Mikel696 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα Σε Ολους!!! Χθες ειχα κατεβασει στο κινητο μου το tekken 5 dark resurrection που ειναι για το psp και το ppsspp emulator gold που που ειναι για psp το παιχνιδι επαιζε κανονικα... Μετα κατεβαζω το tekken 6 παω να παιξω και το παιχνιδι ηταν σαν να το ειχα βαλλει σε slow motion δεν κολαγε!!! Να ρωτησω αυτο εχει σχεση με το hardware που εχει το κινητο μου; το huawei y7 prime του 2018 εχω!!! Ευχαριστώ!!!
saruman123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλά τώρα είμαστε σοβαροί..... Με το συγκεκριμένο κινητό πας να μου παίξεις τέτοιο παιχνίδι? Πάλι καλά που παίζεις και το 5.
Mikel696 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Καλα ναι το ξερω!!! Δεν ειναι και το καλυτερο τηλεφωνο!!!
saruman123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να παίξεις τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει τουλάχιστον να έχεις 4-5 gb ram και επεξεργαστή Snapdragon. Εσύ καλύτερα παίξε κανένα Mame..... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από saruman123
saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Με 2 gb και Snapdragon 430 δεν κάνουμε δουλειά. Εδώ εγώ παίζω PS2 και μερικά παιχνίδια μου κάνουν "νερά"(όχι πάντα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα