honeyed_bee Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Σας. Σήμερα συνέδεσα ένα πληκτρολόγιο(Logitech) στην smart tv μου(Hitachi 55) ώστε να με βοηθήσει στην πλοήγηση στην εφαρμογή του youtube. Διαπίστωσα πως ακόμα και έτσι, η εισαγωγή λέξεων και προτάσεων δεν μπορεί να γίνει πληκτρολογώντας αλλά μόνο με τα τοξάκια του cursora και την βοήθεια του εικονικού πληκτρολογίου που προσφέρει η τηλεόραση-εφαρμογή. Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα αυτό(αν λύνεται); Ελπίζω να πόσταρα στην σωστή ενότητα, αν όχι παρακαλώ διορθώστε με... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από honeyed_bee
The_Judas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 και γω με έκπληξη μου έμαθα ότι το YouTube app δεν υποστηρίζει πληκτρολόγιο...
honeyed_bee Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Η δική μου αρνητική έκπληξη να δεις...! Workaround λύση, η σύνδεση laptop στην τηλεόραση με HDMI και έπειτα δουλεύω το youtube από εκεί... Ντροπή σου Hitachi.
The_Judas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 δεν φταίει η Hitachi.... το youtube app φταίει. 1
honeyed_bee Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, The_Judas είπε δεν φταίει η Hitachi.... το youtube app φταίει. ...fuck them both I say.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα