Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δυστυχώς έκανα το λάθος σήμερα και ξέχασα το θερμοσίφωνα ανοιχτό. Δεν ξέρω πόσες ώρες έγινε αυτό, ακούω ένα ντουκ στο πατάρι, ξεκόλλησε ο θερμοσίφωνας και έγινε μαύρος και ο τοίχος μέσα εκεί. Όχι όλος αλλά δυστυχώς έγινε ζημιά. Για να δικαιολογηθώ είπα στο σπιτονοικοκύρη ψέματα, ότι με το που το άναψα άκουσα το ντουκ, μαύρισε ο τοίχος και έγινε βραχυκύκλωμα. Τι να έκανα. Ξέρω είναι λάθος αυτό που έκανα αλλά είμαι φοιτήτρια και που να βρω τώρα 500 ευρώ για να το φτιάξω αυτό. Τον πήρα τηλ, μου λεει μην ανησυχεις είναι υποχρεωσή μου θα το φτιάξω εγώ. αλλά δεν του είπα ότι τον ξέχαα ανοιχτό, αλλά ότι με το που τον άναψα έγινε αυτό. Αλήθεια τόσο πολύ ζημιά μπορεί να γίνει αν ξεχάσεις το θερμοσίφωνα ανοιχτό? Πάντως άγιο είχα που δεν πήρε φωτιά το σπίτι όπως επίσης ότι ο θερμοσίφωνας ήταν παλιός και ήταν έξτρα δικαιολογία να τον αλλάξει.
Froskeas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Απο πότε ειναι ο θερμοσιφωνας ετούτος? Απτον καιρό της λάσπης? θερμοστάτη δεν είχε προφανώς..
tasanton Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ναι βασικά, δική του η ευθύνη καθώς έπρεπε να υπάρχει προστασία από υπερθέρμανση. Θα παίρναμε όλοι φωτιά αλλιώς...
afantos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μην ανησυχείς 200 ευρώ είναι η ζημιά όχι 500, δεν πρόκειται να σου βάλει το καλύτερο που κυκλοφορεί. Οι θερμοσίφωνες κρατάνε χοντρικά 10 χρόνια (αν είναι μέτριας ποιότητας), θα γινόταν έτσι και αλλιώς. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Το θέμα είναι να μη καταλάβει τίποτα ο ηλεκτρολόγος ή ο υδραυλικός που θα φέρει ή ο ίδιος ότι το λάθος ήταν δικό μου, που ήταν, γιατί του είπα ψέματα. Λέτε να καταλάβει κάποιος από όλους ότι όντως τον ξέχασα εγώ ανοιχτό και να φωνάζει?
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ποσων χρόνων είναι το σπίτι Οι θερμοσίφωνες δεν κανουν μπουυμ και 10 μερες να τους αφήσεις ανοικτούς, αυτο έλειπε. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Ποσων χρόνων είναι το σπίτι Οι θερμοσίφωνες δεν κανουν μπουυμ και 10 μερες να τους αφήσεις ανοικτούς, αυτο έλειπε. Το σπιτι ειναι του 2007. Όπως και η πολυκατοικια. Μου ειπε οτι απο τοτε εχει να τον αλλαξει
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Τοτε μάλλον ο θερμοστάτης κόλλησε και τα πέταξε όλα. Δεν δικαιολογείται αλλιώς καινούργιο σπιτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Τοτε μάλλον ο θερμοστάτης κόλλησε και τα πέταξε όλα. Δεν δικαιολογείται αλλιώς καινούργιο σπιτι. πω θα το καταλαβει δηλ οτι το ξεχασα ανοιχτο και εγινε αυτο ε? γτ λογικα ο ηλεκτρολογος ή ο υδραυλικος θα τον ενημερωσουν οτι εγινε απο το θερμοστατη. εκτος αν ειμαι τυχερη ετσι οπως το παρουσιασα και δεν καταλαβουν τπτ. Μη τα βαλω και απο τη τσεπη μου. Ενταξει δικο μου λάθος ηταν και κανονικα πρεπει να αναλαβω την ευθυνη αλλα αμα εισαι φοιτητρια ειναι δυσκολο οταν δουλευεις για τα εξοδα σου, και δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μην εχεις τη μυγα οτι φταις εσυ. Ο θερμοσιφωνας κανονικα δεν εχει προβλημα να μενει ανοικτος για ωρες. Αν το ξεχασες ανοιχτο αντε να εκαιγε λιγο ρευμα που ετσι και αλλιως εσυ θα πληρωνες. Στη θεση σου αλλοι θα εκαναν και μανουρα στον ιδιοκτητη οτι παει να τους σκοτωσει!
