mike0402 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 πριν μια εβδομαδα αγορασα το συγκεκριμενο κινητο για την γυναικα μου!εχει παρατηρηθει λοιπον οτι το κινητο δεν φορτιζει γρηγορα απο το 11% μεχρι το 77% σε 1 ωρα και 15 λεπτα..νομιζω ειναι λιγο αργη η φορτιση η κανω λαθος?εχει κανεις τετοιο θεμα?
Κάβουρας Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 ο φορτιστής που έρχεται το τηλέφωνο δεν είναι <<γρήγορος>>
mike0402 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 ναι το γνωριζω εχει δοκιμαστει κ με φορτιστη του oneplus 7 pro που ειναι quick charge
meletis_m Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mike0402 είπε πριν μια εβδομαδα αγορασα το συγκεκριμενο κινητο για την γυναικα μου!εχει παρατηρηθει λοιπον οτι το κινητο δεν φορτιζει γρηγορα απο το 11% μεχρι το 77% σε 1 ωρα και 15 λεπτα..νομιζω ειναι λιγο αργη η φορτιση η κανω λαθος?εχει κανεις τετοιο θεμα? Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο mi a2lite Για πλήρη φόρτιση με το δικό του φορτιστή κάνει 2ωρες +
zaccki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Καλημαρα, δοκιμασε καποιον QC φορτιση. Το πρωτοκολλο του Warp Charger που εχεις δε νομιζω οτι υποστηριζει γρήγορη φόρτιση σε άλλες συσκευές.
mike0402 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 εχω παραγγειλει και quick charge οποτε θα το δοκιμασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα