικονίδια των εφαρμογών της σουίτας Office. Αν βεβαίως κοιτάξετε πιο προσεκτικά, μοιάζει και με το γράμμα «e», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με το λογότυπο του Internet Explorer καθώς δείχνει αρκετά πιο μοντέρνο (το πιθανότερο είναι και η Microsoft να μην επιθυμεί τον συσχετισμό μεταξύ των δύο browsers). O βασισμένος στην μηχανή rendering Chromium νέος browser της Microsoft είναι διαθέσιμος σε δοκιμαστική έκδοση από τον Αύγουστο, ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πότε θα διατεθεί η τελική του έκδοση. To συνέδριο Ignite πάντως που ξεκινάει στις 4 Νοεμβρίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για την επίσημη διάθεση του νέου browser της Microsoft. Engadget View full article Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Cosmotedge 17 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μοιάζει λίγο με της Cosmote ή μου φαίνεται? 😛 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 πολυ μου αρεσει το καινουριο λογοτυπο ! τελειο ειναι ! Θελω να εχω ενα ωραιο εικονιδιο να παταω , για το κλεμμενο open source chromium της microsoft . 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devanir Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 oι πραγματικοί μερακλήδες χρησιμοποιούν Firefox 3.6 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, stefanos_th είπε πολυ μου αρεσει το καινουριο λογοτυπο ! τελειο ειναι ! Θελω να εχω ενα ωραιο εικονιδιο να παταω , για το κλεμμενο open source chromium της microsoft . Τι εννοείς κλεμμένο; Και η Opera το έχει κλέψει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, devanir είπε oι πραγματικοί μερακλήδες χρησιμοποιούν Firefox 3.6 Και Windows ΧΡ ναι ξέρουμε.. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Rizas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αχ βρε Microsoft ... Δεν το εχεις με τους browsers. Οποτε ειπες . Δεν παιρνω ετοιμο κατι καλο να το κοτσαρω στα δικα μου σκουπιδια μπας και κρατησω μεριδιο της αγορας και σε αυτο το κομματι. Αλλα οι χρηστες ειναι σκληροι και αμειλικτοι. Δεχονται οτι σκατα τους σερβιρεις (μιλωντας μονο για το παρων προιον λογιμικου) με μια και μοναδικη διαφορα . Οτι για καποια απο αυτα επιλεγουν αυτοι το εαν και πως θα τα φανε. Οποτε η πρεπει να γινεις καλυτερη ή το παρατας. Προς το παρων το πολεμας αλλα στηριζομενη σε πλατες αλλων..... Not impressed.. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Η ρετσινιά του IE δεν φεύγει ακόμα κι αν πρόκειται για έναν αξιοπρεπή browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Το βαφεις ΜΠΛΕ και το πετας στην θαλασσα που λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dogkon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Cosmote εσυ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Πολύ το στρογγυλεύει! Άντε λίγο ακόμα, να γίνει ολοστρόγγυλο, μετά να βάλει τα χρώματα της google, και αργότερα να τον βαφτίσει chrome. Και voila! Ξεμπέρδεψε η Microsoft από τους browsers, το πρόβλημα λύθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NorgeMan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Εμένα μου θυμίζει κάτι ταμπλέτες για το πλυντήριο 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Πανέμορφο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, devanir είπε oι πραγματικοί μερακλήδες χρησιμοποιούν Firefox 3.6 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα