Προς το περιεχόμενο

ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το usb flash

takoulou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Έχω βάλει αυτόματη ενημέρωση των uptade.. Ψάχνει να βρει το λογισμικό και δεν το βρίσκει...  Προσπαθεί να κατεβάσει τους drives...Αλλά δεν γίνεται στο τέλος... Τα windows κάνουν ενημερώσεις... Απλά μια δυο δεν τις κατεβαζει... Βγάζει προβλήμα...

Δεν κάνεις ένα format πριν από οτιδήποτε άλλο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Έχω βάλει αυτόματη ενημέρωση των uptade.. Ψάχνει να βρει το λογισμικό και δεν το βρίσκει...  Προσπαθεί να κατεβάσει τους drives...Αλλά δεν γίνεται στο τέλος... Τα windows κάνουν ενημερώσεις... Απλά μια δυο δεν τις κατεβαζει... Βγάζει προβλήμα...

Κοίταξε να δεις . Η διαφορά των μηχανημάτων που διαβάζουν τα στικακια σου με το δικό σου που δεν τα διαβάζει είναι κάποια updates που πρέπει να περάσεις manual γιατί δεν γίνονται αυτόματα πια.

Η πιο εύκολη λύση είναι να περάσεις ξανά το windows με τα τελευταία update σαν αυτά που έχουν τα μηχανήματα που διαβάζουν τα στικακια.

6 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Ποια Windows έχει;

Εχω τα windows 7 64 bit..

6 ώρες πριν, atheatos είπε

Κοίταξε να δεις . Η διαφορά των μηχανημάτων που διαβάζουν τα στικακια σου με το δικό σου που δεν τα διαβάζει είναι κάποια updates που πρέπει να περάσεις manual γιατί δεν γίνονται αυτόματα πια.

Η πιο εύκολη λύση είναι να περάσεις ξανά το windows με τα τελευταία update σαν αυτά που έχουν τα μηχανήματα που διαβάζουν τα στικακια.

Να περασω παλι τα windows... Δηλαδη να κανω format....Καποια αλλη λυση υπαρχει;

23 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν γινεται κατι αλλο; Να περασω καποιους drivers....

https://www.sevenforums.com/tutorials/165554-usb-driver-general-fix-problems.html
μπορείς να δοκιμάσεις λύσεις σαν και την παραπάνω αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι προσωρινές γιατί το σύστημα σου είναι corrupted...

2 λεπτά πριν, atheatos είπε

https://www.sevenforums.com/tutorials/165554-usb-driver-general-fix-problems.html
μπορείς να δοκιμάσεις λύσεις σαν και την παραπάνω αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι προσωρινές γιατί το σύστημα σου είναι corrupted...

Δηλαδη τι εχει; 

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Δηλαδη τι εχει; 

Έχουν διαβρωθεί κάποια αρχεία συστήματος.Από κάποιο βεβιασμένο reboot ή από ιο ή από πρόβλημα στον σκληρό δίσκο.

4 λεπτά πριν, atheatos είπε

Έχουν διαβρωθεί κάποια αρχεία συστήματος.Από κάποιο βεβιασμένο reboot ή από ιο ή από πρόβλημα στον σκληρό δίσκο.

Μπορουμε αυτα τα αρχεια  του συστηματος να τα επαναφερουμε...Η κατι αλλο που γινεται...

για μένα η λύση φίλε μου είναι μια

φορμάτ

δηλαδή καθαρή εγκατάσταση Windows και κατά την άποψη μου Windows 10

δυστυχώς αυτό παθαίνουν οι υπολογιστές όταν απενεργοποιηθούν οι αυτόματες ενημερώσεις κτλ

καλό είναι τέτοια πράγματα να τα κάνουν αυτοί που γνωρίζουν από πληροφορική και όχι κάποιοι που δεν ξέρουν απλά άκουσαν τον φίλο τους/γνωστό τους που ξέρει από υπολογιστές και τους είπε να απενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις και άλλες λειτουργίες των Windows.

το λειτουργικό Windows έτσι είναι φτιαγμένο αν θες να κάνεις "πειράματα" έχει ένα κόστος

αλλιώς αν θες πραγματικά δικό σου λειτουργικό να κάνεις ότι θες εσύ η λύση είναι μια Linux.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ikorolis είπε

για μένα η λύση φίλε μου είναι μια

φορμάτ

δηλαδή καθαρή εγκατάσταση Windows και κατά την άποψη μου Windows 10

δυστυχώς αυτό παθαίνουν οι υπολογιστές όταν απενεργοποιηθούν οι αυτόματες ενημερώσεις κτλ

καλό είναι τέτοια πράγματα να τα κάνουν αυτοί που γνωρίζουν από πληροφορική και όχι κάποιοι που δεν ξέρουν απλά άκουσαν τον φίλο τους/γνωστό τους που ξέρει από υπολογιστές και τους είπε να απενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις και άλλες λειτουργίες των Windows.

το λειτουργικό Windows έτσι είναι φτιαγμένο αν θες να κάνεις "πειράματα" έχει ένα κόστος

αλλιώς αν θες πραγματικά δικό σου λειτουργικό να κάνεις ότι θες εσύ η λύση είναι μια Linux.

Ναι... Μερικες ενημρωσεις δεν γινονται... Τα windows  7 ειναι σπασμενα αλλα εχουν ενεργοποιηθει... Γινεται κατι;;

uptade7778.PNG

Επεξ/σία από takoulou

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Ναι... Μερικες ενημρωσεις δεν γινονται... Τα windows  7 ειναι σπασμενα αλλα εχουν ενεργοποιηθει... Γινεται κατι;;

uptade7778.PNG

"σπασμένα" windows αυτή την εποχή...

κατά την προσωπική μου άποψη φίλε μου δεν βλέπω να έχεις άλλη λύση

από ότι δείχνει είναι μονόδρομος το "φορμάτ" ή αλλιώς καθαρή εγκατάσταση Windows 10

όσο για κλειδί αν δεν έχεις υπάρχουν νόμιμοι τρόποι και φτηνοί (αν ψάξεις και την παρών ιστοσελίδα) με 10 ευρώ να αποκτήσεις.

8 λεπτά πριν, takoulou είπε

uptade7778.PNG

Σπασμένα; Έτσι εξηγείται!

Αν έχετε κάποιο δεύτερο δίσκο σε αχριστεία, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε εκεί τα Windows 7 χωρίς κλειδί. Είναι ελεύθερα για 30 μέρες. Επίσης, τι χαρακτηριστικά έχει το pc, να δούμε αν μπορεί να σηκώσει Windows 10;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...