Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται αυτό; Μου το έβγαλε χτες.

Ημερομηνία συναλλαγής 4/11 (ΑΥΡΙΟ!!).

Ψωνίζω συνέχεια από το συγκεκριμένο κατάστημα (καφέδες, τυρόπιτες, κτλ.) και δεν δίνω σημασία στα 2ευρα/3ευρα/4ευρα που εμφανίζονται συνέχεια,

αλλά συναλλαγή με μελλοντική ημερομηνία πως γίνεται να μου εμφανίζει;

Ακόμα και αν την είχα κάνει παλιά την συναλλαγή και απλά δεν είχανε τραβήξει ακόμα τα λεφτά, είναι φυσιολογικό αυτό;

1.jpg.04ece34e4baa3fe27e896c561b2f9afb.jpg

Δημοσ.

μαλον δεν ξερεις τι σημαινει δεσμευση ποσου για την συναλλαγη, η οριστικη χρεωση γινεται σε μεταγενεστερη ημερομηνια μαζικα για την καρτα-λογαριασμο. δηλαδη δες διαθεσιμο- πιστωτικό υπολοιπο. πιστωτικο ολα τα χρηματα - τι ξοδεψες =διαθεσιμο. το πιστωτικο παει στο διαθεσιμο ποσο και ειναι ιδια οταν γινει η τελικη εκκαθαριση της συναλλαγης. απλα σε ενημερωνουν ποτε θα γινει εκκαθαριση συναλλαγης.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xxatziva είπε

μαλον δεν ξερεις τι σημαινει δεσμευση ποσου για την συναλλαγη, η οριστικη χρεωση γινεται σε μεταγενεστερη ημερομηνια μαζικα για την καρτα-λογαριασμο. δηλαδη δες διαθεσιμο- πιστωτικό υπολοιπο. πιστωτικο ολα τα χρηματα - τι ξοδεψες =διαθεσιμο. το πιστωτικο παει στο διαθεσιμο ποσο και ειναι ιδια οταν γινει η τελικη εκκαθαριση της συναλλαγης. απλα σε ενημερωνουν ποτε θα γινει εκκαθαριση συναλλαγης.

Πολυ σωστά ! 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Baator είπε

δεν δίνω σημασία στα 2ευρα/3ευρα/4ευρα που εμφανίζονται συνέχεια,

συνέχισε να μη δίνεις σημασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...