adiasistoss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα τι να το κανεις αυτο? Ειναι οπως στην αναλυση οθονης που σου εχει επιλογες για 720p/1080p και 1440p και ολως τυχαιως default ειναι η οθονη σε 1080p πολυ κακως ομως γιατι η πλειοψηφια του κοσμου εκει θα το αφησει. Οταν χρυσοπληρωνεις μια ναυαρχιδα,δεν εχει λογικη να μην χρησιμοποιεις τα νεα πραγματα που σου δινει. Για ποιο λογο να μην βαλει καποιος 120hz και 1440P αναλυση πχ? Αν του κατεβαζει για πλακα την μπαταρια,τοτε ειτε να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια και να ριξει την αναλυση σε 1080p η εταιρεια οπως εκανε και η Asus με το Rog Phone 2. Τα Galaxy ακομα και τωρα που ειναι χωρις 90+hz οθονες,η μπαταρια τους πεφτει για πλακα(ακομα και στο Note10+) αν το ζορισεις το κινητο και αρχιζεις να ανοιγεις πραγματα. Υποθέτω ότι χρόνο τον χρόνο αυτό το θέμα θα λύνετε σε όλες τις εταιρίες. Καλύτερο software (με βοήθεια Al), μεγαλύτερες μπαταρίες, αποδοτικότερες οθόνες, επεξεργαστής και ίσως κάποια στιγμή και νέες τεχνολογίες μπαταριών. Δεν ξέρω πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές σε μία ναυαρχίδα της Samsung με μία τις Huawei και της Apple για να στο απαντήσω αυτό. Εγώ αυτά που βλέπω από τις 3 μεγαλύτερες εταιρίες τουλάχιστον είναι ότι κάνουν ικανοποιητικά βήματα για να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία. Σε λίγους μήνες θα μας λυθούν οι απορίες για τα Hz και την μπαταρία.
eemix Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφήστε όποιον θέλει, να εξελίξει οτιδήποτε μέσα στο κινητό. Ετσι πάει και έτσι θα πάει. Αν έχουμε χρήματα αγοράζουμε day one or day 1000. (προσωπικά δεν μπορώ να "ακουμπήσω" ούτε και σήμερα το S10+) Μακάρι να δουλεύουν μόνο απρόσκοπτα χωρίς κατασκευαστικές ατέλειες.... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από eemix
Soulson Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν ημασταν Αμερικη που εχουν τους Snapdragon και εμεις ενθουσιασμενοι θα ημασταν. Περαν τουτου ο μονος ενθουσιασμος που υπαρχει στις φημες αυτες ειναι μπας και η Samsung επιτελους φτασει την Huawei στο κομματι της φωτογραφιας. Μην τα ξαναλέμε βάζεις gcam και όλα Καλά. Αλήθεια ποια Huawei μετά από όσα εγιναν ? Επίσης ψάξου καλύτερα και θα δεις all day use είναι καλύτερα στον exynos. Γενικά ας ξεπεραστεί αυτό τι θέμα απλά Facebook και Instagram μπαίνετε οσοι τα λέτε! 1
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Soulson είπε Μην τα ξαναλέμε βάζεις gcam και όλα Καλά. Αλήθεια ποια Huawei μετά από όσα εγιναν ? Επίσης ψάξου καλύτερα και θα δεις all day use είναι καλύτερα στον exynos. Γενικά ας ξεπεραστεί αυτό τι θέμα απλά Facebook και Instagram μπαίνετε οσοι τα λέτε! Ναι το πετυχες ,εγω ειδικα μπαινω μονο στο Facebook και ειδικα στο Instagram που δεν εχω καν Κατα τα αλλα καθησε εσυ και αγορασε ναυαρχιδα των 1000ευρω για να της περασεις GCam,οπως κανουν αυτοι που αγοραζουν τα Xiaomi των 150ευρω 3
JcD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ειναι οπως στην αναλυση οθονης που σου εχει επιλογες για 720p/1080p και 1440p και ολως τυχαιως default ειναι η οθονη σε 1080p πολυ κακως ομως γιατι η πλειοψηφια του κοσμου εκει θα το αφησει. Πολύ πολύ ενδιαφέρον, διαβάστε το όλοι... https://www.reddit.com/r/GalaxyS8/comments/695l1g/basics_on_pentile_amoled_displays_the_real_reason/
Soulson Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι το πετυχες ,εγω ειδικα μπαινω μονο στο Facebook και ειδικα στο Instagram που δεν εχω καν Κατα τα αλλα καθησε εσυ και αγορασε ναυαρχιδα των 1000ευρω για να της περασεις GCam,οπως κανουν αυτοι που αγοραζουν τα Xiaomi των 150ευρω Απλά σου εξηγώ ότι ασχολείστε με ανούσια πράγματα. Αν είσαι όντως φωτογράφος πάρε κανονική φωτογραφική. Αν θες απλά καλή φωτογραφία βάζεις gcam. Το να επιλεγεί ένα κινητό απλά για το αν βγάζει την καλύτερη φωτογραφία είναι απλά αστείο.
overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, nextp είπε Λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε παραγγελίες στους vendors για τα μελλοντικά μοντέλα . Αρα η Samsung ας βάλει και φορητή χέστρα ενώ η Apple ας βάλει φορητό νυπτηρα (σαν πιο σικ ) . Ζητω συγνώμη από όλους για την μαλακια που μολις έγραψα αλλά δεν άντεξα άλλο πλέον . Η ανθρώπινη ματαιοδοξία δεν έχει όρια .... Μπορεις να βρεις το 3310 που κανει τα βασικα, τηλεφωνο και μηνυματα. Λογικα και ολα τα αλλα ειναι περιττα για εσενα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, overpower είπε Μπορεις να βρεις το 3310 που κανει τα βασικα, τηλεφωνο και μηνυματα. Λογικα και ολα τα αλλα ειναι περιττα για εσενα Εάν μπορούσες να αντιληφθείς ποσό άτυχος είσαι που έχεις ένα σύγχρονο smartphone (μαζί και εγώ ) Παραδίνοντας αμάχητη όλα τα δεδομένα της προσωπικής μας και όχι μόνο ζωής στην κάθε εταιρία ίσως να ξανά σκεφτόσουν πιο σοβαρά ποσό σημαντικό και αληθινό είναι αυτό που μολις έγραψες . Σίγουρα δεν μπορούμε να πάμε πίσω στις εποχές του 3310 (εγώ είχα και το 3110 τότε ) αλλά δες που φτάσαμε . Καλο η κακό ο καιρός θα δείξει .
overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, nextp είπε Εάν μπορούσες να αντιληφθείς ποσό άτυχος είσαι που έχεις ένα σύγχρονο smartphone (μαζί και εγώ ) Παραδίνοντας αμάχητη όλα τα δεδομένα της προσωπικής μας και όχι μόνο ζωής στην κάθε εταιρία Δεν θελω να ανοιχτει θεμα εδω, επειδη θα ειναι offtopic, αλλα προσωπικα δεν με απασχολει.
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Soulson είπε Απλά σου εξηγώ ότι ασχολείστε με ανούσια πράγματα. Αν είσαι όντως φωτογράφος πάρε κανονική φωτογραφική. Αν θες απλά καλή φωτογραφία βάζεις gcam. Το να επιλεγεί ένα κινητό απλά για το αν βγάζει την καλύτερη φωτογραφία είναι απλά αστείο. Αντε παλι τα ιδια.Σε θεμα που αφορα νεα ναυαρχιδα που θα κυκλοφορησει σε λιγο καιρο,τι περιμενεις να σχολιαζουμε?
Soulson Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αντε παλι τα ιδια.Σε θεμα που αφορα νεα ναυαρχιδα που θα κυκλοφορησει σε λιγο καιρο,τι περιμενεις να σχολιαζουμε? Δεν σχολιάζεις. Κράζεις την είδηση νέου αισθητήρα κάμερας. Δεν υπάρχει λόγος. Τι ήθελες δηλαδή; Να μην βάλει; Και αν δεν έβαζε πάλι θα εκραζες ότι πάλι θα βάλει τον ίδιο αισθητήρα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Τι ακριβώς αναζητάτε για να ικανοποιηθειτε δηλαδή; Να φτιάχνει καφέ;Over all είναι μια top συσκευή και δεν της λείπει κάτι στην ουσία. Οπότε το να βάλει και καινούριο αισθητήρα μόνο θετικό είναι.
mitsosG7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Τρύπα στην οθόνη να μην έχει κι ας βάλουν και 1280 mp κάμερα...
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Soulson είπε Δεν σχολιάζεις. Κράζεις την είδηση νέου αισθητήρα κάμερας. Εγω?Για ξαναγυρισε πιο πισω να δεις τα σχολια.
GoMaR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Τα ίδια λέγατε και όταν έβγαζαν 10-12mpixel. Ότι φτάνει, ότι είναι υπερβολή, ανούσια κλπ. Αν σας άκουγαν οι εταιρείες και έβγαζε τώρα ένα κινητό με 12 mpixel, θα κραζατε ότι είναι λίγα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για αυτό λοιπόν ας βάλουν και 200pixel και χρησιμοποιείστε τα 20. 1 1
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, JcD είπε Πολύ πολύ ενδιαφέρον, διαβάστε το όλοι... https://www.reddit.com/r/GalaxyS8/comments/695l1g/basics_on_pentile_amoled_displays_the_real_reason/ Βρε μαζι σου,ας βαζει μονο 1080p οθονες και στις ναυαρχιδες της. Οταν ομως σου βγαζει κινητα με 1440p οθονες,οφειλεις να τα δουλευεις στην μεγιστη αναλυση τους(το ιδιο και με τα παραπανω hz)μιας και ειναι μερος των χρηματων που πληρωνεις για το κινητο αυτο. Αν παλι κατεβαζεις αναλυση για να κερδισεις σε αυτονομια(ειδικα σε S8/s9 μερια),σημαινει οτι το κινητο επρεπε να εχει μεγαλυτερη μπαταρια. 48 λεπτά πριν, GoMaR είπε Τα ίδια λέγατε και όταν έβγαζαν 10-12mpixel. Ότι φτάνει, ότι είναι υπερβολή, ανούσια κλπ. Αν σας άκουγαν οι εταιρείες και έβγαζε τώρα ένα κινητό με 12 mpixel, θα κραζατε ότι είναι λίγα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δες μια τι καμερες φορανε τα νεα Iphone.Ειδες κανεις να κραζει για τα mp τους?Μην γραφουμε οτι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα