LivingBreathingDownfall Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα Καινούργιο pc μετά από χρόνια. Πόσο που διαθέτουμε: 350€ αρχικά αν αξίζει η υπέρβαση μπορεί να πάει μέχρι τα 450€ Χρήση υπολογιστή: Gaming σε 720p και τα τυπικά σερφαρισμα, streaming και ταινίες. Ειδικά προγράμματα: Όχι προς το παρόν. Ίσως ένας από τους χρήστες να ασχοληθεί με google analytics δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχουν. Οθόνη: υπάρχει δεν προβλέπεται να αλλάξει άμεσα. Πληκτρολόγιο-ποντικι-ηχεια: υπάρχουν. Επίσης υπάρχει ένας ssd για αρχική χρήση Πριν το τέλος του έτους μάλλον θα προστεθεί ένας hdd. Τροφοδοτικό υπάρχει https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/Builder-Series™-CX600/p/CMPSU-600CX Τοποθεσία: Αθήνα Τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα: καλό θα ήταν να γίνει από ένα κατάστημα για να γίνει μια συνολική παραγγελία αλλά λόγω του σφικτου budget κατανοώ ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει από διαφορετικά. Συναρμολόγηση: θα γίνει από εμάς Λειτουργικό: υπάρχει Ευχαριστώ.
radiohead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Εφόσον έχεις τροφοδοτικό και ssd με αυτά θα παίζεις και 1080p Κουτάκι οποίο σ'αρεσει https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=13589695,12232137,8445248,10980349 Αν δεν θέλεις να βάλεις έξτρα κάρτα γραφικών στο ίδιο σύστημα αλλάζεις τον 2600 με 2400g-3400g που έχουν ενσωματωμένα γραφικά, και θα παίζεις αξιοπρεπεστα σε 720p. 1 1
adtakhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, radiohead είπε Εφόσον έχεις τροφοδοτικό και ssd με αυτά θα παίζεις και 1080p Κουτάκι οποίο σ'αρεσει https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=13589695,12232137,8445248,10980349 Η κορυφαία λύση για budget συστήματα, που μόνο budget επιδόσεις δεν δίνει . Κορυφαίο all around σύστημα σε χώμα τιμή. 1
radiohead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) για να μην ξεπεράσεις τα 400€ μόνο πας σε επεξεργαστή με ενσωματωμένα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από radiohead
LivingBreathingDownfall Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Η αλήθεια είναι ότι λόγω budget σκεφτόμουν για APU αλλά η πρόταση σου δείχνει εξαιρετική και πιο futureproof. Οπότε μάλλον το build που προτείνεις θα γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστώ. 2
Nerazzurri Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω, αξίζει να πας στο σύστημα που σου παρέθεσαν. 17 ώρες πριν, radiohead είπε Εφόσον έχεις τροφοδοτικό και ssd με αυτά θα παίζεις και 1080p Κουτάκι οποίο σ'αρεσει https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=13589695,12232137,8445248,10980349 Αν δεν θέλεις να βάλεις έξτρα κάρτα γραφικών στο ίδιο σύστημα αλλάζεις τον 2600 με 2400g-3400g που έχουν ενσωματωμένα γραφικά, και θα παίζεις αξιοπρεπεστα σε 720p. 17 ώρες πριν, adtakhs είπε Η κορυφαία λύση για budget συστήματα, που μόνο budget επιδόσεις δεν δίνει . Κορυφαίο all around σύστημα σε χώμα τιμή.
KiriarxosBar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Αναβαθμίσεις hp z800 για Live Streaming!!! Καλησπέρα παιδιά με αυτό το θέμα που δημιουργό σας ανεβάζω και 2 φωτογραφίες των στατιστικών μου αυτήν την στιγμή του PC μου... Το ερώτημα μου είναι το εξής,τι αναβαθμίσει θα κάνατε για Live Streaming σε αυτόν τον υπολογιστή??? Αν χρειαστεί να προσκομίσω περισσότερες πληροφορίες μου λέτε σας ευχάριστο εκ τον πρότερων
Nerazzurri Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, KiriarxosBar είπε Αναβαθμίσεις hp z800 για Live Streaming!!! Καλησπέρα παιδιά με αυτό το θέμα που δημιουργό σας ανεβάζω και 2 φωτογραφίες των στατιστικών μου αυτήν την στιγμή του PC μου... Το ερώτημα μου είναι το εξής,τι αναβαθμίσει θα κάνατε για Live Streaming σε αυτόν τον υπολογιστή??? Αν χρειαστεί να προσκομίσω περισσότερες πληροφορίες μου λέτε σας ευχάριστο εκ τον πρότερων Αργή ram καταρχήν παρότι είναι υπερπλεονασματική με 32gb. Γραφικά ελλειπή τελείως οπότε θέλεις μια κάρτα. Επίσης δίσκο ssd. Αν γνωρίζουν οι άλλοι τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και στη πράξη ας απαντήσουν επ' αυτού κατά πόσο μπορεί να τα βγάλει πέρα. Εσύ για να καταλάβω, θες να παίζεις και να streamareis, σωστα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, LivingBreathingDownfall είπε Η αλήθεια είναι ότι λόγω budget σκεφτόμουν για APU αλλά η πρόταση σου δείχνει εξαιρετική και πιο futureproof. Οπότε μάλλον το build που προτείνεις θα γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html https://www.techspot.com/review/1614-ryzen-2600/page3.html https://www.gamersnexus.net/hwreviews/3489-amd-ryzen-5-3600-cpu-review-benchmarks-vs-intel O 2600 ειναι προτιμοτερος: οταν η διαφορα τιμης < = 10% απο τον 1600. Απο κει και περα ουτως η αλλως η αποδοση του 1600 θα ειναι αρκετη 😈 Πολυ δε περισσοτερο οταν ειναι επεξεργαστης κατω απο 100 γιουργια!
