Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MrHavoC είπε

Εγώ δεν το είχα παίξει ποτέ και είπα φέτος να το τιμήσω μιας και δεν με τραβούσε κάτι να παίξω γενικά. Έχω φτάσει τσουκου τσούκου 2 μήνες τώρα στο 53 lvl και τώρα κατάλαβα ότι το τότε WoW ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Τώρα κατάλαβα 15 χρόνια μετά γιατί οι τότε οι πιτσιρικάδες βαρούσαν 12-24ωρα στα ίντερνετ καφέ και τα πανηγύρια τότε σε ένα ιντερνετ καφέ (που έπαιζα χαλαρουίτα Warcraft 3) περίπου 30 θαμώνων όταν έριχναν για πρώτη φορά Onyxia. Μου είχε κάνει εντύπωση που μιλούσε μόνο ένας για την στρατηγική πριν πάνε για το boss και τότε δεν υπήρχαν τόσα βοηθητικά addons και ιστοσελίδες όσα σήμερα.

Ευτυχώς είχα το προνόμιο να το παίζω από το σπίτι μου με την ησυχία μου χωρίς να μυρίζω τσιγαρίλα παντού και να φοράω ότι θέλω ( η τιποτα 😎)

Άλλες εποχές με ventrilo η voice chat εξήγηση τακτικής boss fight από guild master  η officer και όλοι από κάτω μόκο... Σεβασμός !(εννοείται όλοι πάνω από 20 χρονών στο guild)

Αλλά δεν μπορώ να τα ξανακάνω αυτα λίγο ότι μεγάλωσα, λίγο ο χρόνος, λίγο οι ρυθμοί ζωής, λίγο από όλα.....

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...