Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα πριν λίγες μέρες νέο σύστημα. I9 9900k και Asus rog strig z390 f gaming

εκαναoverclock μεσω του software της asus ai suite 3, το εκανε μπαμ, μετα απο καμια ωρα πεταξε blue screen και λεω να γυρισω πισω σε στοκ settings. Ελα μου που δεν υπαρχουν. Δεν αποθηκευσα το default profile και τωρα ακομα και αν κανω reset to bios δε παιρνει την αναιρεση γιατι εχει προτεραιοτητα το software. Το ξήλωσα και δοκιμασα παλι reset bios και τα ιδια. Εχει μονο να το σεταρω manual αλλα περα απο τα clock speeds που μπορω να τα βαλω παλι στα ιδια δε ξερω αν εχει πειραχτει και κάτι άλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, super_sayian είπε

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα πριν λίγες μέρες νέο σύστημα. I9 9900k και Asus rog strig z390 f gaming

εκαναoverclock μεσω του software της asus ai suite 3, το εκανε μπαμ, μετα απο καμια ωρα πεταξε blue screen και λεω να γυρισω πισω σε στοκ settings. Ελα μου που δεν υπαρχουν. Δεν αποθηκευσα το default profile και τωρα ακομα και αν κανω reset to bios δε παιρνει την αναιρεση γιατι εχει προτεραιοτητα το software. Το ξήλωσα και δοκιμασα παλι reset bios και τα ιδια. Εχει μονο να το σεταρω manual αλλα περα απο τα clock speeds που μπορω να τα βαλω παλι στα ιδια δε ξερω αν εχει πειραχτει και κάτι άλλο.

Καλησπέρα. Κάνε φορματ, το AI suit είναι τόσο buggy και σκουπίδι που εφοσων το όλο σύστημα είναι καινούριο αξίζει να κανεις φορματ.

Αν είχες πολλά πράγματα μέσα, θα βλέπαμε χειροκίνητα ξήλωμα, τώρα, πιο απλό είναι να το σβήσεις όλο.

Δημοσ.

Μην το χρησιμοποιείτε αυτό το σκουπίδι παιδιά. Χειροκίνητος υπερχρονισμός να έχεις τον έλεγχο. Από την πρώτη του εμφάνιση (Χ38? ή κ ποιο πρίν?) είναι άχρηστο και βάζει σαβούρα στο σύστημα, που δεν χρειάζεται.

Δημοσ.

Το ειχα βαλει προ χρονων για δοκιμη.Εκτος απο 300-400mb  που μου ετρωγε απο την μνημη(στα 8gb ηταν σημαντικο νουμερο) μου φορτωνε και ενα σωρο διεργασιες.Οντως σκουπιδι.Και κατι αλλα προγραμματα για το lan και αλλα, τιποτα.Τον μπουλο.Τιποτα.Μονο βιος.

Δημοσ.

Το ΕΖ Tuning Wizard στο BIOS των μητρικών της Asus,που κλοκάρει αυτόματα CPU (μέχρι 300MHZ) και RAM ανάλογα με το σύστημα ψύξης,θεωρείται αξιόπιστο;

Δημοσ.

Ενίοτε και για "ψιλο_οβερκλοκιν" δουλεύει σχετικά καλά, αλλά με χειροκίνητο είναι, σχεδόν, σίγουρο πως θα πάρεις τα ίδια ρολόγια με λιγότερα βολτ. Απλά πρέπει να δουλέψεις κ καμιά φορά να διαβάσεις τι συμβαίνει στη κάθε παράμετρο που θα αλλάξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...