Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το 3 δεν ισχύει πάντα. Σε περιοχές με μικρή προσφορά και τεράστια ζήτηση κανείς δε μπαίνει σε διαδικασία παζαριών. Εγώ όταν ψάχναμε με την κοπέλα μου 3 μήνες, βρήκαμε εν τέλει ένα ωραίο σπίτι. Έκανα μια απόπειρα να μας το ρίξει λίγο, αρνήθηκε και δεν έκανα ποτέ δεύτερη προσπάθεια. Το κλείσαμε κατευθείαν.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εξωση αμεσα και μην το σκεφτεσαι ακομα και αν σου λεει μα μου αυριο μεθαυριο θα σου βαλω ενα μερος του χρεους. Οσο μενει μεσα μπορει να κανει και ζημιες στο σπιτι και να βγεις διπλά χαμενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Ποιά ειναι τα βασικά; Όλα βασικά είναι δυστηχώς. Νοικιάζεις ένα σπίτι. Πόσοι πιστεύεις οτι γνωρίζουν πως για να ειναι σωστή μια τέτοια συναλλαγή πρέπει να γινει και έντυπο συμβόλαιο. Κάποιοι το γνωρίζουν. Πρέπει αυτο να κατατεθεί κάπου; Ελάχιστοι ξέρουν. Ποιό ειναι το κανονικό συμβόλαιο...αυτό του περίπτερου ή κάποιο που θα συμπληρώσει κάποιος απο μόνος του; 

Mια κατάσταση χυμα που αν δε ρωτησεις δικηγόρο δε μαθαίνεις. Πας να ανοιξεις να δεις τους νόμους και χάνεσαι.

Κατάλαβες ποιο ειναι το προβλημα στην Ελλάδα; Ειναι οτι ακομα και για κάτι τόσο απλό, το έχουν κάνει τόσο πολύπλοκο που πρέπει να ρωτήσεις δικηγόρο...

Άρα λοιπόν αν δεν είσαι διατεθειμένος να ρωτήσεις δικηγόρο, ας μην ξεκινήσεις κάτι "τόσο απλό" όπως λές. Μάντεψε, ΔΕΝ είναι απλό. Και ούτε θα έπρεπε να θεωρείται απλό. Το ότι κάποιος δεν ξέρει που του παν τα 4 εν έτει 2019 που η πληροφορία είναι μία επίσκεψη σε ένα site μακρυά, ή σε ένα ΚΕΠ ή στην εφορία είτε σε ένα λογιστή ή δικηγόρο στην τελική, είναι ξεκάθαρα δική του ευθύνη. 

Απορώ ώρες ώρες πώς ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ο κόσμος με αυτά που ακούω... ειλικρινά ορισμένους πριν 20,000 χρόνια θα τους είχαν φάει οι λύκοι με τόσο αφέλεια που κυκλοφορεί.Τί να πω οκ... καλό κουράγιο στον OP. 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, ds150e είπε

Οταν και αν ως ιδιοκτήτες φάτε κ εσείς πιστολιασμα από αλλοδαπούς ελάτε να τα ξαναπούμε αλληλέγγυοι του φορουμ

2400€ έχασα από ενοίκια και πήγαν χαμένα κ του δικηγόρου τα 500€ γιατί την έκαναν για τη χώρα τους οι «οικογενειάρχες» αλλοδαποί και άντε βρες τους.... τα χρωστούσα αυτά τα σχεδόν 3 χιλιάρικα σε κανέναν;

προς θεού δε λέω οτι οι Έλληνες είναι άγιοι αλλά στους ξένους αυξάνεις τις πιθανότητες πιστόλιάσματος κατα πολύ...

Εμενα μαζί με την αγωγή είχε πάει περίπου 500€ όπως έγραψα ήδη. Και δυστυχώς δεν πήρα τίποτα.

Εγώ τα έχω χάσει αυτά επί πολλές φορές από μ@λ@κες Έλληνες. Άντε φτάνει η καραμέλα . 

Ξεκινά την διαδικασία της εξωσης, παίρνει καιρό ,χάνεις λεφτά αλλά μην το αργείς. 

Επεξ/σία από salamander998
  • Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, rastamat είπε

Για τους ιδιοκτήτες μονόδρομος:

1. Νομική προστασία από DAS

Ζητηστε βοήθεια στο https://www.pomida.gr

Τι ειναι το DAS ;

7 λεπτά πριν, guzel είπε

Αν όντως είναι έγκυος πρόσεξε πολύ πως θα κινηθείς γιατί σε βλέπω να πληρώνεις και από επάνω.

ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ αν θες

Δημοσ.

Η ΠΟΜΙΔΑ έχει τηλεφωνικό κέντρο πάρε και ρώτα πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση

Η DAS είνα ασφαλιστική εταιρία που προσφέρει Νομική Προστασία Εκμίσθωσης Ακινήτων.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Duke Nukem είπε

Τι ειναι το DAS ;

ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ αν θες

Φίλε μου συγγνώμη λίγο.. δηλαδή ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ δεν μπορούσες να βάλεις το DAS στο Google να δεις τί θα σου βγάλει???? Σοβαρά τώρα έπρεπε να το ρωτήσεις αυτό?

Και κάθεστε οι άλλοι και ασχολείστε κιολας.... Τί να πω οκ, καλά ξεμπερδέματα. 

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, salamander998 είπε

Εγώ τα έχω χάσει αυτά επί πολλές φορές από μ@λ@κες Έλληνες. Άντε φτάνει η καραμέλα . 

Ξεκινά την διαδικασία της εξώσεις, παίρνει καιρό ,χάνεις λεφτά αλλά μην το αργείς. 

Το έγραψα και εγώ ρητά. Κ από Έλληνες πολύ πιθανό να το πάθεις αλλά και από Άγγλο ή κινέζο ή και Γερμανό... απλώς άλλες οι πιθανότητες στην καθεμία περίπτωση. Καμία καραμέλα λοιπόν. 

τωρα στο θέμα του φίλου εφόσον δε θέλει να βάλει δικηγόρο κλπ δε βλέπω προοπτική. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, rastamat είπε

Για απλο διαμέρισμα κυμαίνεται από 80 έως 200 ευρώ τον χρόνο, ανάλογα με το εμβαδόν του διαμερίσματος

(αλλά δεν ισχυει αν είσαι επαγγελματίας ιδιοκτήτης 😀)

Επεγγελματίας εννοείς αυτόν που έχει εισοδήματα μόνο από ενοίκια; 

Επίσης, αξίζει να δίνει κάποιος τόσα χρήματα για νομική προστασία και μάλιστα για κάθε ακίνητο ξεχωριστά; Δηλαδή σε κάθε επιπλέον ακίνητο πάει ο λογαριασμός * 2; 

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ds150e είπε

τωρα στο θέμα του φίλου εφόσον δε θέλει να βάλει δικηγόρο κλπ δε βλέπω προοπτική. 

ΔΕΝ ειπα οτι δεν θα βαλω δικηγορο αλιμονο

Απλα ηθελα να μαθω μερικα πραγματα

Επισης δεν μπορω να τα ξερω ολα

5 λεπτά πριν, polaki είπε

Φίλε μου συγγνώμη λίγο.. δηλαδή ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ δεν μπορούσες να βάλεις το DAS στο Google να δεις τί θα σου βγάλει???? Σοβαρά τώρα έπρεπε να το ρωτήσεις αυτό?

Και κάθεστε οι άλλοι και ασχολείστε κιολας.... Τί να πω οκ, καλά ξεμπερδέματα. 

Ενταξει φιλε μου δεν γνωριζα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα

Το εψαξα δεν χρειαζεται να εισαι εριστικος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bluesattack είπε

Τιποτα απολυτως δεν γνωριζει η πλειοψηφια των ιδιοκτητων , φαινεται και απο τα θεματα που ανοιγουν.Δεν ξερουν τους νομους, δεν ξερουν τα δικαιωματα τους, τις υποχρεωσεις τους , δεν θυμουνται καν τι συμβολαιο εχουν υπογραψει, δεν εχουν ιδεα για τις φθορες , τις ζημιες, δεν ξερουν η δεν θυμουνται καν να  βγαλουν το ονομα τους απο την δεη.

Οι μονες ''γνωσεις'' που εχουν ειναι για το αν ειναι καλο η κακο το airnb και αν θα πρεπει η οχι να.....κρατανε κλειδια :D

Aν είχαν γνώσεις θα ήξεραν οτι  σε όλες τις σοβαρές χώρες υπάρχει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να διασφαλίζει τα διακώματα και συμφέροντα των πολιτών 

Λέγεται νομική προστασια και κοστίζει λίγο.  Ο μέσος πολίτης νομίζει οτι η έννοια υφίσταται μόνο στις ασφάλειες αυτοκινήτων αλλά υπάρχουν πολλοί σοβαρότερα θέματα για τα οποία αξίζει να έχει κάποιος ένα ξεχωριστό συμβόλαιο νομικής προστασίας

Ψάξτε το λίγο...

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kogba είπε

Επεγγελματίας εννοείς αυτόν που έχει εισοδήματα μόνο από ενοίκια; 

Επίσης, αξίζει να δίνει κάποιος τόσα χρήματα για νομική προστασία και μάλιστα για κάθε ακίνητο ξεχωριστά; Δηλαδή σε κάθε επιπλέον ακίνητο πάει ο λογαριασμός * 2; 

Όχι, δεν είναι x2 Αν έχεις παραπάνω από 1 ιδιοκτησίες για ενοκίαση γίνεται customized λύση

• Like 1
Δημοσ.

+ οτι υπάρχει και άλλη εταιρεία παροχής εξειδικευμένης νομικής προστασίας, εξισου καλή με την DAS

Ψαχτείτε ..

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, polaki είπε

Τώρα θα σε ρωτήσει τι είναι το google

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...