Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην dev κοινότητα του insomnia, γράφω ένα site για μερικά δωμάτια που νοικιάζω, το site είναι γραμμένο εξολοκλήρου από εμένα και δεν βασίζετε σε κάποιο CMS.
Έχω συνδέσει το site με το test περιβάλλον της Πειραιώς και δουλεύει ρολόι, το πρόβλημα μου είναι τι κάνω σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης, θέλω να βάλω σαν όρο στην κράτηση ότι αν ο πελάτης ακυρώσει την κράτηση τις τελευταίες 12 ώρες τότε θα  χρεώνω την πρώτη ημέρα.
Τεχνικά το έχω σχεδιάσει και λειτουργεί  στο site αλλά το πρόβλημα μου είναι τι ακριβώς θα κάνω με την Πειραιώς, θα πρέπει να ακυρώσω την προηγούμενη συναλλαγή και να κάνω μία νέα με το νέο κόστος;
Σε περίπτωση που η κάρτα δεν έχει το υπόλοιπο για το  cancelation fee τι γίνεται; 
Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Απο περιέργεια μπορεις απο μόνος σου να κάνεις νεα χρέωση στην κάρτα, χωρις να βάλει ο χρήστης εκ νεου τα στοιχεία της καρτα του;

Αυτό θα ήθελα να το μάθω και εγώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε

Αυτό θα ήθελα να το μάθω και εγώ

Αυτο μπορώ να στο βεβαιώσω, δεν μπορείς, πρεπει να βαλει ο πελατης και πάλι τα στοιχεία της καρτα

Για αυτο ρωτησα, ειπα μηπως βρήκες καμία τρύπα

Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω κάτι

Δημοσ.

το σκεφτεσαι πολυπλοκα νομιζω ενω ειναι πιο απλο. Κρατας κανονικα τα λεφτα και απλα γυριζεις το ποσο μειον το penalty.

Δεν μπορεις - και δεν πρέπει - να αυτοματοποιησεις την διαδικασια οπως το σκεφτεσαι.

Δημοσ.
Στις 3/11/2019 στις 2:54 ΜΜ, orgixmh είπε

Σε περίπτωση που η κάρτα δεν έχει το υπόλοιπο για το  cancelation fee τι γίνεται; 
Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω;

Partial refund. Ρώτα την τράπεζα και θα σου πει πώς να το κάνεις μέσω του interface τους. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...