calico Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, nicksoti είπε Θα συμφωνήσω. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι.. Όταν είχα για λίγο τον Αthlon 200GE, παρατήρησα ότι η ενσωματωμένη GPU είχε ΑΡΙΣΤΗ απόδοση σε θέαση video 4k. Kαλύτερη από την RX 470 που έχω, λιγότερο utilization. Άρα αφού μεγάλο ποσοστό είναι θέαση ταινιών, και μικρότερο ελαφρύ gaming, η σωστή αγορά είναι ένας 2400G κατά τη γνώμη μου. θα καίει και τα μισά σε σχέση με 6πύρινο και ξέχωρη κάρτα. Και θα δεις διαφορά σε απόδοση ; Αν ναι θα είναι μικρή . Άσε το pc και το ρεύμα ήσυχα . Εκτός αν θες σε 30 χρόνια να κάνεις απόσβεση .
nicksoti Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν βλέπεις ταινίες από το Pc, μπορεί να μείνει και μισή μέρα ανοικτό. Χώρια που έτσι κρατάς χαμηλά και κόστος PSU, ψύκτρας, case fans κλπ, συν τον θόρυβο που είναι σημαντικός στην θέαση ταινιών. Διαφορά από τον FX 6300 έχει ακόμα και 4c/8t Ryzen. Ένα 50% περίπου. Βέβαια όπως τα περιγράφει ο φίλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ενδεχομένως και ο FX του κάνει τη δουλειά του. Εδώ εγώ με FX8350 (και Α10 apu πριν) έβγαζα δουλειά σε μοντάζ πριν όχι πολύ καιρό. Και η γυναίκα μου δουλεύει lightroom σε παλιό workstation με Phenom X4 και δεν θέλει ακόμα να το αλλάξει. Ο καθένας με τις ανάγκες του. Για να ρωτά όμως, εκείνος ξέρει καλύτερα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα