Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες εχει κάποιος κάποια αξιόπιστη προταση μεχρι τα 50-60 ευρω για καφετιέρα φίλτρου ?
Ειχα αυτη την Bosch   ώσπου παρέδωσε πνεύμα στα 3-4 χρονια.

Απο γεύση καλή ήταν υπάρχει περίπτωση αν πάω σε κάτι πιο ακριβό να έχω πιο πλούσιο άρωμα η όλες το ίδιο ειναι ?

Επεξ/σία από panosflow
Δημοσ.

Νομίζω για το γαλλικό δεν παίζει ρόλο το μηχάνημα γιατί δεν χρειάζεται πίεση για να γίνει, όπως ο espresso. Απλά βράζει νερό και το περνάει απο το φίλτρο. Πάρε την πιο όμορφη που σου γεμίζει το μάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τοτε που χαλασε η δικια μου δεν μπορω να βρω συσκευη που να μην εχει αυτοματη απενοργοποιηση με αποτελεσμα καθε φορα που θελω να βαλω εναν καφε να ειναι κρυος

Δημοσ.

Ακριβως! στο γαλλικό η μηχανη δεν εχει καμια συμμετοχή στην γεύση, αρκεί να μην βγάζει πλαστικουρα

Ακομα και με ενα φιλτρακι βάζοντας του καφέ και νερο απο το μπρίκι φτιαχνεις το καλύτερο γαλλικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Απο τοτε που χαλασε η δικια μου δεν μπορω να βρω συσκευη που να μην εχει αυτοματη απενοργοποιηση με αποτελεσμα καθε φορα που θελω να βαλω εναν καφε να ειναι κρυος

Αφού το έχεις με τους αυτοματισμούς. Γιατί δεν βάζεις μία έξυπνη μπρίζα? Εγώ έχω μία tplink και φωνάζω στην αλέξα να την ενεργοποιήσει για χ λεπτά.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Αφού το έχεις με τους αυτοματισμούς. Γιατί δεν βάζεις μία έξυπνη μπρίζα? Εγώ έχω μία tplink και φωνάζω στην αλέξα να την ενεργοποιήσει για χ λεπτά.

το σκεφτηκα αλλα την θελω για το γραφειο ,ερχεται καποιος του λεω για καφε και να περιμενουμε να ζεσταθει?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, slk200gr είπε

το σκεφτηκα αλλα την θελω για το γραφειο ,ερχεται καποιος του λεω για καφε και να περιμενουμε να ζεσταθει?

Ε πόσο παίρνει για να βγάλει 2 κούπες? 5 λεπτά? Τι άλλο να κάνεις?

Μήπως να είχατε appointment στο outlook και 10 λεπτά πριν να πήγαινε κατευθείαν εντολή στην πρίζα για να ξεκινήσει να φτιάχνει.

• Thanks 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/30951/Philips-HD7546-20.html?utm_source=android&utm_campaign=Skroutz share την έχω κοντά 10 χρόνια και την προτείνω. 

1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Αυτή που έχω κρατάει 2-3 ωρες τον καφέ ζεστό άνετα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsiro7 είπε

https://www.skroutz.gr/s/30951/Philips-HD7546-20.html?utm_source=android&utm_campaign=Skroutz share την έχω κοντά 10 χρόνια και την προτείνω. 

Αυτή που έχω κρατάει 2-3 ωρες τον καφέ ζεστό άνετα. 

Έχω και εγώ με κανάτα θερμός αλλά η γεύση του καφέ είναι διαφορετική από ότι σε γυάλινη κανάτα,την έβαλα στην άκρη για την ώρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Τι σχέση μπορεί να έχει το υλικό της κανάτας με την γεύση του καφέ? 

Περί ορέξεως βασικά αλλά οι γυάλινες κανάτες θερμαίνονται από την εστία στη βάση της κανάτας ενώ του θερμός όχι,όσο περισσότερη ώρα κάθετε τόσο "καίγεται" ο καφές,επίσης η κανάτα θερμός κλείνει καλά από πάνω ενώ η γυάλινη είναι ανοιχτή και φεύγουν ατμοί.

Επίσης διαφορετικά υλικά ,άλλο γυαλί και άλλο του θερμός.

Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά,εγώ τη καταλαβαίνω πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...