Προς το περιεχόμενο

ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το usb flash

takoulou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Εδω και μερικες μερες ο υπολογιστης μου δεν διαβαζει καθολου το usb flash...Μου βγαζει προβλημα.. Τι μπορει να φταει;

usb flash 1.PNG

usb flash 2.PNG

usb flash.PNG

usb flash 4.PNG

Επεξ/σία από takoulou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Εδω και μερικες μερες ο υπολογιστης μου δεν διαβαζει καθολου το usb flash...Μου βγαζει προβλημα.. Τι μπορει να φταει;

usb flash 1.PNG

usb flash 2.PNG

usb flash.PNG

usb flash 4.PNG

Το δοκιμάσατε σε άλλο υπολογιστή;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα... Τα δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη και εκει παιζουν τα usb flash... Στο δικο μου δεν γινεται αυτο; Γιατι; Μηπως επειδη ειχα κλεισει τις αυτοματες ενημερωσεις... Η κατι αλλο παιζει... Δεν μου τα διαβαζει......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια... Καμμια βοηθεια για το παραπανω... Δεν αναγνωριζει ο υπολογιστης μου τα flash

Επεξ/σία από takoulou

10 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα παιδια... Καμμια βοηθεια για το παραπανω... Δεν αναγνωριζει ο υπολογιστης μου τα flash

Το είδα χθες αλλά ξεχάστηκα με τις δουλειές...

Παλιότερα που έκανα διάφορα πειράματα στο laptop μου (έβαζα ό,τι νά' ναι software) κάποια στιγμή του έβαζα στικάκια και ούτε καν έκανε κάποιο θόρυβο ότι συνδεόταν συσκευή. Του έκανα format και όλα καλά από τότε. Μπορείτε να δοκιμάσετε με κάποιο Linux Live CD για να διαπιστώσετε αν φταίνε οι θήρες του υπολογιστή ή είναι θέμα λειτουργικού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, takoulou είπε

Μπες στο device manager και βρες τα. Κάνε update τα drivers.

βασικά αν πρόσεξες σου γράφει ότι τα Windows update έχουν ρυθμιστεί να μην κάνουν ποτέ εκτελέσει προγραμμάτων οδήγησης. Όποτε ή επαναφερεις τα update του Windows ή κανείς μόνος σου την εγκατάσταση τον drivers.

Στις 3/11/2019 στις 8:47 ΜΜ, takoulou είπε

usb flash 1.PNG

usb flash 2.PNG

usb flash.PNG

usb flash 4.PNG

Επεξ/σία από atheatos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα... Το εκανα αυτο  και δεν μου τα  φορτωνει... Μου βγαζει προβλημα... Μου εμφανιζει  παλι τα παραπανω...

Επεξ/σία από takoulou

Δηλαδή τι δε φορτώνει;

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Το εκανα αυτο  και δεν μου τα  φορτωνει... Μου βγαζει προβλημα... Μου εμφανιζει  παλι τα παραπανω...

Δηλαδή τι δε φορτώνει;

1)Βάλε τα usb stickakia που δεν παίζουν.

2)Πήγαινε εκεί που γράφει(device manager) άλλες συσκευές με τα θαυμαστικά και κανε δεξί κλικ και απεγκατάσταση.

3)Βγάλε το stickaki και ξαναβαλτο.

6 ώρες πριν, boombastik είπε

1)Βάλε τα usb stickakia που δεν παίζουν.

2)Πήγαινε εκεί που γράφει(device manager) άλλες συσκευές με τα θαυμαστικά και κανε δεξί κλικ και απεγκατάσταση.

3)Βγάλε το stickaki και ξαναβαλτο.

Καλησπερα.... Το εκανα και δεν εγινε κατι.... Το ιδιο πραγμα... Δεν τα διαβαζει ο υπολογιστης μου... Δεν τα αναγνωριζει... Μου βγαζει σφαλμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα... Εξακουλουθει ο υπολογιστης μου να μην δεχεται τα stickackia.... Τι γινεται; Μηπως κατι μπορει να  φταιει;  Εκανα αυτα που αναφερθηκαν.... Να κατεβασω κανενα προγραμμα αναγνωριση τους...

Επεξ/σία από takoulou

Έχει φάει σκάλωμα το Windows και δεν πρόκειται να δουλέψει αν δεν επιτρέψεις τα update. Ψαχνει για drivers αλλά δεν  βρίσκει τους σωστούς γιατί  δεν συνδέετε με το Microsoft update.Πολυ πιθανόν και το ίδιο το λειτουργικό από έλλειψη update να έχει πρόβλημα από κάποιο ιο και να μην δουλεύει σωστά . Ίσως χρειαστείς format.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, atheatos είπε

Έχει φάει σκάλωμα το Windows και δεν πρόκειται να δουλέψει αν δεν επιτρέψεις τα update. Ψαχνει για drivers αλλά δεν  βρίσκει τους σωστούς γιατί  δεν συνδέετε με το Microsoft update.Πολυ πιθανόν και το ίδιο το λειτουργικό από έλλειψη update να έχει πρόβλημα από κάποιο ιο και να μην δουλεύει σωστά . Ίσως χρειαστείς format.

Έχω βάλει αυτόματη ενημέρωση των uptade.. Ψάχνει να βρει το λογισμικό και δεν το βρίσκει...  Προσπαθεί να κατεβάσει τους drives...Αλλά δεν γίνεται στο τέλος... Τα windows κάνουν ενημερώσεις... Απλά μια δυο δεν τις κατεβαζει... Βγάζει προβλήμα...

Επεξ/σία από takoulou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...