Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

ήρθε η ώρα για αγορά νέας τηλεόρασης. Το ποσό που διαθέτω είναι 500 με 550 ευρώ περίπου.

'Εχω σχεδόν καταλήξει στην https://www.skroutz.gr/s/18079532/Samsung-UE50RU7400.html.

Θα συνδέσω την τηλεόραση με το home cinema που έχω με οπτική ίνα καθώς ο ενισχυτής είναι παλαιότερος και δεν διαθέτη hdmi  (Yamaha-Rx-V596rds) .

Η τηλεόραση διαβάζω δεν υποστηρίζει dts. Στην περίπτωση μου πχ. βλέποντας netflix κάποιο πρόγραμμα με dts  θα έχω ήχο η όχι?

Και αν ναι, θα έχω απλά stereo ήχο η dts αφου την αποδικοποίηση θα την κάνει ο ενισχυτής? Κάπου μπερδεύομαι οπότε παρακαλώ αν μπορεί κανείς να μου εξηγήσει.

Καμμιά άλλη πρόταση tv είναι ευπρόσδεκτη με την διαφορά πως ψάχνω τηλεόραση με κεντρικό πόδι λόγω ιδιαιτερότητας του επίπλου που θα τοποθετηθεί.

Μου άρεσαν και μερικές lg που υποστηρίζουν dts αλλά διαβάζω για κακά μαύρα και ασταθή κεντρικά stand.

Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από Alkis1012
Δημοσ.

Εάν δεν εχει αλλάξει με την κάποια αναβάθμιση τo Netflix προεγκαταστημενο application στις Samsung δεν υποστηρίζει Dolby Atmos ( όπως πχ στις LG) και επιπλέον νομίζω χωρίς να είμαι 100% ό,τι έτσι κι αλλιώς αλλιώς το Netflix δεν έχει DTS, μόνο Dolby Digital + και Dolby Atmos. 

Υπάρχουν 2 τρόποι να ξεπεράσεις τo θέμα των αρχείων με DTS στις Samsung. 

1) Συνδέεις σε sounbar έναν bluray player ώστε να γίνει μέσω passthtough. 

2) Ένα Shield TV. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...