dpolal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Στις 4/11/2019 στις 3:51 ΠΜ, LivingBreathingDownfall είπε Η αλήθεια είναι ότι λόγω budget σκεφτόμουν για APU αλλά η πρόταση σου δείχνει εξαιρετική και πιο futureproof. Οπότε μάλλον το build που προτείνεις θα γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστώ. Για gaming build πας αναγκαστικά σε ξεχωριστή κάρτα γραφικών και θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς η nvidIa μόλις έριξε μερικές νέες προτάσεις σε χαμηλομεσαίες κάρτες γραφικών οι οποίες με την σειρά τους θα συμπιέσουν ακόμα περισσότερο τις τιμές στις αντίστοιχες της amd λόγο του ανταγωνισμού.
Nerazzurri Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 On 05/11/2019 at 10:15, dpolal said: Για gaming build πας αναγκαστικά σε ξεχωριστή κάρτα γραφικών και θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς η nvidIa μόλις έριξε μερικές νέες προτάσεις σε χαμηλομεσαίες κάρτες γραφικών οι οποίες με την σειρά τους θα συμπιέσουν ακόμα περισσότερο τις τιμές στις αντίστοιχες της amd λόγο του ανταγωνισμού. Θα υπάρξουν άμεσα μειώσεις τιμών και στην Ελλάδα?
KiriarxosBar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Στις 4/11/2019 στις 10:00 ΜΜ, Nerazzurri είπε Αργή ram καταρχήν παρότι είναι υπερπλεονασματική με 32gb. Γραφικά ελλειπή τελείως οπότε θέλεις μια κάρτα. Επίσης δίσκο ssd. Αν γνωρίζουν οι άλλοι τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και στη πράξη ας απαντήσουν επ' αυτού κατά πόσο μπορεί να τα βγάλει πέρα. Εσύ για να καταλάβω, θες να παίζεις και να streamareis, σωστα? Kalimera sas fisika poli sosta...Alla gia arxi leo na alakso mia karta grafikon pou na upostirizete apo to pc mou...Na min xriasti na balo kai kati parapano pano tou...Gia na do epidosis meta 8a kano kanonikotato update kai 8a prospa8iso na einai sto max...Oso afora gia to epeksergasti mou tora...Einai arketa dinamikos...Pezo aneta kapia pexnidia opos WoT L2 CW2 AION FORTNITE kai alla pola!!! Apla to mono pou den ksero einai pia karta 8a eitan simbati me to mixani mou gia STRIMAKIA klp klp klp!!!
KiriarxosBar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 καλησπέρα σας παιδιά αυτό είναι το τέρας υπολογιστής μου στο σπίτι (OLYMPUS HP Workstation Z800, Dodeca Core-ΔΩΔΕΚΑΠΥΡΗΝΟ, Intel Xeon Hexa Core X5650 2.66 Ghz (Up to 3.06 Ghz) /32GB/450GB/Windows10Pro (Έκδοση 12πύρηνο, 3.06 Ghz, nVidia Quadro 2000 1GB PCI-E, DVI, 2 x DisplayPort) ) και σκέφτομαι να κάνω μελόντικα μια αναβάθμιση έχω μια κάρτα Sapphire Asus Radeon R7 240 4GB OC που μου την έδωσε ένα πολύ κάλο φιλαράκι και ψάχνω για έναν SSD και μια ψήκτρα που νομίζω κανί από Z400-600 και μια nvme M.2 τι μου προτείνετε το τροφοδοτικο μοu ειναι 850watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα