paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, tilaverboy είπε Σας ευχαριστώ πολύ! Δεν το ξέρω. Εμένα έχει προβολείς ομίχλης τη μεγάλη οθόνη όλα εκτός από την ηλιοροφή. Έκδοση advance δεν μπορούσα να το περιγράψω γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Οριακα μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού έχει η advance. Η φουλ του troc κοντεύει το 40αρι... 😂 καλοταξιδο! Ωραίο Αμαξι το έχω ξαναπεί, πολύ όμορφο, ωστόσο το απόκλεισα λόγω κακής ποιοτητας κατασκευής και ηχομόνωσης (προσωπικα γούστα) 2
tilaverboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Από λάδι τσιμπάει τίποτα? Μέχρι στιγμής έχω κάνει 800km και το πατάω μέχρι 3000 στροφές και μέγιστη ταχύτητα 110 αλλά το φοβάμαι το λάδι. Προσπαθώ να το στρώσω σιγά σιγά. Δεν έχω σκοπό να το σκίσω στην ταχύτητα οικογενειάρχης είμαι πλέον. Πάντως παρατήρησα, οτι πλέον φοβάμαι να τρέξω είτε είμαι με το μεγάλο είτε με το μικρό πάνω από 110 δεν πάω. Ξαφνικά δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η ταχύτητα. Ακόμα και όταν μου κολλάνε στη μεσαία λωρίδα πιάνω τη δεξιά και πάω με την ησυχία μου. Παλαιότερα δεν ήμουν έτσι. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από tilaverboy 1
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Από λάδι τσιμπάει τίποτα? Μέχρι στιγμής έχω κάνει 800km και το πατάω μέχρι 3000 στροφές και μέγιστη ταχύτητα 110 αλλά το φοβάμαι το λάδι. Προσπαθώ να το στρώσω σιγά σιγά. Δεν έχω σκοπό να το σκίσω στην ταχύτητα οικογενειάρχης είμαι πλέον. Πάντως παρατήρησα, οτι πλέον φοβάμαι να τρέξω είτε είμαι με το μεγάλο είτε με το μικρό πάνω από 110 δεν πάω. Ξαφνικά δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η ταχύτητα. Ακόμα και όταν μου κολλάνε στη μεσαία λωρίδα πιάνω τη δεξιά και πάω με την ησυχία μου. Παλαιότερα δεν ήμουν έτσι. Λογικό με τα παιδιά προέχει η ασφάλεια και το χαλαρό ταξίδι δεν χρειάζεται να είσαι στη τσίτα. Εγώ βάζω cruise control στα 115 και πάω ακριβώς με το όριο όσο βλακεία και αν μου φαίνεται που σε σημεία μπορεί να πέφτει στα 50 ή 90 επάνω στην εθνική 1
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε Από λάδι τσιμπάει καθόλου? Εγώ έχω το νέο Leon FR 1.5 οπότε είναι διαφορετικοί κινητήρες και έχω λίγα χιλιόμετρα για να σου απαντήσω ακόμη και για αυτό. Γιατί τι έχεις πάρει από φόβο? Έχεις ακούσει να τσιμπάει λάδι ο κινητήρας σου?
tilaverboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ έχω το νέο Leon FR 1.5 οπότε είναι διαφορετικοί κινητήρες και έχω λίγα χιλιόμετρα για να σου απαντήσω ακόμη και για αυτό. Γιατί τι έχεις πάρει από φόβο? Έχεις ακούσει να τσιμπάει λάδι ο κινητήρας σου? Όχι δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Απλώς θέλω να είμαι σίγουρος . Όλα τα σερβίς στην αντιπροσωπεία θα κάνω όπως το χιλιάρι μου Volkswagen up πίνοντας του λίγο το αίμα και με άπειρα ταξίδια εθνική οδό και με 198.000 όλα στην αντιπροσωπεία αλλαγμένα δεν τσίμπησε ποτέ λάδι αλλά ξέρεις καμία φορά τι γίνεται με το καινούργιο ; ☺️
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Όχι δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Απλώς θέλω να είμαι σίγουρος . Όλα τα σερβίς στην αντιπροσωπεία θα κάνω όπως το χιλιάρι μου Volkswagen up πίνοντας του λίγο το αίμα και με άπειρα ταξίδια εθνική οδό και με 198.000 όλα στην αντιπροσωπεία αλλαγμένα δεν τσίμπησε ποτέ λάδι αλλά ξέρεις καμία φορά τι γίνεται με το καινούργιο ; ☺️ Μην αγχώνεσαι οδήγησε το όπως του αρμόζει αφού το εστρωσες σωστά λίγο προσοχή στο ζεσταμα και αν το ζορισεις πολύ να κρυώσει συχνές αλλαγές λαδιών και μία χαρά θα είσαι ( εκτός αν είσαι τόσο άτυχος) 1
tilaverboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2021 στις 11:56 ΜΜ, tsofras είπε Μην αγχώνεσαι οδήγησε το όπως του αρμόζει αφού το εστρωσες σωστά λίγο προσοχή στο ζεσταμα και αν το ζορισεις πολύ να κρυώσει συχνές αλλαγές λαδιών και μία χαρά θα είσαι ( εκτός αν είσαι τόσο άτυχος) Σε ευχαριστώ πολύ. Ξεκίνημα το κάνω αφού περάσουν 2 λεπτά και να κατεβούν οι στροφές του κινητήρα διότι ξεκινάει από 1500. Συνήθως σβήνω και το start and stop διότι το σταμάτα ξεκίνα δεν ξέρω κατά πόσο επιζήμιο είναι για τον κινητήρα και για το τούρμπο. Αποφεύγω όπως ο δι@λος το λιβάνι να μπαίνω σε κίνηση και τα περισσότερα χιλιόμετρα που γράφω είναι στον περιφερειακό και σε ταξίδια. Στο κέντρο έχω το vw up. Μέχρι στιγμής το πατάω μέχρι 110km/h και σίγουρα δεν επιτρέπω τις στροφές να ξεπεράσουν τις 3000. Βενζίνη βάζω αποκλειστικά 100άρα και επίσης το αφήνω δυο λεπτά να μείνει για να πέσει η θερμοκρασία πριν σβήσω τον κινητήρα. Δηλώνω εντυπωσιασμένος. Πρώτη φορά ανέβηκα την ανηφόρα της Καρδίας κινούμενος προς Χαλκιδική δίχως να τρέχω περίπου με 110 και με 6η. Εάν κάποιος έχει δώσει καμία ακόμα συμβουλή για την μακροβιότητα? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από tilaverboy 1
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Στις 12/6/2021 στις 11:07 ΜΜ, tilaverboy είπε Από λάδι τσιμπάει καθόλου? οχι τιποτα... 1
tilaverboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 40 λεπτά πριν, paylidis είπε οχι τιποτα... Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το πάω για σερβις στα 15.000 και όχι στα 30.000 που λέει η αντιπροσωπεία γιατί μου φαίνονται πολλά.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το πάω για σερβις στα 15.000 και όχι στα 30.000 που λέει η αντιπροσωπεία γιατί μου φαίνονται πολλά. Εξυπακουεται στις 15000 χλμ...... αν τα αφησεις 30000 κλαφτο το μοτερ.... προσωπικά στις 8000 αλλαζω συνηθως λάδια για να εχω το κεφάλι μου ησυχο... Εν προκειμενω στο q3 θα αλλαχτουν την άλλη βδομάδα στα 7800 χλμ/1 χρονο, στο kamiq ειμαι στους 6 μήνες κ κοντευω τις 11000 χλμ και με δεδομένο ότι καίει ΦΑ που ειναι πιο καθαρο καυσιμο και τα λάδια ειναι ακομα πεντακάθαρα αποφάσισα να τα παω στις 15000 χλμ ή χρόνο ότι έρθει πρωτο (αυτό που προτεινει δλδ και η αντιπροσωπεία)
tilaverboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως το ενεργοποιώ και το απενεργοποιώ σε Q2 ; Ευχαριστώ πολύ.
terry308 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως το ενεργοποιώ και το απενεργοποιώ σε Q2 ; Ευχαριστώ πολύ. Το ποιο;
tilaverboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, terry308 είπε Το ποιο; Συγγνώμη. Το acc
ideal09 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, tilaverboy είπε Συγγνώμη. Το acc Στο λεβγεδάκι έχει πάνω το βέλος που σου λέει αν το πατήσεις προς τα πίσω ακυρώνει το acc( δεν το θυμαιμαι ακριβώς, αλλα έτσι πρεπει να ναι, και αντιστοιχα για να κανεις set το τραβάς το λεβγιεδάκι προς τη μερια σου) αλλά όπως και νά χει το λέει ξεκαθαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα