Baator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται αυτό; Μου το έβγαλε χτες. Ημερομηνία συναλλαγής 4/11 (ΑΥΡΙΟ!!). Ψωνίζω συνέχεια από το συγκεκριμένο κατάστημα (καφέδες, τυρόπιτες, κτλ.) και δεν δίνω σημασία στα 2ευρα/3ευρα/4ευρα που εμφανίζονται συνέχεια, αλλά συναλλαγή με μελλοντική ημερομηνία πως γίνεται να μου εμφανίζει; Ακόμα και αν την είχα κάνει παλιά την συναλλαγή και απλά δεν είχανε τραβήξει ακόμα τα λεφτά, είναι φυσιολογικό αυτό;
xxatziva Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 μαλον δεν ξερεις τι σημαινει δεσμευση ποσου για την συναλλαγη, η οριστικη χρεωση γινεται σε μεταγενεστερη ημερομηνια μαζικα για την καρτα-λογαριασμο. δηλαδη δες διαθεσιμο- πιστωτικό υπολοιπο. πιστωτικο ολα τα χρηματα - τι ξοδεψες =διαθεσιμο. το πιστωτικο παει στο διαθεσιμο ποσο και ειναι ιδια οταν γινει η τελικη εκκαθαριση της συναλλαγης. απλα σε ενημερωνουν ποτε θα γινει εκκαθαριση συναλλαγης. 1
MariosPower Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, xxatziva είπε μαλον δεν ξερεις τι σημαινει δεσμευση ποσου για την συναλλαγη, η οριστικη χρεωση γινεται σε μεταγενεστερη ημερομηνια μαζικα για την καρτα-λογαριασμο. δηλαδη δες διαθεσιμο- πιστωτικό υπολοιπο. πιστωτικο ολα τα χρηματα - τι ξοδεψες =διαθεσιμο. το πιστωτικο παει στο διαθεσιμο ποσο και ειναι ιδια οταν γινει η τελικη εκκαθαριση της συναλλαγης. απλα σε ενημερωνουν ποτε θα γινει εκκαθαριση συναλλαγης. Πολυ σωστά !
billys7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Σωστά όπως παραπάνω, δέσμευση για χρέωση την Δευτέρα.
opera Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Baator είπε δεν δίνω σημασία στα 2ευρα/3ευρα/4ευρα που εμφανίζονται συνέχεια, συνέχισε να μη δίνεις σημασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα