karib Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Χαλασε το Netmod Μου και ο τεχνικός που ηρθε και μου το αλλαξε, ειπε οτι σχεδον τους εχουν τελειώσει! Τι συμβαινει? Γιατί υπάρχει έλλειψη? Τώρα τρέμω μηπως μου ξαναχαλάσει (γιατι συνεχεια χαλάνε τα ηλιθια) και μετά? Τ Αληθεύει ότι ακόμα κι αν αγοράσω άλλο isdn modem, πάλι εχω αναγκη το netmod γιατί δεν ειναι μονο Modem αλλα και σημείο τερματισμου της isdn?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Αληθεύει ότι ακόμα κι αν αγοράσω άλλο isdn modem' date=' πάλι εχω αναγκη το netmod γιατί δεν ειναι μονο Modem αλλα και σημείο τερματισμου της isdn?[/quote'] Δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου.Χωρις Κοκαλο-modem δεν κανεις τιποτα.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
karib Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Τι μπορώ να κάνω με αυτή την κατάσταση? Κρεμαστήκαμε στον Οτε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Τι μπορώ να κάνω με αυτή την κατάσταση?Κρεμαστήκαμε στον Οτε? Μαλλον ...τιποτα αλλα στου Σωκρταη τα....κρεμαστηκαμε!!!! Θα δουμε Αγγελιες "Πωλειται netmod 300 ευρω"..:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
karib Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Οχι ότι κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό... Μιας και δεν είμαι ακόμη για dsl με βλέπω να γυρνάω σε Pstn. Τουλάχιστον δεν θα έχω τη μ@λ@κι@ το Netmod να μου βασανίζει τη ζωή. Μου αρέσει που ήθελα και καλύτερο Internet. Εδω χωρις Netmod ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Ημαρτον. Δεν ξερω τι να κανω.
Highlander Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 exo kamia 15aria gia backup... Τελικά πίστευα ότι είμαι ό μόνος τρελός με τα Netmod. Έχω και εγώ. Γιατί χωρίς Netmod είμαι Dead.
karib Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Έχω και εγώ. Γιατί χωρίς Netmod είμαι Dead. Και που να βρω να πάρω 2ο Netmod ρε παιδια? Μονο 1 σου δινει ο πΟΤΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 exo kamia 15aria gia backup... Πως τα...κονομησες τοσα πολλα???? :?: :?: :?:
Lord_Az Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 rei...xalarwste.. an xalasei...blepeis ti kaneis..mporei na exoun eleipsh twra..alla den 8a exoun gia panta.. sthn xeiroterh mpaineis pstn.. sthn akoma xeiroterh petas mia adsl... 3 xronia twra den exei pa8ei tpt...kai exei faei 150 klwtsies to netmod.. xairete
spiros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 etsi kai alliws exoune oi alloi na sas daneisoune giati ti na ta kanune ta 15 netmod gia backup... opote xalarwnete... episis mporeite na parete apo kana magazi isws kapio TA...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 episis mporeite na parete apo kana magazi isws kapio TA... Μονο του δυστυχως δεν φτανει...Κι εμενα με νοιαζει το netmod για τις δυο φωνητικες γραμμες που εχει η isdn. :oops: :oops: :oops:
sharky.gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Υπάρχει λύση. Για backup ή όχι, αγοράζεις ένα μοντεμ με λειτουργίες TA (terminal adaptor) και έτσι μπορείς να δουλέψεις και χωρίς το netmod. ΊΣως έχει το isdnshop.gr .
Mika Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 εγω σε 1 χρονο παντως εχω αλλαξει 3 απαραδεκτο μηχανημα ειναι το netmod
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Υπάρχει λύση. Για backup ή όχι, αγοράζεις ένα μοντεμ με λειτουργίες TA (terminal adaptor) και έτσι μπορείς να δουλέψεις και χωρίς το netmod. ΊΣως έχει το isdnshop.gr . Δηλαδη φιλε μου επιμενεις οτι γινεται isdn χωρις netmod?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.