meletis_m Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Υποχρεωμένος είναι ο ιδιοκτήτης να κάνει συντήρηση κάθε χρόνο εφόσον το νοικιάζει. Επειδή και εγώ ήμουν φοιτητής του είπα 2 φορές δεν ζεσταίνει το νερό , θερμοσίφωνας 15 χρόνων , αμφιβάλλω εάν ποτέ είχε συντηρηθεί. Ήρθε και η τακτική ήταν να αυξήσει τη θερμοκρασία. Την επόμενη ημέρα εγώ φώναξα ένα υδραυλικό του άλλαξε όλη τη αντίσταση 20€ και το λάστιχο αλλά και τα σπιράλ. Του τα έκοψα από το ενοίκιο και όλα μια χαρά.
talibanakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, m.gial είπε πω θα το καταλαβει δηλ οτι το ξεχασα ανοιχτο και εγινε αυτο ε? ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Οι συσκευες εχουν θερμοστατη για να σταματαει η λειτουργια τους οταν φτασουν στην επιθυμητη θερμοκρασια. Ο θερμοστατης ειναι εκει για να μας προστατευει ακριβως απο τετοια σκηνικα. Χαλασε ο θερμοστατης και τα τιναξε ολα στον αερα. Παλι καλα που δεν εγινε τιποτα,και απο εδω και περα ειναι υποχρεωση του ιδιοκτητη να τον αντικαταστησει. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, m.gial είπε πω θα το καταλαβει δηλ οτι το ξεχασα ανοιχτο και εγινε αυτο ε? γτ λογικα ο ηλεκτρολογος ή ο υδραυλικος θα τον ενημερωσουν οτι εγινε απο το θερμοστατη. εκτος αν ειμαι τυχερη ετσι οπως το παρουσιασα και δεν καταλαβουν τπτ. Μη τα βαλω και απο τη τσεπη μου. Ενταξει δικο μου λάθος ηταν και κανονικα πρεπει να αναλαβω την ευθυνη αλλα αμα εισαι φοιτητρια ειναι δυσκολο οταν δουλευεις για τα εξοδα σου, και δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα Δεν φταις εσυ, ξεχασε το, θα στον αλλαξει και ολα καλα
seventh_son Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Για να καταλάβω είναι κάτι τραγικό ή παράνομο το ότι ξέχασες το θερμοσίφωνα ανοιχτό ; Εγώ τον έχω ξεχάσει 3 μέρες ανοιχτό και δεν έπαθε τίποτα. Το φυσιολογικό είναι όταν η θερμοκρασία του νερού φτάσει μια τιμή ο θερμοσίφωνας να σταματήσει λόγω του θερμοστάτη, και όταν ξαναπέσει τότε να ξανααρχίσει να ζεσταίνει το νερό. Τώρα το ότι έπαθε ζημιά προφανώς έχει να κάνει με τό ότι ήταν να βγάλει ζημιά. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Τι πάει να πει ξέχασες τον θερμοσίφωνα ανοιχτο;Υπάρχει οδηγία νόμος κάτι που να λέει ότι πρέπει να σβήνει;Και τότε γιατί έχει θερμοστάτη και ασφαλιστικά ; Κοπελιά δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνεσαι ένοχη!Μην το κάνεις μπροστά του γιατι άνετα θα το εκμεταλλευτεί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα