Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μλκ ημουν φοιτητης το '04 και ειχε αρρωστησει η παρεα μου.. εριχναν μπιστολια αβερτα για τα raid. Σε λιγο θα παει ο γιος μου φοιτητης κ θα λιωνει με το ιδιο παιχνιδι..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, aris1986 είπε

Εδώ ήμουν φοιτητής καί το έπαιζαν φοιτητές που το 90% δεν αποφοίτησαν ποτέ. Πόσους μάλιστα ήρθαν οι γονείς τους και τους"ξενοικιασαν" να γυρίσουν πίσω στις πόλεις τους.

Σαχλαμάρα παιχνίδι για μένα.

Αλλά υπαρχει ακόμα. Κοίτα να δείς...

Θλιβερος.

2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Το World of Warcraft πέθανε μαζί με τον Lich King.

Long live the Κing !!! 

Ναι το ειδα στο opening των classic servers.

Το wow θα πεθανει οταν βρεθει καποιο αλλο MMO και το σκοτωσει.

Πραγμα εξαιρετικα δυσκολο.

Μεχρι τοτε οσοι θελουν να παιξουν MMO ειναι η μοναδικη τους επιλογη.

Επεξ/σία από Shine_In_The_Night
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Shine_In_The_Night είπε

Θλιβερος.

Ναι το ειδα στο opening των classic servers.

Το wow θα πεθανει οταν βρεθει καποιο αλλο MMO και το σκοτωσει.

Πραγμα εξαιρετικα δυσκολο.

Μεχρι τοτε οσοι θελουν να παιξουν MMO ειναι η μοναδικη τους επιλογη.

Το ίδιο πράγμα λέμε, το classic είναι        re-elease του παλιού WoW τις παλιές καλές εποχές του vanilla....... Και μετα burning crusade και wrath of the lich king.....(που αναπόφευκτα θα ανοίξουν και servers στο μελλον με αυτά τα expansions)

Κι αν θέλει κάποιος να παίξει καλό  mmorpg υπάρχει το final fantasy 14 με συνδρομή και το guild wars 2 χωρίς, το οποίο παίζω και είναι παιχνιδάρα

4 ώρες πριν, ii_die_4 είπε

Τεράστια απογοήτευση φέτος το blizzcon. 
Αλλα αναμενόμενο, μετά από όλα αυτά που προηγήθηκαν.

by the way, Η Blizzard τον νεανικών μας χρόνων είναι νεκρή εδώ και χρόνια. Σχεδόν κανένας original developer/manager έχει μείνει.

Αχ......πόσο ισχύει αυτό που λες........

Τώρα έχεις να κάνεις με activision και με όλα τα αρνητικά της....

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ.

Προσωπικη αποψη επειδη βλεπω μερικοι το αναφερετε, το classic ειναι για αυτους που δεν εχουν κατι αλλο να κανουν στην ζωη τους. Το δοκιμασα, πηγα 35 lvl και το παρατησα. Θελει τρομερο καψιμο για να εισαι top

ΥΓ. Παικτης wow απο Vanilla

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GBorb είπε

Προσωπικη αποψη επειδη βλεπω μερικοι το αναφερετε, το classic ειναι για αυτους που δεν εχουν κατι αλλο να κανουν στην ζωη τους. Το δοκιμασα, πηγα 35 lvl και το παρατησα. Θελει τρομερο καψιμο για να εισαι top

ΥΓ. Παικτης wow απο Vanilla

Ισχύει και εγώ μπορεί να το έπαιζα casually αλλά όταν έχω ενεργή συνδρομή χτυπάει ο ψυχαναγκασμός και πρέπει να μπω να παίξω γιατί στο μυαλό μου χάνω το value... και γενικά ήταν πολυ hardcore το vanilla και θέλει πολύ χρόνο

"Ι'm too old for this shit"

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, vgeovai είπε

Ας μην είχε όλο αυτό το backlash και θα σας έλεγα εγώ ποτε θα βλέπατε Diablo 4 και WoW update.

Κάνα DIablo Immortal 2 και WoW Immortal θα είχαμε.

Έγινε της πουτ@ν@ς το κάγκελο φέτος και τρέχει να κάνει ανακοινώσεις μπας και σώσει τίποτα.

Τι λες ρε φίλε ; Τι λέτε ρε παιδιά γενικά ;  WoW update δεν θα βλέπαμε λέει ; Τις στοιχειώδεις γνώσεις να είχες γύρω από το θέμα θα ήξερες πως κάθε δυο χρόνια σταθερά η Blizzard ανακοινώνει expansion στο WoW. Ο άλλος λέει ότι το παιχνίδι έχει πεθάνει και αν υπάρχει ακόμα ; Είναι το MMORPG με τον περισσότερο κόσμο, τα γραφικά του δεν απαρχαιωμένα, τα γραφικά του είναι το trademark του παιχνιδιού και της εταιρίας που το αναπτύσσει και όλοι αυτοί που το παίζουν πληρώνουν συνδρομή, δεν μιλάμε για κάτι που είναι ftp και το έχεις σε φάση ''α να μπω να παίξω τώρα που δεν έχω τίποτα να κάνω'' . Αν ήθελε ο κόσμος κάτι άλλο σε γραφικά θα έπαιζε Guild Wars, έλα όμως που δεν παίζει.

Στο θέμα του Diablo η εταιρία έκανε σχεδόν 10 χρόνια να πάει από το 2ο στο 3ο. Δεν έχει καμία σύμβαση η Blizzard με τον κόσμο κάθε χρόνο να του δίνει Diablo. Έκανε το Diablo Immortal (που και για μένα ήταν λάθος μιας που είμαι φαν της σειράς από το 2001) διότι είναι μια πολυεθνική η οποία βγάζει άπειρο χρήμα και θέλει να κυνηγήσει την αγορά του mobile. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα για gamers η Blizzard να ενδιαφέρεται για το τι ήθελε να δει ο Μπάμπης από το Παγκράτι στο Diablo.

Το WoW απο την άλλη είναι ένα παιχνίδι το οποίο βγήκε το 2004 και είναι ακόμα εκεί έχοντας φάει αμάσητα όποια άλλα παιχνίδια βρέθηκαν στον δρόμο του και αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει η αγορά και οι τίτλοι που έχουν μείνει όρθιοι στον χώρο του MMORPG.

Προφανώς, ως φαν σε WoW & Diablo εδώ και 15 χρόνια, θεωρώ ότι η εταιρία έχει κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες είναι το λιγότερο τραγικές αλλά εσείς έχετε κάνει εθνικό σπορ την χολή για θέματα τα οποία ούτε καν γνωρίζετε.

Επεξ/σία από DrXavier
  • Like 3
Δημοσ.

@ DrXavier

Yπάρχει ένα τεράστιο "ναι μεν αλλά" σε όλα αυτά που έγραψες και σίγουρα δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος έχει βασικές γνώσεις μάρκετιγκ και προώθησης προιόντος στην αγορά. Όταν π.χ. έχεις ένα κατάστημα στο οποίο παρέχεις υπηρεσίες διασκέδασης μέσω μηνιαίας συνδρομής και έχεις αποκτήσει έναν ευρύ κύκλο από σταθερούς πελάτες είναι αυτονόητο ότι σε ενδιαφέρει η γνώμη τους και τα θέλω τους εάν θες να τους κρατήσεις στο σταθερό πελατολόγιό σου, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανθρώπους που στα έχουν ακουμπήσει χοντρά ανά τα χρόνια. Οφείλεις σαν επιχειρηματίας να αναγνωρίσεις την υποστήριξή τους σε εσένα και να δείξεις έναν στοιχειώδη σεβασμό απέναντί τους. Δεν θες να καταλήξεις με πελατολόγιο που αποτελείται από παροδικούς ανθρώπους που θα στα σκάσουν για κανα 3μηνο και μετά τον πουλελέ.

Οπότε ναι, η Actilizzard οφείλει να "ακούσει" τον κάθε Μπάμπη από το κάθε Παγκράτι που έχει κάνει το πορτοφόλι του βεντάλια πάνω από τα άπατα συνδρομητικά πηγάδια της και ακόμα κι αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα θέλω του Μπάμπη, τουλάχιστον να του δώσει ένα αντίστοιχο respect με όποιον άλλον τρόπο. Δεν σημαίνει ότι είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα όπως είπες, σημαίνει ότι σέβεται τον πελάτη ο οποίος την πληρώνει, δεν του χαρίζει κάτι. 

Η εταιρεία αυτή δυστυχώς έχει χάσει μεγάλη μάζα από τους χρόνιους "πιστούς" της, ο κόσμος παραμένει φαινομενικά πολύς διότι πάντα θα υπάρχει η ανακύκλωση μεταξύ καινούργιου αίματος και των παλιών που επιστρέφουν λίγο για το ροκ. Αυτοί που ουσιαστικά είναι συνδρομητές από πάντα είναι ελάχιστοι και το ξέρουμε όλοι. Δυστυχώς. Ήμουν φαν για περισσότερο από δεκαετία αλλά πλέον νιώθω και ένοχη όταν ξοδεύω το όποιο ευρώ για πάρτη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίο expansion φαίνεται.Όσοι μιλάνε για γραφικά μπορούν να παίξουν τις άπειρες "παιχνιδάρες" με τα φοβερά γραφικά που είναι τζάμπα ή buy2play και δεν έχουν ούτε το 1/3 του πληθυσμού του wow.Επισης υπάρχουν ολα τα wow killer που άλλα κατέβασαν ρολά και άλλα δίνουν demo το βασικό παιχνίδι μήπως και ψαρέψουν κανέναν άσχετο.Οι υπόλοιποι που θέλουν σοβαρό mmo πληρώνουν συνδρομή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Heroic Edition (€54,99) και Epic Edition (€74,99) με την δεύτερη και τρίτη να περιλαμβάνουν επιπλέον διευκολύνσεις και ψηφιακά καλούδια.

''επιπλέον διευκολύνσεις'' ; Δηλ. μία μικρή δόση από pay to win ;

Πάντως στο WoW Classic οι servers ακόμα τίγκα είναι..

Επεξ/σία από MrHavoC
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MrHavoC είπε

Heroic Edition (€54,99) και Epic Edition (€74,99) με την δεύτερη και τρίτη να περιλαμβάνουν επιπλέον διευκολύνσεις και ψηφιακά καλούδια.

''επιπλέον διευκολύνσεις'' ; Δηλ. μία μικρή δόση από pay to win ;

Πάντως στο WoW Classic οι servers ακόμα τίγκα είναι..

Και πού είσαι ακόμα... Που να μπουνκαι τα Battlegrounds,AQ,Naxx εκεί να δεις γέλια 

Δημοσ.

Τα games πλέον έχουν τα γραφικά του cinematic οπότε να πατάς play μετά από αυτό το βίντεο  και να παίζεις στρουμφάκια δεν ξέρω πως το κάνετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς αυτούς που κράζουν.  Όποτε βγαίνει ένα νέο expansion πρώτοι πάτε και loggarete . Αν δεν σας αρέσει μην μπείτε. Κράζετε που δεν κάνει αλλαγές το παιχνίδι αλλά όταν τις κάνει (και μην κοροϊδευόμαστε , το shadowlands είναι πολλά υποσχόμενο , ειδικά στο leveling των alts) πάλι συνεχίζεται ανικανοποίητοι. Και εγώ παίζω χρόνια wow και σιγα το άρμεγμα που κάνει. Μόνο με την συνδρομή, παίζω pvp Kai end game raiding απλά μένοντας πιστός στο guild mou και Συναγωνίζομαι τους πάντες . Μόνο το rep grind υπάρχει που και αυτό σιγα τα αυγά ... Επίσης , προσωπικά δεν μπορώ αυτούς που λένε “μόνο classic”... ναι ρε ειδήμονες , που πας και είσαι auto attack sto 70% των bosses και απλά κουνιέσαι 5 μέτρα ανά 20 δευτερόλεπτα. Πολύ δύσκολο . Το συγκρίνεται με τα boss του legion ? Η πχ με , Jaina, azhara??? Που θέλει πραγματικά προσπάθεια . Εδώ ολόκληρη Method παίζει retail (mythic +, raids ) και το λέει ότι είναι σε αυτά τα κομμάτια ότι καλύτερο το game. 
και τέλος , τα γραφικά. Αυτό είναι το στοιχείο του παιχνιδιού καλώς ή κακώς . Το κλάσσικ δηλαδή τι γραφικά έχει ;;; Ακόμα , αν έχεις επειδή είσαι Καμμένος και σε καλό Guild ένα legendary , δεν θα σε ακουμπάει κανείς. Έναν είσαι όμως casual gamer όπως φίλοι μου , δεν μπορείς να ανταγωνιστείς με αυτούς και απλά σταματάς ... 

καλο και το vanilla αλλά ας μην γελιόμαστε....

ΥΓ. Μέρες τώρα οι σέρβερ είναι γεμάτοι του ρεταιλ ακόμα και με queues . Κάτι λέει αυτό , χωρίς να έχει βγει patch h expansion 

Επεξ/σία από sved
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/11/2019 στις 1:22 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε

Ισχύει και εγώ μπορεί να το έπαιζα casually αλλά όταν έχω ενεργή συνδρομή χτυπάει ο ψυχαναγκασμός και πρέπει να μπω να παίξω γιατί στο μυαλό μου χάνω το value... και γενικά ήταν πολυ hardcore το vanilla και θέλει πολύ χρόνο

"Ι'm too old for this shit"

Εγώ δεν το είχα παίξει ποτέ και είπα φέτος να το τιμήσω μιας και δεν με τραβούσε κάτι να παίξω γενικά. Έχω φτάσει τσουκου τσούκου 2 μήνες τώρα στο 53 lvl και τώρα κατάλαβα ότι το τότε WoW ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Τώρα κατάλαβα 15 χρόνια μετά γιατί οι τότε οι πιτσιρικάδες βαρούσαν 12-24ωρα στα ίντερνετ καφέ και τα πανηγύρια τότε σε ένα ιντερνετ καφέ (που έπαιζα χαλαρουίτα Warcraft 3) περίπου 30 θαμώνων όταν έριχναν για πρώτη φορά Onyxia. Μου είχε κάνει εντύπωση που μιλούσε μόνο ένας για την στρατηγική πριν πάνε για το boss και τότε δεν υπήρχαν τόσα βοηθητικά addons και ιστοσελίδες όσα σήμερα.

Επεξ/σία από MrHavoC
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...