Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Cosmos II. Σκέφτομαι να βάλω 4 σκληρoύς σε τρεις 5.25 θέσεις. Από μπροστα δεν θα υπάρχει έισοδος για εισαγωγή αέρα. Δηλαδή ο ανεμιστήρας θα είναι στο πίσω μέρος των σκληρών τραβώντας αέρα από αυτούς και φυσώντας προς το εσωτερικό του κουτιού. Θα χαλάσω το airflow και θα τα κάνω μπάχαλο ή θα δουλέψει; (Μπαίνει αέρας απο μπρος χαμηλά και βγαίνει από πίσω και πάνω. Αρνητική πίεση στο εσωτερικό). Θα αλλάξει την πίεση αέρα προς το καλύτερο; Όλο και κάτι θα περνάει απο την πρόσοψη και το μπροστινο κάλλυμα. Να το δοκιμάδω ή είναι κακή ιδέα; Δεν έχω άλλο τρόπο να ψύχω τους σκληρούς.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, panmanr είπε

Έχω ένα Cosmos II. Σκέφτομαι να βάλω 4 σκληρoύς σε τρεις 5.25 θέσεις. Από μπροστα δεν θα υπάρχει έισοδος για εισαγωγή αέρα. Δηλαδή ο ανεμιστήρας θα είναι στο πίσω μέρος των σκληρών τραβώντας αέρα από αυτούς και φυσώντας προς το εσωτερικό του κουτιού. Θα χαλάσω το airflow και θα τα κάνω μπάχαλο ή θα δουλέψει; (Μπαίνει αέρας απο μπρος χαμηλά και βγαίνει από πίσω και πάνω. Αρνητική πίεση στο εσωτερικό). Θα αλλάξει την πίεση αέρα προς το καλύτερο; Όλο και κάτι θα περνάει απο την πρόσοψη και το μπροστινο κάλλυμα. Να το δοκιμάδω ή είναι κακή ιδέα; Δεν έχω άλλο τρόπο να ψύχω τους σκληρούς.

Καλημέρα, δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψει. Καλά το βλέπω.

Βρηκες ορίτζιναλ caddy τελικά; (Έχω το stacker830).

Δημοσ.

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα δυο σαν αυτό της φωτογραφίας. Θα βγάλω το πλαστικό με το logo και θα το χρησιμοποιήσω. Θα προσαρμόσω τον ανεμιστήρα στην άλλη πλευρά.

Cooler-Master-4-in-3-Device-Module-(STB-3T4-E3-GP)-872392254.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...